💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 47 742
  • 1 077
  •   34
Отговори
# 315
Ако имам истински дразнител то е този мистър Клийн- безкрайно нагъл тип.

# 316
Щях много да се изненадам, ако Сашо пропуснеше да се самопохвали и да се потупа по рамото 🤮

# 317
Жълтите пак тръгнаха с големите бараби в началото и пак накрая ще им издиша работата Laughing Ще падна.

# 318
Наталка може да се държи като шматка на моменти, обаче в никакъв случай не е най-слабия участник, има далеч по-зле от нея на терен, например Коеджикова ми е вече в топ 5 на най-слабите поне за момента.

# 319
Ох, защо не махнаха тъпите смени, вместо пъзлеите? Много по-честна ще е всяка битка. Ма сеир да става.. Rolling Eyes

# 320
  • В Града на Липите
Не мога да разбера, как хем не харесвам зелените, хем искам да спечелят Grinning

# 321
Забелязвате ли, че жълтите използват синия катапулт? Явно нещо се е случило с техния в процеса на играта. Ха, сега пък са с жълт катапулт! Нещо са снадили при монтажа.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 21:38 от Кукувиче гнездо

# 322
Зелените обаче са страшни. С двама контузени мъже, при това доста добри, а не Тянковци и досега никога не са били на съвет. Страшна борба. Жълтити ги знаем каква стока са, а при сините ако примерно Калин и Лапунов бяха в положението на Лъчезар и Дино и не знам дали ще си бият толкова лесно.

# 323
Наталия може да е дразнител,но в игрите е куче,множо хъс и воля има в нея. Искрено ме разсмя,когато Ръждавичка се провикна мачкай и тя й отвърна мачкааам Joy
Игрите са ми скучни тази година. Няма плуване,пъзели,само някакви хамалски истории тип бутане на колички,носене на чували с пясък,вадене на трупи. И толкова много контузени в началото на играта,един го боли кръст,друг не може да движи ръка,изнасят ги на носилки като на война. Гледам с половин око. За първи път по-интересна ми е социалната игра.

# 324
  • Варна
Не знам за Наталия, ама прехвалената Сапунджиева беше най- бавна от жълтите жени

# 325
  • София
Стана ми мъчно за Теодора. Не я харесвам особено, ама е едно дете. И като каза "Искам си мама"....

# 326
  • София
Не мога да разбера докога ще са тези безумни хамалщини с реален риск да си увредят трайно здравето участниците!!

Верно какво става с тоя син/жълт катапулт, сто пъти си смени цвета, чак накрая споменаха нещо??

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 21:44 от лято!

# 327
Какво ѝ стана на Теди? Защо точно сега я заболя, че тя само гледаше?

# 328
  • София
На жълтите и зелените не им трябва съвет, при двама напуснали по медицински причини, сигурно няма да гонят никого тая седмица..

# 329
На теория би следвало да е така, но на практика имат да вкарват още 726279 човека отвън, така че не се знае.... Grinning

На жълтите и зелените не им трябва съвет, при двама напуснали по медицински причини, сигурно няма да гонят никого тая седмица..

Общи условия

Активация на акаунт