⛓️~⛓️ Диви и красиви ~ Между два сезона

• 9 008
  • 113
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Даже много адекватна си беше Елена. За разлика от вечно нахилената *кралица* Ивелина.

# 107
  • София
Даже много адекватна си беше Елена. За разлика от вечно нахилената *кралица* Ивелина.

Факт. Не го оспорвам. Но беше леко отегчена сякаш.

# 108
И аз се отегчавам много бързо, ако вляза в магазин за точно нужен ми артикул и не го намеря. Оттам насетне нищо налично не е в състояние да повдигне тонуса ми и да заличи потребността, заради която съм  вътре.
Насилените еуфорични двойки, които имитираха взаимно щастие, по-излишно от нея ми стояха.

# 109
Елена са я слагали в доста мачове, но не предвидиха, че момичето влезе обвързано в предаването...

А защо влиза в предаването, щом е обвързана?
Аз даже ги забравих вече. Коя беше Елена? Вечно намръщената и отегчена двойничка на Ирина Флорин ли?
Е как няма да се покаже пред камера... то вече в колко предавания ги гледахме тези.
Иначе и аз видях приликата с Ирина Флорин, но певицата е много по-харизматична и красива, нищо, че е с едно 40 години отгоре.

# 110

А защо влиза в предаването, щом е обвързана?

Най-вероятно се е "обвързала" между кастинга за предаването и самото влизане.
Споменаха, че кастингите са били месеци преди започване на реалитито.
Което пък от друга страна не е оправдание, защото е можела да откаже, освен ако не е имало някаква кофти клауза в договора.

# 111
Едва ли имат такива клаузи - и този продуцент, и Николов предпочитат естественост и биха освободили някого от задълженията в такъв случай.
Просто ходят да пробват и виждат, че участниците не са по-добри от тези, които ги чакат вкъщи и затова са демотивирани.

# 112
Няма как да знаем какво са се договорили. Можем само да предполагаме.

# 113
  • Варна
Тя беше не само според мен, човек на продукцията, който да се жертва в правилния момент, за да не отпадне някой интересен играч.

Общи условия

Активация на акаунт