🩵🩷Мами с термин Октомври 2025 - Тема 3🤰👼🏻

• 2 372
  • 78
  •   4
Отговори
# 75
Да, исках да си сверя часовника и да не ми е гузно. Все пак е бебето ни, не панаирджийска мечка да го показваме на цялата рода. Брат му нямат все още деца, но едва ли е приритал да гледа новородено баш след изписване. А ми се струва, че свекървата ще очаква де що има хора да ги съберем.
Надявам се наистина да помогне с домашните неща и готвене и да пропуснем и даването на акъл 😂😂😂

И още един въпрос: Каква ви е политиката за целуване на бебето?

# 76
За даването на акъл ние с мъжа ми от рано започнахме да получаваме съвети (някои доста настоятелни) и за да не им влизаме остро и на скандал, се разбрахме следното: кимаме, благодарим за съвета, "много ще ни е от помощ, добре, че казахте" и после си правим каквото ние си знаем.

А за целуването на бебето - то да не е икона в църква?! 😂 Особено пък новородено. Ще го целуват като заприлича на човек, а сега като е новородено ще се въздържат само да го гледат и да му се радват.

# 77
Да, исках да си сверя часовника и да не ми е гузно. Все пак е бебето ни, не панаирджийска мечка да го показваме на цялата рода. Брат му нямат все още деца, но едва ли е приритал да гледа новородено баш след изписване. А ми се струва, че свекървата ще очаква де що има хора да ги съберем.
Надявам се наистина да помогне с домашните неща и готвене и да пропуснем и даването на акъл 😂😂😂

Аз няма да искам да им го давам да го пипат, какво остава да го целуват. Това си мисля и аз тия дни. Страх ме е че някои няма да се съобразят и ще тръгнат да го пипат преди аз да мога да реагирам. Grinning

# 78

Аз няма да искам да им го давам да го пипат, какво остава да го целуват. Това си мисля и аз тия дни. Страх ме е че някои няма да се съобразят и ще тръгнат да го пипат преди аз да мога да реагирам. Grinning
Абсолютно подкрепям мнението ти! Това дете нито е на изложба, че да го пипат, нито "църква в икона" , че да ми го целуват . Колкото и груба да се наложи да бъда - бих била. За мен не е нормално току-що появило се на белия свят човече да бъде "нападнато" от една шепа народ.

Общи условия

Активация на акаунт