🩵🩷Мами с термин Октомври 2025 - Тема 3🤰👼🏻

• 1 582
  • 53
  •   4
Отговори
# 45
Мен пък ме притеснява клизмата, никога не съм си правила. Дано да ми дадат свещички, а не някой да ми бърка 🤭

# 46
Ами добре де, ама ако попринцип не се бръснеш?

Немисля че е много приятно да отидем да раждаме окосмени, и да ги чакаме те да ни свършат работат. Аз лично поне веднъж седмично се бръсна, по трудно е но със огледало насреща е задоволително.

# 47
Мен пък ме притеснява клизмата, никога не съм си правила. Дано да ми дадат свещички, а не някой да ми бърка 🤭

При една предишна процедура ми се наложи да направят клизма. Малко бях шашната, как ще мине, но честно казано - не беше кой знае какво. Даже очаквах по-голямо облекчение, както се бях запекла Grin

# 48
Ами добре де, ама ако попринцип не се бръснеш?

Немисля че е много приятно да отидем да раждаме окосмени, и да ги чакаме те да ни свършат работат. Аз лично поне веднъж седмично се бръсна, по трудно е но със огледало насреща е задоволително.
Правиш изключение, и започваш в момента в които, влезеш във 9ти месец поне веднъж седмично да го правиш. Представи си че започнеш да раждаш, няма време да ти правят и клизма, и бръснене а след раждането те шият и няма да е приятна гледката.

# 49
Доста сме се изкривили, че обезкосмяването трябва са се случва при всички ежедневно.

Бръсненето в интимната област е личен избор и въпрос на предпочитание. То е наложено от производителите на самобръсначки, за да продават повече от продуктите си. Само мъжете не са им носили желаната печалба. Ако се върнете назад във времето, никоя жена не си е бръснела краката (нашите баби например) и мишниците.

Има болници или поне персонал, където това не е задължителна процедура - нито клизмата, нито бръсненето на интимната зона. Допитайте се тях.

# 50
[/quote
На мен ми обясниха че трябва да е съвсем гладко за да хигиената на шевовете най-вече. Т. Е дори да се бръсне веднъж в седмицата, ако тръгнеш да раждаш в края на периода може пак да не ти се размине.
Всеки си преценя дали в края на 9я месец има физическа възможност, сила, желание и нерви да се занимава и с това

# 51
Здравейте момичета. Назначиха ми секцио за другата седмица -03.10. Тогава ще съм в 37г.с. 5ден. Вчера като бях на преглед ми каза,че бебето е 3,6кг. По принцип бях за естествено раждане,но доктора каза,че ще се измъча с 10см глава на бебето. Не е ли нормално да е такъв размер главата? Много ме е страх от болката след операцията. Моля за съвети как да се успокоя!

# 52
Здравейте момичета. Назначиха ми секцио за другата седмица -03.10. Тогава ще съм в 37г.с. 5ден. Вчера като бях на преглед ми каза,че бебето е 3,6кг. По принцип бях за естествено раждане,но доктора каза,че ще се измъча с 10см глава на бебето. Не е ли нормално да е такъв размер главата? Много ме е страх от болката след операцията. Моля за съвети как да се успокоя!

Повярвайте ми, болката от евентуално разкъсване е много по-голяма. Голяма част от мамите се възстановяват много леко след цезарово сечение.
Моето момче също е с доста голяма глава и най-вероятно лично ще избера секциото пред естествено раждане.
Разреза е малък. Аз, като човек претърпял множество операции, мога да ви кажа, че коремните никак не са най-тежките.
Всичко ще бъде наред, доверете се на лекарите.

# 53

Принципно не съм компетентна по темата, но прочетох мнения според които
при диаметър около и над 10 см на главата или при тесен таз (както и комбинация) вече
по-скоро се препоръчва секцио.
Моят в 37+ 0 го измериха с диаметър 9.1.

Общи условия

Активация на акаунт