🩵🩷Мами с термин Октомври 2025 - Тема 3🤰👼🏻

• 2 588
  • 82
  •   3
Отговори
# 75
Да, исках да си сверя часовника и да не ми е гузно. Все пак е бебето ни, не панаирджийска мечка да го показваме на цялата рода. Брат му нямат все още деца, но едва ли е приритал да гледа новородено баш след изписване. А ми се струва, че свекървата ще очаква де що има хора да ги съберем.
Надявам се наистина да помогне с домашните неща и готвене и да пропуснем и даването на акъл 😂😂😂

И още един въпрос: Каква ви е политиката за целуване на бебето?

# 76
За даването на акъл ние с мъжа ми от рано започнахме да получаваме съвети (някои доста настоятелни) и за да не им влизаме остро и на скандал, се разбрахме следното: кимаме, благодарим за съвета, "много ще ни е от помощ, добре, че казахте" и после си правим каквото ние си знаем.

А за целуването на бебето - то да не е икона в църква?! 😂 Особено пък новородено. Ще го целуват като заприлича на човек, а сега като е новородено ще се въздържат само да го гледат и да му се радват.

# 77
Да, исках да си сверя часовника и да не ми е гузно. Все пак е бебето ни, не панаирджийска мечка да го показваме на цялата рода. Брат му нямат все още деца, но едва ли е приритал да гледа новородено баш след изписване. А ми се струва, че свекървата ще очаква де що има хора да ги съберем.
Надявам се наистина да помогне с домашните неща и готвене и да пропуснем и даването на акъл 😂😂😂

Аз няма да искам да им го давам да го пипат, какво остава да го целуват. Това си мисля и аз тия дни. Страх ме е че някои няма да се съобразят и ще тръгнат да го пипат преди аз да мога да реагирам. Grinning

# 78

Аз няма да искам да им го давам да го пипат, какво остава да го целуват. Това си мисля и аз тия дни. Страх ме е че някои няма да се съобразят и ще тръгнат да го пипат преди аз да мога да реагирам. Grinning
Абсолютно подкрепям мнението ти! Това дете нито е на изложба, че да го пипат, нито "църква в икона" , че да ми го целуват . Колкото и груба да се наложи да бъда - бих била. За мен не е нормално току-що появило се на белия свят човече да бъде "нападнато" от една шепа народ.

# 79
Това със съветите ме притеснява само докато е тук майка му, че ще вижда как не изпълняваме заръките 😂 Иначе после от далече хич няма и да разбере какво и как правим. Майка ми и тя. Ние сме си сами в града, в който живеем.
Успокоихте ме за целуването, че не съм луда. Защото предупредих и мъжа си, че ще забраня и на майка ми, и на майка му да целуват бебето. Само аз и той. Много хора с деца вече големи ми се чудят как ще забраня на баби да си целуват внучето, кой знае какво няма да станело…. ами не е така, майка му с цял самолет хора ще пътува, отделно из града ще излиза да се вижда с познати и после да ми целува бебето. Моята и тя работи с хора по цял ден…

# 80
Момичета, дали на някоя вече и е "паднало" бебето в таза или тапата? Вече съм 38ма и искам нещата да се случват! Чета и някакви коментари, че ако не падне бебето може да се наложи секцио?

# 81
Това със съветите ме притеснява само докато е тук майка му, че ще вижда как не изпълняваме заръките 😂 Иначе после от далече хич няма и да разбере какво и как правим. Майка ми и тя. Ние сме си сами в града, в който живеем.
Успокоихте ме за целуването, че не съм луда. Защото предупредих и мъжа си, че ще забраня и на майка ми, и на майка му да целуват бебето. Само аз и той. Много хора с деца вече големи ми се чудят как ще забраня на баби да си целуват внучето, кой знае какво няма да станело…. ами не е така, майка му с цял самолет хора ще пътува, отделно из града ще излиза да се вижда с познати и после да ми целува бебето. Моята и тя работи с хора по цял ден…

Едно време не са имали ковиди и други гадости.
Напълно нормално е да не позволяваш да целуват бебето. Да не говорим, че и на него няма да му е приятно да го лигавят непознати (за него) хора.

# 82
madcoco, при мен бебето е заело поза за излизане, слязло е в таза, шийката е омекнала, но преди 3-4 дни още нямах разкритие. И аз съм в 38 г.с.+ Предния път отне около 10 дни да стартира раждане, след омекване на шийката и позициониране на бебето (тапа не ми е падала, водите ми спукаха в болницата, така че не знам дали и този път няма да пропусна въпросните симптоми). Вече се движа осезаемо по-бавно, с клякането съм много зле, всяко по-специфично движение или леко забързване ми провокира контракции. И на късо разстояние с автомобил съм с непрекъснати контракции.

Ние след раждане ще планираме точно как да организираме изписването, но за мен най-разумно е роднините - в болницата, няколко снимки и да ги изпратим вкъщи с някаква почерпка. Вкъщи предпочитам да се приберем сами, бъдещата кака е болна (още не ходи на ясла и вероятно от площадките се зарази) и аз леко лепнах нещо от нея тези дни, та предпочитам да действаме на предпазливата страна с контактите в началото. Не виждам и какво има да целуват и гушкат 3-килограмов човек, който не би оценил особено този вид жестове на обич, има време в живота - все ще му се нарадват.

Общи условия

Активация на акаунт