🩵🩷Мами с термин Октомври 2025 - Тема 3🤰👼🏻

• 6 793
  • 198
  •   7
Отговори
# 195
Пак аз с моите проблеми. Тази вечер към 6 часа когато се бърсах и имах капка кръв върху тоалетната хартия, еднократно, но се притесних и отидох до отделението, където ме прегледаха за разкритие май, с ръка и чуха тоновете на бебето и казаха че всичко е наред, но не ми дадоха обяснение от какво е била тази кръв. Преди малко пак имах капчица кръв на тоалетната хартия. Това нормално ли е? Терминът ми беше в понеделник.
Има ли слуз примесена с кръвта или само кръв?

Само малки капки кръв, нищо друго.

Вероятно съвсем скоро ще започне да пада и тапата Simple Smile При мен сега втори ден ми пада. Вчера беше кафеникаво течение, днес е слуз, примесена с нишки кръв. АГ каза, че е нормално. В понеделник бях с почти 2 см разкритие.

При мен е само капки, не бих казала, че е течение, и се появяват рядко и само като се бърша когато ходя до тоалетна, не ми остават по бельото. Надявам се да е нормално. А ако започне да ми пада тапата, трябва ли да ходя до болницата или да чакам контракции или изтичане на води? Защото като ходих вечерта до болницата едва ли не ми се скараха, че съм отишла за накаква си капка кръв.

При зачестили контракции с болка и/или изтекли води. Аз ще съм с второ нормално раждане и се разбрахме на контракции на 5 минути да тръгвам.

# 196
Извинявам се, че ви се включвам в темата на никъде, но миналата година бях с термин 12.12, на 15.11 ми падна тапата и на 16.12 ми предизвикаха раждане, защото преносих, та това с тапата не е много индикатор за предстоящо раждане. Grinning Леко раждане на всички и хубави и пухкави бебенца! Heart

# 197
Здравейте ,днес бяхме на преглед и вече имаме дата за секциото.
Това ми е първа бременност и няма да ви лъжа много съм притеснена как ще протекторат нещата.АГ то ми обясни всичко което ще ми правят ,но все пак някой може ли да ми обясни от личен опит какво е наистина ,страшно ли е има ли болка когато ви бият спиналната упойка

# 198
Здравейте и от мен. Вече съм в 39+3 г.с. с термин идния понеделник. Пробвах да ям ананас, правих упражнения, секс, качвах стъпала-не съм родила още. При някои действат методите, но при мен-не. Наложи се да си променя аутфита за изписването поради рязката промяна във времето, готова съм отвсякъде, но познайте кой не е..😃😃
Толкова съм подута, че тялото ми тяло е изтръпнало и мога да кажа, че даже и не се чувствам вече😂
След толкова опити даже и тапата ми не падна.. следя се в гр. Варна, но съм от гр. Шумен като разстоянието е около 100 км грубо и ако не родя до понеделник ще трябва да ходя до Варна през ден, за да ми следят тоновете. Исках да си спестя това, имам и къде да остана също, но пак е супер некомфортно. Има вариант и да ми записват тоновете в Шумен, но акушерката каза, че тогава не носи отговорност и аз не знам какво да правя.. Стискайте ми палци да родя до понеделник😃

Общи условия

Активация на акаунт