🩵🩷Мами с термин Октомври 2025 - Тема 3🤰👼🏻

• 7 028
  • 206
  •   1
Отговори
# 195
Пак аз с моите проблеми. Тази вечер към 6 часа когато се бърсах и имах капка кръв върху тоалетната хартия, еднократно, но се притесних и отидох до отделението, където ме прегледаха за разкритие май, с ръка и чуха тоновете на бебето и казаха че всичко е наред, но не ми дадоха обяснение от какво е била тази кръв. Преди малко пак имах капчица кръв на тоалетната хартия. Това нормално ли е? Терминът ми беше в понеделник.
Има ли слуз примесена с кръвта или само кръв?

Само малки капки кръв, нищо друго.

Вероятно съвсем скоро ще започне да пада и тапата Simple Smile При мен сега втори ден ми пада. Вчера беше кафеникаво течение, днес е слуз, примесена с нишки кръв. АГ каза, че е нормално. В понеделник бях с почти 2 см разкритие.

При мен е само капки, не бих казала, че е течение, и се появяват рядко и само като се бърша когато ходя до тоалетна, не ми остават по бельото. Надявам се да е нормално. А ако започне да ми пада тапата, трябва ли да ходя до болницата или да чакам контракции или изтичане на води? Защото като ходих вечерта до болницата едва ли не ми се скараха, че съм отишла за накаква си капка кръв.

При зачестили контракции с болка и/или изтекли води. Аз ще съм с второ нормално раждане и се разбрахме на контракции на 5 минути да тръгвам.

# 196
Извинявам се, че ви се включвам в темата на никъде, но миналата година бях с термин 12.12, на 15.11 ми падна тапата и на 16.12 ми предизвикаха раждане, защото преносих, та това с тапата не е много индикатор за предстоящо раждане. Grinning Леко раждане на всички и хубави и пухкави бебенца! Heart

# 197
Здравейте ,днес бяхме на преглед и вече имаме дата за секциото.
Това ми е първа бременност и няма да ви лъжа много съм притеснена как ще протекторат нещата.АГ то ми обясни всичко което ще ми правят ,но все пак някой може ли да ми обясни от личен опит какво е наистина ,страшно ли е има ли болка когато ви бият спиналната упойка

# 198
Здравейте и от мен. Вече съм в 39+3 г.с. с термин идния понеделник. Пробвах да ям ананас, правих упражнения, секс, качвах стъпала-не съм родила още. При някои действат методите, но при мен-не. Наложи се да си променя аутфита за изписването поради рязката промяна във времето, готова съм отвсякъде, но познайте кой не е..😃😃
Толкова съм подута, че тялото ми тяло е изтръпнало и мога да кажа, че даже и не се чувствам вече😂
След толкова опити даже и тапата ми не падна.. следя се в гр. Варна, но съм от гр. Шумен като разстоянието е около 100 км грубо и ако не родя до понеделник ще трябва да ходя до Варна през ден, за да ми следят тоновете. Исках да си спестя това, имам и къде да остана също, но пак е супер некомфортно. Има вариант и да ми записват тоновете в Шумен, но акушерката каза, че тогава не носи отговорност и аз не знам какво да правя.. Стискайте ми палци да родя до понеделник😃

# 199
И моят термин е сега неделята, но нищо. То не беше секс, упражнения, топка, чай с малини, фурми Grinning но нито тапа нито усещам да е слезнала долу. Единственото, което ми се случва е чести подготвителни контракции и силни болки като при цикъл вечерта/през ноща и сутринта.. Стискам ви палци да се случи скоро!

Здравейте и от мен. Вече съм в 39+3 г.с. с термин идния понеделник. Пробвах да ям ананас, правих упражнения, секс, качвах стъпала-не съм родила още. При някои действат методите, но при мен-не. Наложи се да си променя аутфита за изписването поради рязката промяна във времето, готова съм отвсякъде, но познайте кой не е..😃😃
Толкова съм подута, че тялото ми тяло е изтръпнало и мога да кажа, че даже и не се чувствам вече😂
След толкова опити даже и тапата ми не падна.. следя се в гр. Варна, но съм от гр. Шумен като разстоянието е около 100 км грубо и ако не родя до понеделник ще трябва да ходя до Варна през ден, за да ми следят тоновете. Исках да си спестя това, имам и къде да остана също, но пак е супер некомфортно. Има вариант и да ми записват тоновете в Шумен, но акушерката каза, че тогава не носи отговорност и аз не знам какво да правя.. Стискайте ми палци да родя до понеделник😃

# 200
Здравейте! От скоро попаднах на групата и ви следя. Аз съм с термин края на месеца. Днес на прегледа ми измериха таза и се оказа доста тесен, АГ ми каза, че ако тръгне нормално ще я пробваме, но няма как да я чакаме до термин, защото ще стане много голяма и няма да мине. В нашата болница са много против секциото, но в случая наистина не разбрах защо не назначиха дата и да минава. Аз нямам никакви претенции как ще излезе, просто искам да сме живи и здрави и двете. Притеснява ме, че ще ме мъчат за нормално като самата докторка ми каза, че ако е над 3 кг няма как да излезе, а тя в момента е толкова. На някоя друга от вас случи ли се нещо подобно назначиха ли ви дата за секцио?

# 201
Здравейте! От скоро попаднах на групата и ви следя. Аз съм с термин края на месеца. Днес на прегледа ми измериха таза и се оказа доста тесен, АГ ми каза, че ако тръгне нормално ще я пробваме, но няма как да я чакаме до термин, защото ще стане много голяма и няма да мине. В нашата болница са много против секциото, но в случая наистина не разбрах защо не назначиха дата и да минава. Аз нямам никакви претенции как ще излезе, просто искам да сме живи и здрави и двете. Притеснява ме, че ще ме мъчат за нормално като самата докторка ми каза, че ако е над 3 кг няма как да излезе, а тя в момента е толкова. На някоя друга от вас случи ли се нещо подобно назначиха ли ви дата за секцио?

При мен е същото. Нашият термин за нормално раждане ппц е 3 ноември  ,но бебчо върви доста голям и сега във 36г.с+ 3 дни тежи 3.300гр при което тя ми каза ,че може да се опитаме да родя нормално ,но не се знае до тогава още колко грама ще качи и каза че е доста опасно ,защото съм със тесен таз при което във момента когато чух ,,ОПИТАМЕ'' си казах че не съм опитно зайче и затова даже сама реших да е секцио все някак ще се възстановявам пък и нали ще има кой да помага ,,таткото,, но определено по добре така от колкото да рискуваме

# 202
Записвам се от отбора на вече родилите ! Вчера в 38+1 г.с. на бял свят се появи втората ми дъщеричка с планово секцио. 3240 кг и 49 см. Тя е ок, днес цял ден си е при мен след раздвижването,  доста е поспалива и се налага да я будя, за да яде. При мен обаче се оказа, че или съм забравила каква е болката или второто секцио е доста по-болезнено и трудно ... Надявам се до изписването да съм се възстановила почти напълно и да сме се напаснали с нея вече с режима.

# 203
Записвам се от отбора на вече родилите ! Вчера в 38+1 г.с. на бял свят се появи втората ми дъщеричка с планово секцио. 3240 кг и 49 см. Тя е ок, днес цял ден си е при мен след раздвижването,  доста е поспалива и се налага да я будя, за да яде. При мен обаче се оказа, че или съм забравила каква е болката или второто секцио е доста по-болезнено и трудно ... Надявам се до изписването да съм се възстановила почти напълно и да сме се напаснали с нея вече с режима.
Честита бебка, бързо възстановяване пожелавам! ❤️

# 204
Zzzaz, честита радост и от мен!🥳 Да бъде много здрава, да продължава да си спи спокойно и през следващите месеци и много да ви радва! Бързо възстановяване!

# 205
Честито бебче, всичко най-най хубаво!

# 206
Честита рожба и бързо възстановяване! Бъдете здрави и много щастливи.🍀🥰🤗🐣

Общи условия

Активация на акаунт