🩵🩷Мами с термин Октомври 2025 - Тема 3🤰👼🏻

• 6 547
  • 186
  •   4
Отговори
# 180
Имате ли промяна във гърдите някои, кадват че трябва да са по големи и твърди заради кърмата, но моите са си същите. И със първата бременност бях така.
Моите са същите. А да ви попитам пулса мерките ли си? Моя напоследък е висок над 100.

# 181
Моите си нарастнаха по време на бременността допълнително и сега като ги погледна са като пълнени големи чушки.. хич не ми харесват, но поне дано имам кърма 😅 а една приятелка с дете ми каза, че след като приключа с кърменето ще са като празни увиснали чушки 😂

# 182
Обръщам се към вас с едно притеснение. Днес се оказа, че мъжът ми е болен - хрема, гърло и температура. От неделя е с хрема, но тъй като има алергия от прах и си помисли, че най-вероятно това е проблема, но снощи си измери температурата и се оказа, че има. През тези дни не се е отделял да спи в другата стая, а спахме заедно и съответно по цял ден сме заедно. Терминът ми беше на 6.10. и ако не съм родила до 13.10 ще ме приемат вече в болница. Страх ме е да не съм се заразила, за сега се чувствам добре, но отнема време за да се покажат симптоми все пак. Какво да правя? Страх ме е да не родя болна и да не заразя и бебето съответно.
Пии нещо за имунната система, но се консултираи с личен лекар поне. И малко дистанция.

А според вас дали мога да приемам Биозин Мама, ще се консултирам и с личния лекар, но питам за вашия опит. В момента пия Феро-Фолгама 3х2 и ПреМама Дуо, да не би да си пречат лекарствата с този Биозин.

# 183
Имате ли промяна във гърдите някои, кадват че трябва да са по големи и твърди заради кърмата, но моите са си същите. И със първата бременност бях така.
Моите са същите. А да ви попитам пулса мерките ли си? Моя напоследък е висок над 100.

И моя на моменти скача, АГ-то ми каза, че е нормално и да пия Валидол, когато усетя, че се покачва.

# 184

Здравей, аз от юли месец съм с висок пулс, като говоря за пулс 110 до 130 докато лежа и спя, наблюдавах го 1-2 седмици и си беше постоянно така и ми изписаха хапчета, които  си пия и до сега.

# 185

И моя на моменти скача, АГ-то ми каза, че е нормално и да пия Валидол, когато усетя, че се покачва.
Момичета сега се връщам от преглед в болница Надежда бях при Надежда Стаменова много съм доволна от отношението и докато се прибирахме минахме през магазин и изведнъж усетих че пулса  ми скача примерно беше 120 даже към 130 отидох до поликлиниката и тази която беше там кардиоложката ми каза че не съм излезнала от ритъм а Кръвното ми беше 130 на 80 леко завишено но това било предвестник на раждането, иначе кардиологично съм била добре и да отивам в Надежда да се връщам там а въпреки че от там пък ми казаха че все още има три-четири дена до раждането не знам какво да правя.

# 186
Дами, малко съм притеснена. Снощи когато отидохме до болницата ми измериха кръвното. Беше 130/90 приех го за сравнително нормално, предположих, че от болката е скочило толкова. Днес даже не съм яла толкова сол, колкото предните дни. Само едни меденке дето направих и ядох и изведнъж скочи на 133/89, имах главоболие и лвгнах. Спах 2 часа и се събудих с 140/90 вече запопват паниките. Утре започвам още по редовно мерене и повече вода и много по малко сол. Не искам проблеми точно накрая. Cry
Да ви пуснат тонове. Не искам да Ви плаша, мен ме приеха с такова кръвно, но се оказа нисък кръвопоток от плацентата към бебето и аз компенсирах с кръвното си, за да поддържам бебето и кръвопотока.
Успех и дано при Вас не е нищо такова!

Тврмина е  на 19ти. С тоновете сме бомба. Като цяло ако не бях попринцип с наднормено тегло, може би щях да имам най - леката и безпроблемна бременност. Цял ден си меря кръвното под 130 е, аз съм доволна. Ям безсолно, за сега е ужасно. Попринцип за мене е нормално под 120 да е, така че и над 120 да дигна пак е леко високо. Спадна ми отока в краката и се надявам така да остане.

За дамата която се притеснява да не се зарази. Ами то вируси се предават, точно когато няма симптоми. Да не те плаша ама вече или го имаш или няма да го имаш. Уж ММ като го хвана вирус спахме отделно, щом му текна носа, ама късно и мене ме беше тръшнало.

За гърдите определено леко са наддали, ама само в самото начало. Иначе зърната ми станаха огромни. Много са ми странни. И от време на време намирам капки кърма, я в сутиена, я по тениски.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 23:11 от LudaShmatka

Общи условия

Активация на акаунт