🩵🩷Мами с термин Октомври 2025 - Тема 3🤰👼🏻

• 8 794
  • 258
  •   1
Отговори
# 255
Присъединявам се и аз към попреносилите мами, утре ми е термина и съм на тонове. Ще помоля доктора да ме провери за разкритие да видим какво се случва. Миналата седмица ми каза, че не иска да преносвам повече от 6 дни. Ще обсъдим и вариантите, иска ми се да си родя естествено, бебето не е много голямо - 2700.
Стискам палци всичко да е наред и при Вас ☺️
.    Добре дошла в темата. И моя термин е утре. Къде ще раждаш
?

# 256
Приеха ме днес в отделението за преносване и ме пратиха на консулт с анестезиолог, ако се наложи секцио (по принцип ще ми предизвикват раждането със системи и ще е естествено ако всичко е наред) за всеки случай явно, и той ме разпитва и ме пита дали имам някакви алергии, аз не знам да имам, а и няма как да знам и казах че нямам, поне нямам уточнени. След което прочетох че всъщност правят тест за алергии. Говорих с доктора в АГО и той каза че нямало нужда да се прави такъв тест като нямам алергии, но аз няма как да съм сигурна че нямам като никога не са ме изследвали. Да настоявам ли утре да ми се направи такъв тест?

# 257
Присъединявам се и аз към попреносилите мами, утре ми е термина и съм на тонове. Ще помоля доктора да ме провери за разкритие да видим какво се случва. Миналата седмица ми каза, че не иска да преносвам повече от 6 дни. Ще обсъдим и вариантите, иска ми се да си родя естествено, бебето не е много голямо - 2700.
?
В Софиямед. А ти?

# 258
?
В Софиямед. А ти?
Щях да раждам там, но се отказах. В Надежда.

Общи условия

Активация на акаунт