VIP Brother 2 - 8

• 47 843
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 1 005
мале,,страхотна е,,,а и както една випмама сподели---деската похапва,,обаче не издува много коремче!!!!!!евала!!!!!!страхотен танц,,страхотно шоу!!!!!!!!!Браво!!!!!мисля си че ако намали малко бюста --ще изглежда направо перфект---ама------------колко манекенки и то на по 20 --целулит отпуснати---да вземем да пратим писъмце--да сподели за тайната,,не вярвам само да е от липосукция---някоя яко е видяла мазилото й newsm78

# 1 006
не само ще й тегли ами и ще я изгони,,непрекъснато има някаква полуусмивка на лицето му--присмехулна  Wink

# 1 007
Мами, прибрах се преди малко, не съм наясно какво е станало в последните 2 дена - моля ако може инфо..... Ама наистина искам добра душа да ми отговори.... Излезе ли Василка и въобще всичко в кратък текст, ама по-обширно Joy!

# 1 008
....
не е за това въпроса!
венета се пошегува с десислава, че е направила картофи, защото е номинирна.
миналия път правила салата, като била номинирана.
калин горе долу се опита да й обясни, че шегата й е била дебелашка.

може, аз не внимавам много. Но пак не мога да я проумея. Цирк и НАТФИЗ.

# 1 009
Деса без рокля има по хубаво тяло.

# 1 010
Мами, прибрах се преди малко, не съм наясно какво е станало в последните 2 дена - моля ако може инфо..... Ама наистина искам добра душа да ми отговори.... Излезе ли Василка и въобще всичко в кратък текст, ама по-обширно Joy!
Василка излезе, снощи имаше един "инфарктен" половин час, в който се опитвали уж да го върнат обратно, дори с цената на това неговата Гала да влезе с  него-той отказа. Стоя до края на лайф предаването, коментира номинациите заедно с Ники. Мноооого хитър и умен за пореден път, изплъзваше се като змиорка на провокативните въпроси. Особено за Китаеца. Twisted Evil
На номинациите една срещу друга застанаха двете блондита-Деси и Винету. лагерите продължават да са здраво очертани....и нахъсани един срещу друг. Без никаква номинация са Китаеца, Маги и Калин.

# 1 011
Венета пак се изживява пред Калин на набедената в тая къща. Имаше още какво да каже, ама не посмя пред Калин и Китаеца да бълва. Христина и тя.
Здравко поне открито обясни на Венета, че тя не приема критика, а трябва...
Очаквам до понеделник, преди живото предаване, вече да е тотално изнервена и да се кара отново с всички.

И ония тричките са бълвали сигурно змии и гущери, ама нарочно ги включиха късно.

# 1 012

Faithless добра душа си! Благодаря ти!  Hug

# 1 013
венета продължава да е сигурна, че в понеделник няма да излезе. Защо така, толкова ли е самолюбива и не се усеща накъде вървят нещата  newsm78
Тя си пада малко куха лейка.Има си някои добри черти и принципи,но като че ли е леко заблудена относно някои неща от живота.А най-много в нея ме дразни това че подцени Азис и си мисли че много,много хора я харесват.
Може и така да е било ,но рейтингът и падна стремглаво надолу.

# 1 014
  • София
ей, момичета,,незнам -може да сте го обсъждали--------обаче,,,аз не видях Деси да има целулит----??????или греша?????
Доста я позагледах, щото аз в момента се боря и с целулит, и с доста килца, ама наистина е супер гладка.....и стегната....евала, както и да го е постигнала.

Деската е супер гадже

само бюста малко ако намали

# 1 015
Творчеството в чест на кметицата беше третач.
А срещу Венетка според днешната преса са гласували 85% от драгите и други зрители.

# 1 016
Цитат на: Мама Цоцоланка link=topic=181688

Faithless добра душа си! Благодаря ти!  Hug
[/quote
............ Embarassed Embarassed отивам си мия чЕниите, че ....вече..... ooooh!
Утре ще ви чета пак, аз си нямам ни канал, ни през нета мога да гледам. Sad

# 1 017
да и аз съм за--да намали бюста---и ръцете и няма да изглеждат толкова големи Wink

# 1 018
Добре де, Венета колко години вече е в телевизията /че и в Нова/, старо куче обиграно, е ли възможно преди да влезе в къщата да не се е консултирала с някакъв пиар, с някой печен? Мъжа и е стара бигбрадърска пушка... толкова пък да е заблудена, че да не знае кво става и да има възможно най- нереална преценка за нещата, някакси не ми се връзва Thinking

Христина са излага неимоверно много, чак мен ме хваща срам като я гледам /и слушам/. Не знам докъде ще я докарат със Здравко. Той- със слаб ангел, бохем и волен като птица, тя- ревнива до болка, обсебваща, натякваща до втръсване и злопаметна ooooh!

Деси със сигурност е посъбудила феновете си тая вечер Simple Smile А дано да се размърдат до понеделник Wink

# 1 019
Аз пак за Катето Mr. Green
Ако трябва да избирам как да ми правят мръсно, по-добре директно и грозно /Венета/, отколкото подмолно и красиво /Катето - майсторски клас - пляс пляс/. В първия случай поне имам възможност да се защитя адекватно.

И аз съм за!!! Ката се е вживяла в ролята на ШУТЪТ на всички компании на Лайфа и те я водят навсякъде да им прави Купонът, но това е всичко, а ако забърше и нещо по-младо-берекет верси.....Да сте чули нещо друго да е правила последните 18год., освен да забавлява с изцепки компаниите си. То не бе Руши-Муши/заедно с майка му-г-жа Виденлиева-богата и известна/, то не бе Камен Во/и той така/, да не изреждам и други.... Нейният девиз е :" Не е важно аз да съм богата, по-важно е приятелите ми да са богати и известни , а ако са и щедри -това е бонус".  Та Ката си е една манипулаторка и използвачка отвсякъде!! Сега видяхте ли го......! Хайде гласувайте за нея, щото е задлъжняла на един куп народ с пари и й трябват , за да ги върне, а наче хората ще духат супата! А Маги , милата не се усеща , как я надъхват ...... Ами ,журналистка без опит! Чудя се дали да им се смея на тези двете или......Едната :"Аз съм Катето Евро/като , че ли е Мерилин Монро/", а другата : "Аз съм журналистка/ кога стана калайджия, кога й почерня гъ....ът". О, Свещена Простота!!!!!! smile3511

Е по-голяма тъпотия от това нЕма, този път изби рибата!Това, моля те не го казвай никъде , където има хора от тези среди, защото ще те сочат с пръст и ще ти се смеят бурно!!!
Първо Катето и Лора Виденлиева са приятелки от 100 години- до голяма степен Руши го познавате благодарение на Катето Евро.
За Камен и Каналето и т.н. се познават също от много години преди да станат известни, имат общи пиеси, филми, продукции- ама акъл трябва да се сетиш!
Милата ми , сигурно не спираш да четеш жълтите издания и нямаш и грам понятие що за човек е Катето, ама грам!Като същото важи и за Маги!Вземи си покажи носа на вън и погледни реалния свят!

Катето не може без купона, това е -много хора и завиждат адски много за енергията , за жизнеността и т.н..А и евала- на 50 я искат с години по-млади от нея мъже

А какво е направила през последните години ли?Ами ще ти кажа за 2 неща, които мисля са достатъчни-с Мариус и още много български театрални величния направиха "Дванадесета нощ" оценявана от критиците доста високо  и един страхотен филм "Време за жени".
Май не знаеш, че Катето има добре вървящ бизнес, за да пишеш подобни простотии!

Последна редакция: сб, 14 апр 2007, 22:12 от konstans

Общи условия

Активация на акаунт