VIP Brother 2 - 8

• 47 705
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 1 080
Моля ти се, друго си е чалгата  Confused
аз нямам нищо против чалгата- който си я слуша, да я слуша... ама да я плюеш, а от нея да си вадиш  хляба.../защото по-голямата част от  гостите и са тагива/..не  ме кефи..

# 1 081
Не знам дали има общо, но синът й носеше в училище и казваше, че майка му щяла да прави майонеза Rolling Eyes

# 1 082
  • София
Тя с огромно самочувствие казваше,че няма Кю,че другите са нищо без сценаристи,че тя даже няма слушалка в ухото.Също така,че и който и известен човек да и посочат,ще направи най-доброто интервю без предварителна подготовка.Никой в БГ не бил добър колкото нея,все неща в този дух.Тогава за първи път започна да ми први лошо впечатление със високото си самочувствие.

Добре, де, това нямала, онова нямала, ама то и нейното предаване не е от такъв мащаб като на Слави. Тя какво иска, да си клюка с някой гост и някой да й казва  в ухото какво да го пита?!

# 1 083
  • София
Не знам дали има общо, но синът й носеше в училище и казваше, че майка му щяла да прави майонеза Rolling Eyes

Какво носеше? Майонеза ли?

# 1 084
  • Шотландия

Здравко-Мравко казва как ако преди 3 години му бяха казали, че ще се случи всичко това, нямало да повярва – че ще е с всичките тези звезди, като Азис и Катето Евро и „ако щеш в това предаване и да си говоря с теб като с приятел....”

Злобна вметка от Злобетка: „И моите филми от 25 години с всичките ми пластични операции...”

Мравко – „и да се опитвам донякъде да се държа на ниво... Иначе щях да стоя със зяпнала уста и да се възхищавам...”

Злобилка невярващо: „Да се възхищаваш??? Хората вече се разочароваха...”

Момичета, много ми дожаля за тази жена. Толкова изкривена й е представата за доброто и злото и за истинската картина на това, което става с нея... Като сляпа я чувствам и изпитвам подобни чувства....

# 1 085

Да, в буркан.

# 1 086
  • София

Да, в буркан.

И какво, даваше на всички от буркана ли?! Simple Smile Ох, не се заяждам, да не ме разбереш погрешно, ама ми стана много смешно. Simple Smile : ) Simple Smile

# 1 087
  • София
Тя с огромно самочувствие казваше,че няма Кю,че другите са нищо без сценаристи,че тя даже няма слушалка в ухото.Също така,че и който и известен човек да и посочат,ще направи най-доброто интервю без предварителна подготовка.Никой в БГ не бил добър колкото нея,все неща в този дух.Тогава за първи път започна да ми први лошо впечатление със високото си самочувствие.

Добре, де, това нямала, онова нямала, ама то и нейното предаване не е от такъв мащаб като на Слави. Тя какво иска, да си клюка с някой гост и някой да й казва  в ухото какво да го пита?!
Ами явно се смята за гениална,щом не ползва такива журналистически "екстри". Mr. Green
Направо според мен и замина и рейтинга,и предаването...Жалко,че не мога да го догледам,мъжа ми е непреклонен-никакво Горещо тази вечер,не можел да я изтърпи! Joy

# 1 088
като ви чета приказките и колко сте либерални... newsm78просто вЕрвам ви..
Повечето ще  Sickако "половинките" им се присъединят към танцьорката  ДесиСлива или подобна..Тогава едва ли ще ви е особено приятно и ще ръкопляскате..Знам, ли може би ще се включите ..и вие.. newsm78

# 1 089
  • София
Ако за такова предаване се мисли за гениална, представи си само, за предване с 5-6 гости,  в огромно студио и т.н

# 1 090
Не, носеше на шофьора на буса ни, защото той(шофьора) много обичаше.
Правеше реклама да го наречем.
Не съм си помислила, че се заяждаш, докато не го спомена. По-скоро май си мислиш,че лъжа?

като ви чета приказките и колко сте либерални... newsm78просто вЕрвам ви..
Повечето ще  Sickако "половинките" им се присъединят към танцьорката  ДесиСлива или подобна..Тогава едва ли ще ви е особено приятно и ще ръкопляскате..Знам, ли може би ще се включите ..и вие.. newsm78
Ще го утепам  Mr. Green

# 1 091
Какво си казаха тази вечер???
ОБщо взето нищо, нали???
               Здравко деликатно намекна на Венета, че евентуално няма да я подкрепи. Според мен той от няколко дни се дистанцира леко от компанията, но може и да бъркам..

# 1 092
  • София

Че ще се позеленява, то е ясно, ама пък повечето няма да го показва така ясно. А за присъединяването...доста тъпа тактика.

# 1 093
  • Шотландия
Гледах я,когато каза,че е най-добрата ТВ-водеща в България,по-добра от Слави,другите не били нищо без сценаристите си и т.н.И ако ги затворели в една стая без сценарий-тя щяла единствена от всички да се представи добре!

Не съм голяма фенка нито на Венчето, нито на Слави, ама това изказване с пистолет на главата ли го е направила?!?!?!
Не,с чаша в ръката.Това беше някоя от първите вечери в къщата,нещо обсъждаха Слави май и от там тръгна този разговор.Тя с огромно самочувствие казваше,че няма Кю,че другите са нищо без сценаристи,че тя даже няма слушалка в ухото.Също така,че и който и известен човек да и посочат,ще направи най-доброто интервю без предварителна подготовка.Никой в БГ не бил добър колкото нея,все неща в този дух.Тогава за първи път започна да ми први лошо впечатление със високото си самочувствие.
Ми няма ги тези неща, щото не могат да си ги позволят, а не щото е толкова добра... Много ми е любопитно да я видя да интервюира Бил Гейтс например... как ще го пита любовницата му какви  гащи  носи....

# 1 094
  • София
Не съм си помислила, че се заяждаш, докато не го спомена. По-скоро май си мислиш,че лъжа?

Не, не, не се заяждам и не мисля, че лъжеш, просто ми стана много смешно Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт