VIP Brother 2 - 8

• 47 686
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 1 245
 Twisted Evil
Венета ми напомня на Круела де Вил , а съквърчиранчити приличат на малките невинни далматинчета около нея

# 1 246
  • София

Нали трябва да наклепа едно хубаво тая "порочна жена" Деси, че утре е понеделник Laughing

Все ми се струва, че тези нейни тактики ще са безуспешни.

# 1 247
Тенкю ЛЕО  bouquet

# 1 248
  • Cофия
Венетка към Христина : " аз нали цял ден спя и като стана кажа едно изречение и им дам тема на разговор......" doh

# 1 249
Здравко току-що пита Христина: - Сърдиш ли се още?/тя от сутринта му мели на главата за всичко/
Христина: - Какво да се сърдя, аз вече не мога да ти обръщам внимание, ти веднъж не си дошъл при мен да ме питаш как си, добре ли си, яде ли, спа ли, как е детето....в най-добрия случай ме юркаш да свърша нещо, ай моля ти се.

и пак резнаха картината.

# 1 250
Момичета, няма да се оправи тази жена...Мислех, че е размислила, но злобата я е разяла, няма оправия...Малко и светна и почна да плюе. Сега така оплю Деси, че я изкара от черна, по-черна. И Христина и приглася- много тъпа била Деси Слава. Оф, мъка, мъкааа...
Да идва понеделник, че да знам- ще гледам или няма да гледам повече..

Христина пак го почна Здравко..

Последна редакция: нд, 15 апр 2007, 15:11 от abigale

# 1 251
Само за снимка,  за съжаление в България малко трудно можеш да осъдиш някого , че е говорил за теб ... трябва да докажеш стойността на вредите, които са настъпили от разговора. Венетка знае това идеално.

Последната сподели, че още повече била отслабнала от болестта и неяденето и вече нямала паласки ...

# 1 252
Катето каза, че имала желание да ожени Калин за някоя своя приятелка ... имала много приятелки- млади мацки 23-24 години..., а той бил много свястен ...
Калин изглежда ентусиазиран от цялата работа. Не бил харесвал чак толкова мулатки, както твърди Катето, защото били кибритлийки ....

# 1 253
  • София
Само за снимка,  за съжаление в България малко трудно можеш да осъдиш някого , че е говорил за теб ... трябва да докажеш стойността на вредите, които са настъпили от разговора. Венетка знае това идеално.

Последната сподели, че още повече била отслабнала от болестта и неяденето и вече нямала паласки ...

Ако го говори сред познатите си не можеш да го осъдиш, но когато говори по телевизията имаш доказателства, за това което е казал, а и че те злепоставя пред много хора- можеш. Въпреки натрапващите се коментари за "беззаконие" в България закони си има, има и съд. Затова ми се ще Деси да я съди.

# 1 254
Само за снимка, има закони, разбира се.
Просто и пред когото да говориш, даже и по ТВ, трябва да се докажат неблагоприятните последици... /от собствен опит твърдя/, например в случая загуба на фенове ... парадокс е да го докажеш Confused

Катето към Калин "Може и да не се жениш ...а само чушката да топнеш"

Последна редакция: нд, 15 апр 2007, 15:25 от Rosita

# 1 255
Венета: Калин бая се е нахъсал за победа- снощи го разконспирирах..
Тихомир: Не ми се говори
Здравко: Не ми се слушат глупости...
Венета: Ама и вие с тия хитри планове за победа... #Crazy

Венета; Според мен някой от вас двамата ще спечели. Ние с Христина го изиграхме лошите, вие сте добрите мъже.
Здравко: Да бе, станах за смях пред цяла България...

# 1 256
  • ЯМБОЛ
    Мъдри мисли на Венета-според нея ще спечели един от двамата мъже...
    Здравко се жалва,че нямало да ставе защото една Патка го направила за смях пред цяла Българие-жена му!Прекрасен младоженец!
     Все пак ми се струва,че селския хитряга се мъчи някак да се отдалече от змийчето...

# 1 257
  • София
Само за снимка, има закони, разбира се.
Просто и пред когото да говориш, даже и по ТВ, трябва да се докажат неблагоприятните последици... /от собствен опит твърдя/, например в случая загуба на фенове ... парадокс е да го докажеш Confused

Катето къв Калин "Може и да не се жениш ...а само чушката да топнеш"

Права си, не е лесно, но е възможно. Може да я съди за един лев, не е въпроса в сумата при тези дела, за мен въпроса е принципен. Просто ако беше обикновена квартална клюкарка- да си говори колкото иска, но нали претендира, че е журналист- трябва да говори неща, които са подплатени с доказателства. Или да си намери работа в Шок, например.

# 1 258
Венета: Калин бая се е нахъсал за победа- снощи го разконспирирах..
Тихомир: Не ми се говори
Здравко: Не ми се слушат глупости...
Венета: Ама и вие с тия хитри планове за победа... #Crazy

Венета; Според мен някой от вас двамата ще спечели. Ние с Христина го изиграхме лошите, вие сте добрите мъже.
Здравко: Да бе, станах за смях пред цяла България...
е тук давам добро на Тихомир и на Здравко  Whistling
впрочем аз няколко пъти засичам и двамата че подминават дивотиите на Жената-която-ще-излезе-в-понеделник меко казано с безразличие, да не кажа и досада .
Оф, докъде стигнах - да хваля Тихомир и Здравко  #Crazy

# 1 259
Калин: Искам да си намеря гадже да обича да ходи на планина с мен...
Здравко: И тя ще ти е..е майката...(смях от мъжете)
Тихомир: По-добре да имате различни хобита.
Калин: Ама така за 1 седмица ще ми липсва в планината..
Тихомир: Да бе, да!

Венета скоро пак ще яхне метлата... smile3508

Общи условия

Активация на акаунт