🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 52 254
  • 1 813
  •   256
Отговори
# 510
Тоя на Габа, забравих му името като женска клюкарка изказа Емито хъхъхъ пред дубайската принцеса.
Не я ли изказа Йово?

Хмммм аз останах с впечатление, че е на Габа, ама може и да бъркам.....и да е Йово.

# 511
Напълно споделям коментара, че, ако съм майка на Габриела, не един, не два, а десет шамара ще ѝ обърша. А, ако съм ѝ баща, направо ще я заключа.
Неандерталецът, дето му сервира и мижи с очички тя, силно се надявам да са му подготвили зрелищно изхвърляне от шоуто.

# 512
Хуан Пабло с днешните си изказвания счупи токсик радара - освен всичко останало разбрахме, че боготвори майка си.

# 513
  • София
По-малко време отделиха на Дениз.
Т.е. тя 100% няма да остави Виктор.
Близнака е готин, но тя сигурно го е усетила с безпогрешния си радар от много опит, че си е чист коцкар. Докато Виктор и е по-труден за разшифроване, следователно и по-интересен.

# 514
Хуан Пабло с днешните си изказвания счупи токсик радара - освен всичко останало разбрахме, че боготвори майка си.
Е, той това не е спирал да го повтаря от началото, нали жените бяха на пиадестал в семейството му! 😁
Петър ми стана изключително противен 😏

# 515
Повече не ми се гледа за Шерминката, достатъчно екранно време и дадоха. И чат GPT си попълни базата данни със знания за тази известна личност.
Ето има и други участници. Шермин да сваля Орлин, който си продава % от 500те песни, ако успее, ще и купи едно часовниче.

# 516
  • В Града на Липите
Следващия епизод ще е голям панаир.

# 517
Олеее, ще има ли най- после женски бой?! 🤪

# 518
  • Сф
Май ще дочакаме и женски бой Joy

# 519
Що бе някои цокат вино във водни чаши от сабахлям. Тва ако не в рай …
Много ме кефи как тънко минава продукцията този сезон- 2 вили, походни шегла, срещите по 1 одеяло, чепка грозде и бутилка вино. Няма яхти, парапланери, вечери, чудесии... стагнация
И пак им се получава, има гледаемост, има коментари. Към деня на премиерата имаха около 5к харесвания на страницата във ФБ, в момента надминава 47к, като съм убедена, че достига поне до едно 2 милиона души...

Успяват да постигнат целта си с по-голяма печалба и без нещо изискано, но името на сезона грам не му отива.

# 520
Ето, утре Еми се завръща. Да не ни е скучно Joy

# 521
Дано изгонят Бланкото за физическа агресия.  Щом толкова защитава Сюргюн (Шермин) да се хващат под ръка и да изчезват

# 522
Еми Радо Тушев си знае работата. Друг продуцент такива сеири не може да сътвори.

# 523
Айдее, нов панаир утре!
Емили си траеше 2 епизода, ама утре ще има май ескалация между нея и Габчето.
И на Габи ще лъсне от предния и сезон отвратителния имидж май...
А на Шермин нямам търпение да и видя гърба вече!

# 524
  • Сф
Дано изгонят Бланкото за физическа агресия.  Щом толкова защитава Сюргюн (Шермин) да се хващат под ръка и да изчезват

А, да бе! Не я давам. 99% от включванията й този сезон са на място.

Общи условия

Активация на акаунт