🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 29 274
  • 1 021
  •   85
Отговори
# 585
Благодаря за новата тема Flowers Hibiscus
Снощи не гледах , само малко - единия близнак и Кристина на плажа с хвърчилото . Тя се представи за голяма професионалистка в юриспруденцията , ама всъщност иска публични изяви доста далеч от нея - реалитита , епизодична роля в сериал ...
Само да кажа ,че заради Джани , Шермин ми стана симпатична онази вечер , той имаше нужда някой да му натрие носа .Не ,че го е разбрал .

# 586
Снощи не гледах , само малко - единия близнак и Кристина на плажа с хвърчилото . Тя се представи за голяма професионалистка в юриспруденцията , ама всъщност иска публични изяви доста далеч от нея - реалитита , епизодична роля в сериал ...
Само да кажа ,че заради Джани , Шермин ми стана симпатична онази вечер , той имаше нужда някой да му натрие носа .Не ,че го е разбрал .

Довечера май ще продължат да се карат, не ми е станала симпатична, защото това, което му каза се отнася и за нея, тя също не уважава половинката и го принизява, видяхме я снощи как не го пожали, че има мускулна треска и макар да се държи като старец може малко емпатия да прояви.

# 587
От тази игра аз не разбрах каква беше наградата, освен мускулната треска. Горкия Красимир с празни ръце остана. Да беше дал на другия балкански субект да победи, та да му разтовари малко от комплексите.

Изобщо не виждам смисъл от такива силови игри по любовни предавания, който държи да се докаже, може да го направи в другия формат по конкурентната телевизия.

# 588

Довечера май ще продължат да се карат, не ми е станала симпатична, защото това, което му каза се отнася и за нея, тя също не уважава половинката и го принизява, видяхме я снощи как не го пожали, че има мускулна треска и макар да се държи като старец може малко емпатия да прояви.
Това не съм го гледала , ама пък чак емпатия за мускулна треска  ... Аз имам мъж , който , ако ще да умира от болка не казва ох , така съм възпитавала и сина , да я преодолява болката , е, стига да не е нещо сериозно . Така ,че не мога да пожаля Краси за мускулна треска  . Но ,че Шермин дразни с претенциите си , няма спор . Тя не е за тук , а за някое шоу , в което преследват милионери за женитба Stuck Out Tongue Winking Eye

# 589
Понеже и аз съм юрист, вече 12 години в средите, Кристина е юрист, колкото аз съм трамвай. Записана е фиктивно към някоя фирма, като юрисконсулт и това е. Общували сме случайно, още преди да започне първият и Ерген. Същото дърво си е индивидуално извън екрана. Grin Хубаво момиче, но с 0 харизма, което я прави тотално безлична. Моите впечатления, вкл.и след общуване на живо е, че е леко глуповата и повърхностна. Но понеже баща и е юрист, иска да бъде умна. От там идва и липсата на харизма.

# 590

Това не съм го гледала , ама пък чак емпатия за мускулна треска  ... Аз имам мъж , който , ако ще да умира от болка не казва ох , така съм възпитавала и сина , да я преодолява болката , е, стига да не е нещо сериозно . Така ,че не мога да пожаля Краси за мускулна треска  . Но ,че Шермин дразни с претенциите си , няма спор . Тя не е за тук , а за някое шоу , в което преследват милионери за женитба Stuck Out Tongue Winking Eye

E все пак я получи в състезанието, което спечелиха, можеше да го похвали. Въпросът е принципен. Като не е достатъчно мъж за нея да не се увърта покрай него и това е. Тя осъзнава, че друг няма да я погледне от тия там и понеже тоя е малко по-глупав го хвана за шаран. И той не е казал, че ще умре от мускулната треска, а отива да изпие един магнезий.  Пък и си е неприятна болката, не всички мъже понасят неистово болките и тя би трябвало да го приема такъв какъвто е или да не стои при него, а не да го моделира според претенциите си.

# 591
Ужас.
Третият е бил на 30, преди 10-15 години Grinning Grinning

# 592
Определено предпочитам да гледам леката (не натегната и скована), еротична заигравка на Дениз и Стефан отколкото размяната на изтъркани клишета и декламации на Кристина и Атанас. Не виждам нищо лошо една жена да показва сексуалността си. По логиката на някои тук и танцът между мъж и жена трябва да се осъди щото има сексуален характер. Освен това Дениз явно добре може да прецени с кого как да се държи, защото с Виктор отношенията са на друго ниво. И това, че вкарва еротика не означава, че ще легне с него. Според мен добре ще му натрие носа в някакъв момент. И много оценявам факта, че въпреки, че има много малки гърди досега не се е напомпала със силикон.  Умее да се изразява, да води смислен разговор, да се държи естествено. Определено Дениз ми харесва. И срещата и със Стефчо също ми хареса. Била лековата, била евтина...нам си що..еми в шоу са все пак, а и това мазане, което зададе тона на срещата  беше подготвено от продукцията. Не го е измислила тя.

# 593
Pandorina, на същото мнение съм.

# 594
Определено предпочитам да гледам леката (не натегната и скована), еротична заигравка на Дениз и Стефан отколкото размяната на изтъркани клишета и декламации на Кристина и Атанас. Не виждам нищо лошо една жена да показва сексуалността си. По логиката на някои тук и танцът между мъж и жена трябва да се осъди щото има сексуален характер. Освен това Дениз явно добре може да прецени с кого как да се държи, защото с Виктор отношенията са на друго ниво. И това, че вкарва еротика не означава, че ще легне с него. Според мен добре ще му натрие носа в някакъв момент. И много оценявам факта, че въпреки, че има много малки гърди досега не се е напомпала със силикон.  Умее да се изразява, да води смислен разговор, да се държи естествено. Определено Дениз ми харесва. И срещата и със Стефчо също ми хареса. Била лековата, била евтина...нам си що..еми в шоу са все пак, а и това мазане, което зададе тона на срещата  беше подготвено от продукцията. Не го е измислила тя.

Ами тя като цяло Кристина си е доста скована, не случайно Петър я опреличи на скала. Grinning

# 595
По БТВ си въртят анонсите с новите ергени, преди малко даваха видеото с въпросния Крис (точно преди да започне рубриката "Студио Ергенът" с Яна Донева).

# 596
И на мен повече ми хареса срещата на Дениз със Стефан. Просто Кристина е супер дърво, отделно никак не ѝ се получиха "небрежните" намирания на послания от Продукцията. Да не говорим, че и самата идея за случайно намиране писмо на плажа е абсурдна. Grinning
Инак близнаците явно някак предразполагат и момичетата се отпускат в тяхната компания.
Повярвах му на Атанас, че за пръв път е на толкова хубав плаж. Grinning Оставаше да каже, че и за пръв път е НА Гърция. Joy

Друго влезнах да питам. Шерминаторката ли си е търсила книгаТА на иврит? Пропуснала съм го, а точно щях да похваля Бланко, че е единствената, която чете. Може да е неслучайно показан скрит замисъл на Продукцията, но не съм и виждала да има книги около другите моми.

А, другият хит от Шарми. Близнаците се правили, чи говорят на иврит, за да ѝ привлекат вниманието. Сериозно подозирам, че тя дори трудно би разпознала, ако около нея се говори на този език.
Инак- класната 48- килограмоваИговореща5езикаОбиколилатолковамногодържави красавица неземна пие просеко от обяд в чаша за вода. Joy

# 597
Да, от 5-те езика всъщност знае два. Другите не се броят. Един майчин, един бащин и един в страната, в която живее. Реално само английски и руски е учила, а колко ги говори, е друг въпрос.

Да, тя каза "някой виждал ли ми е книгата на иврит"? Преди рекламното прекъсване я дадоха. След рекламите пак пуснаха същия въпрос и Габи каза на Краси "ето, демонстрация, дето я пращаш в Израел" Grinning

# 598
Аз съм, меко казано, скандализирана от думите, които се изляха от устата на "италианеца".

Първоначално се бях притеснила за агресията, която проявяваше, но сега научаваме повече за ценностната му система и става още по-плашещо. Каква жена била жена, която не можела да бърше прах и да пуска прахосмукачка правилно... ЗА КАКВО БИЛА ЖИВЯЛА?! Що за разсъждение е това! Нима единствената цел в живота, която жените трябва да имат, е да обгрижват подобен бабаит, който си вярва, че е джентълмен?! 2025-та година сме, а той гордо-гордо приравнява 51% от населението на планетата към ролята на прислужница... За какво била живяла една жена, ужас, а той за какво живее?!

И вече започва да обработва Габриела - имала две леви ръце, храната (която направо си беше унизително за нея да му приготви на фона на неговите философски разсъждения) ставала. Та това са целенасочени реплики, за да може на час по лъжичка да срива самооценката и самочувствието й. Класическа тактика за мъж, който иска да обработи жената до себе си до ролята на безгласно украшение на ревера му. И любимото ми - жената, която щяла да се грижи за децата МУ! Неговите лични, само негови! Какво стана с "приятно НИ е"...

И още по-извисеното - да не се запознава, да му искали разрешение да се запознаят с него, да не говори с приятелите му, а само с жените им. Нямало за какво да си говорят. Включително ако се опитала да се включи в разговора, да не й се обръща внимание. Изобщо - да мълчи, защото няма какво да каже. Извинявам се, ама Италия да не е станала част от Афганистан и аз да съм го пропуснала?!

Като уважаваща себе си жена, която вярва в равнопоставеността на половете, съм потресена... И наистина не разбирам Габриела и защо продължава да търпи този човек.
Любимото ми беше как, докато се правеше на философ по темата потреба и цел на живота на жената, умуваше като не може да ги прави всичките тия гореизброени неща, как щяла да му гледа децата, ако той заминел да си работи в чужбина. Все едно гледането на тея деца е само женска работа. Демек търси си прислужница, която после да остави сама майка. Пълен ненормалник.

# 599
Да, това момиче направо от сутринта почва с алкохола. Сигурно затова е такава конфликтна.
Иначе ми направи впечатление в какъв хаос живеят,  Джани може би неслучайно се дразни то там е кочина. Тези пушат в стаята, Кристина си простира там дрехите. Ужасно е направо.

Общи условия

Активация на акаунт