🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 47 245
  • 1 597
  •   93
Отговори
# 795
Аууу, Петър току-що ме накефи! Как го гъбарка Патладжана, а тва тъпоъгълно джудже хич не се усещам-,че го пускат по пързалката...

# 796
Джанката сигурен ли е, че е италианец? В Дагестан се вписва перфектно

# 797
С такъв тъпанар дискусия не може да се води. Трябва да слезеш под него и да го смачкаш с думи!
Специално на тоя, за да му слезна на нивото ще трябва да легна.
А, даже трябва дупка да изкопаеш... Просто отвратително човече!

# 798
  • В Града на Липите
Дон Патладжан се изявява, като дон Корлеоне. Само патлака му липсва, да отстреля някой.
Ако досега Габриела седеше поради някаква си нейна причина, след смехотворната му реч трябваше да се премести от другата страна на масата и да не му проговори повече.

# 799
Доктора прави много интересни физиономии.
На първа линия е при всеки скандал, седи като истукан и вътрешно се забавлява без да го показва външно.

# 800
А на Габриела ще й чуем ли гласа в това предаване се питам аз?

# 801

Само за да каже заповядай, като сервира на Джани

# 802
Много се надявам, че тук се пече нещо, затова са избрали да ни показват всичко това по този начин.

# 803
Ох искам да ви споделя днес видях Хуан Пабло сравнен с едно прасенце от енгри бърдси съвсем вече не мога да го взема на сериозно.
Скрит текст:

# 804
Този бабаит едва се сдържа да не им разбие физиономиите на Дениз и Кристина Cold Sweat

# 805

Само за да каже заповядай, като сервира на Джани
И вечер, когато пита дали водата му е гореща докато му мие краката “с двете леви ръце” Trollface

# 806
Аз пера няколко пъти на ден:)

# 807
Какви е берете кахъра на Габриела, на нея явно й харесва отношението на Джани. Има си жени, които им харесва да са доминирани.
Нали тука все казвате "никой не бяга от хубавото". Е, тя не бяга.

# 808
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Дениз е единствената с топки на масата тази вечер, мъжете се гърчат и свиват като амеби.
Ех тоя прах за пране нарицателен вече стана, като се гледат сега най-накрая са зацепили.

# 809
Тая серия е спонсорирана от някакво феминистко сдружение 100 процента Joy

Общи условия

Активация на акаунт