🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 46 411
  • 1 563
  •   78
Отговори
# 810
Шерммин все повече прилича на поруганата съпруга на богаташа в някоя теленовела.

# 811
Натали: Няма значение какво материално имаш, важнто е какво имаш вътре.
Габрила: Затова се ориентира към кметския син

Satisfied

# 812
Да, на Габриела явно й харесва. Първоначално ми беше жал за нея и мислех, че не се усеща как се държат с нея, обаче явно не е така. Един за друг са си.

# 813
Какви е берете кахъра на Габриела, на нея явно й харесва отношението на Джани. Има си жени, които им харесва да са доминирани.
Нали тука все казвате "никой не бяга от хубавото". Е, тя не бяга.
Винаги съм се възмущавала бясно като стане някоя трагедия в такава връзка и някой каже "ми тя си го е търсила"! Обаче... това овче преклонение... ме обърква!

# 814
Естествено, че са важни парите!

# 815
Естествено, че са важни парите!

В случая за дамите са важни чуждите пари. Ганки-готованки!

# 816
Аз смятам, че Дениз отговори адекватно на въпроса. С моят приятел си делим сметки, наем, пазар, вечери и излизания, но това може да се случи именно защото няма по-малко възможности от мен. Аз не искам никой да ме издържа, но и аз бих издържала единствено бъдещите си деца.

# 817
Ву:Ти идваш всеки ден тук по 10 пъти за прах за пране , все едно не знаеш къде е.
Емили: Аз пера всеки ден
🤣🤣🤣

# 818
Ву:Ти идваш всеки ден тук по 10 пъти за прах за пране , все едно не знаеш къде е.
🤣🤣🤣
По няколко пъти на ден каза! 😁😁😁

# 819
🤣🤣🤣
Каза момичето, че по няколко пъти пере. Дали не ходи да дебне Краси? На мен ми се струва, че там ще има  Fatal Attraction момент. Grinning

# 820
Габриела на ПатлаДжан не я дадоха да отговаря на един въпрос или й е забранено? 😭

# 821
  • София
Габриела на ПатлаДжан не я дадоха да отговаря на един въпрос или й е забранено? 😭
Не става за сюжета, все пак излъчват това, което ще гърми и ще е интересно. На някои въпроси не дадоха и авторите им.

# 822
Какви е берете кахъра на Габриела, на нея явно й харесва отношението на Джани. Има си жени, които им харесва да са доминирани.
Нали тука все казвате "никой не бяга от хубавото". Е, тя не бяга.

Да виктимайзваш не е проявя на интелект - ако евентуално претендираш, разбира се. Laughing

# 823
Габриела още в промото си каза, че за един била майка, а за друг красив експонат. Явно визира предни връзки.
И че е много ухажвана, мъжете се избивали за нея, но всъщност тя била срамежлива.
И че един мъж можел да я спечели с отношение, не с подаръци.
Явно под отношение разбира да бъде покорната слугиня, без право на глас и мнение.

# 824
Определено ѝ е забранено. Виж как я е отделил от другите, не съм я видяла с едно от момичетата да говори... Изолирал я е, обсебил я е, а и тя му позволява. На мен ми е неудобно да  го гледам това, но пък и няма да я желя - не е на 15, а и е не е нужно да си живял в токсична среда, за да знаеш как действат насилниците. Отдавна човек е еволюирал дотам да се учи от чужд опит, а не от преживяно.

Общи условия

Активация на акаунт