🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 41 815
  • 1 431
  •   103
Отговори
# 825
  • here and now
Габриела на ПатлаДжан не я дадоха да отговаря на един въпрос или й е забранено? 😭
Той е по тази част. За нея е печката и прахосмукачката...
Разпределение на ролите имат...

# 826
  • София
Джанкарло Джанини е баси смешникът! Как бавно и тежко говори, натъртвайки на всяка дума, все едно бисери безценни отронва. А то едни високопарни глупости на килограм с ограничения мутренски речник. Направо се чудя откъде вади това самочувствие.
А Габриела милата /казвам "милата", обаче май вече не мога да я съжалявам, като гледам как безропотно понася всичко/ не отговори на нито един въпрос. Пълен ужас! Все едно не е там, стои само като украса. Като покривката на масата или някаква декорация. Мечтата на Джани Моранди. Сигурно ръбчо не може да повярва на късмета си, че попадна на такова момиче, което пречупи без никакъв проблем. Отвратително!

# 827
А къде спи Емили? Защо да не я пускат жените в тяхната къща? Нещо се объркАх 🤔

# 828
Шерминаторът изглежда потресаващо Astonished

# 829
А къде спи Емили? Защо да не я пускат жените в тяхната къща? Нещо се объркАх 🤔
Старите Ергенки са на долния етаж, другите на горния. Нещо такова беше, от Туджаров пак.

Не зная колко пие Шермин, ама Хени е под масата...

# 830
И това чучело се домогва до политика! Представяте ли си да успее??

# 831
  • София
Горката Габриела, наистина никой не заслужава подобен простак и комунист до себе си с разбирания от 1890-та година... ако не се oсъзнае наистина по най-бързият начин, рискува да стане "собственост" на тоя и да живее в нещо като затвор в бъдеще, без право на мнение, без право да диша дори.

# 832
“Какво означава да си токсичен?”
Токсично и  високомерно попита тъпата табуретка, която си мисли, че като присвие свински очички и говори бааавно и отчетливо, ще порасне с поне 10 см в очите на хората.

# 833
Тая па Фифи бях забравил чак, че съществува..

# 834
Аз и предаването сме в най-токсична връзка   duh

# 835
Аз и предаването сме в най-токсична връзка   duh

Говори ми Sad

# 836
Много харесвах Габриела на Джани и се надявах, че ще се усети и ще се махне от този токсичен човек, обаче след погледите ѝ тази вечер, след като Дениз изказа мнение за държанието на Джани, вече ме убеди, че тя харесва такива отношения от мъжа до нея. Гледаше с надменност и презрение. Ами, честит ти насилник! Този човек плаши с поведение.
Млад е, дано се промени.

# 837
Краси за втори път използва “цитирам” вместо “визирам” 😁

# 838
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Джеронимо изброи всички, които или "гледат" жена му или са имали куража да му се опънат.

# 839
Габриела още не е казала нищо, човек ще каже, че не знае как се говори

Общи условия

Активация на акаунт