🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 45 655
  • 1 537
  •   88
Отговори
# 1 050
  • София
Е, как няма да го е срам.
Кой нормален мъж ще се хване с Емили, дето се чекне гола пред 100 човека екип без никаква свян, гледа като сериен убиец, а знаем и за кървавото и минало.

# 1 051
Този познат ли ви е? 😁

А на Пепито му прощавам тъпотата само заради тези снимки! 😍
Скрит текст:
И да вземе да се преквалифицира във ветеринар!
[/quote

О , с тези снимки Пепи ме спечели ! Grinning

# 1 052
  • Варна
Кой нормален мъж ще се хване с Емили, дето се чекне гола пред 100 човека екип без никаква свян, гледа като сериен убиец, а знаем и за кървавото и минало.
Имал е 10 години да мисли и да се разграничи твърдо от нея, но не го е направил.
Значи, хем го боли, хем го сърби.

# 1 053
  • В Града на Липите
На Краси работата - срам го е, ама търпи Grinning
Явно просто си пада по разгулни, моделирани и провокативни жени.
Мен Емили не ме дразни, гледам на нея, като на извънземно. Тя е непредсказуема. Точно си решил, че вече няма с какво да те изненада и тя вземе че го направи. Sweat Smile

# 1 054
  • На морето!
Не мога да разбера нещо. Не съжалявате Габриела, която очевидно е заслепена и под тотален контрол на нарцисист, но съчувствате на Красимир, който няколко пъти обясни, че ако е навън щяло да има плюнки и ритници много рано, ако някоя жена се държи така с него и после пак си ходи там с очевидното намерение просто да избута играта?
Btw вчера и Пармиджани се изказа, че щял да се изплюе в лицето на Шерминатора и всички мъже + икнономката мълчаха почтително.
Е как никой не съжалява Габриела,като 80 процента от публикациите правят точно това Joy
Напротив, с превес са мненията "Не я съжалявам, на нея си й харесва" или "не ме е жал за Габи, тя сама позволява това".
Имал е 10 години да мисли и да се разграничи твърди от нея, но не го е направил.
Значи, хем го боли, хем го сърби.
Красимир не иска да се жени за нея, нагонът се обажда само.

# 1 055

Ама най-смешното е, че не го беше срам да й го подаде, ама тайничко нали хахаха

# 1 056
  • София
Да, за хумор по телевизора вечерно време става Емилито, ама не и да се съжалява или дава за какъвто и да е пример (но генерално си държа на мнението, че не биваше да я кастват и олекват с нея).
Краси също е идеалка по тази линия, защото самите му физиономии, които прави и как мъца и ръмжи, и как стоическата удържа фронта е много комедийно. Но пак само за рамките на шоуто. За мен този мъж е ярко греещ червен флаг.

# 1 057
  • София
peaches, на Виктор бил по-евтин, а и бизнесите са му съмнителни, най-известният е с шоколадите с афродизиак и този бизнес го продава. Не знам дали е успял. На Краси бизнесите са по-стабилни откъм доходи, освен официалните, нали се спекулира и за странични.

И аз мисля, че Орлин има пари, но те го подценяват заради външния вид. Като го е чула, че помага в аптеката на майка си в Монтана, повече не е слушала.
Не знам дали тук е споменавано , но се сетих ,че съм гледала Виктор в шоуто , където Рая Пеева е водеща .Тогава разбрах за шоколадите с афродизиак . Не знам колко сериозен бизнесмен е щом иска да го дават по телевизията . Но пък може и да си рекламира продукта , който е интересен ,впрочем.

Имаше обява, че продава бизнеса с шоколадите, не знам какво е станало и някой имал ли е интерес. В подкаста на Анна-Мария участници от Диви и красиви казаха, че не им е харесал на вкус, но може пък и да са хубави.

На мен Виктор ми изглежда над средното ниво като възможности, но и много под това, което Шермин иска. Не мисля, че въобще го е обмисляла него.

# 1 058
Да вкарат Мони Зенгинер, тя ще оправи положението, а и ще е интересен сблъсък на титани с Шерминатора. 😁

# 1 059
На Краси работата - срам го е, ама търпи Grinning
Явно просто си пада по разгулни, моделирани и провокативни жени.
Мен Емили не ме дразни, гледам на нея, като на извънземно. Тя е непредсказуема. Точно си решил, че вече няма с какво да те изненада и тя вземе че го направи. Sweat Smile

По форумски казано - тъъъъкмо видим, че двете жички в главата й са дали контакт и хоп - дадат на късо Joy

# 1 060
Ву-то изгони Емили с праха за пране и тя не можа да си опере горнището явно. Joy Фалшивите гърди изглеждат толкова еднакво, че дори не ми е интересно или скандално.
Новичките се превръщат в абсолютни статисти, само Ивайло успя да се добере до ефир. Даже близнаците не успяха да разбутат двойките.  Ще интересно продукцията да направи игра в която Габриела да играе с друг мъж, да го видим "мъжагата" патлаДжан как ще изпуши. Trollface

# 1 061
  • Street of Dreams
Някой ще ме светне ли каква е интригата с праха за пране? И какво е кървавото минало на Емили?

# 1 062
Гледам предаването а и ви чета, но рядко пиша. Понеже Джан Микеле се изявява напоследък и тук доста се обсъжда. Но съм впечатлена с колко много имена, нарицания и прякори има тук и няма обединение около едно .Бих му дала награда хахаха за брой имена
От последните страници реших да си изкарам списък с всички тях. Обаче съм убедена че са повече. Но дори неизчерпателен, списъка е внушителен.

· Джанката
· Джан
· ПатлаДжан
· Патладжанът
· Дон Патладжан
· Джанкарло Джанини
· Джани Моранди
· Микеле
· Пармиджани
· Джеронимо
· Хуан Пабло
· Примата

Бонус:
· дагестанеца
· гномчо
- тапишонка

Има и още.. Сигурна съм че съм мяркала поне Джани Родари и не знам какво още..

Покрай Шермин също има бая творчество но нямам лист хах.

# 1 063
Някой ще ме светне ли каква е интригата с праха за пране? И какво е кървавото минало на Емили?

В първият или вторият епизод, не съм сигурна - Емили отиде да търси прах за пране в къщата на мъжете и там извика Красимир да се качат на вторият етаж, сега според мен знаят че нямаше камери, но може би не са помислили, че се чува от микрофоните, имаше доста красноречиви звуци и т.н. После двамата слезнаха един след друг, тя видимо много доволна от действията си. Спекулираха дали е било секс или други неща общо взето това е.
Но горката държеше и да вземе праха за пране, да не си помислят другите че е била за нещо друго там хаха

# 1 064
Гледам предаването а и ви чета, но рядко пиша. Понеже Джан Микеле се изявява напоследък и тук доста се обсъжда. Но съм впечатлена с колко много имена, нарицания и прякори има тук и няма обединение около едно .Бих му дала награда хахаха за брой имена
От последните страници реших да си изкарам списък с всички тях. Обаче съм убедена че са повече. Но дори неизчерпателен, списъка е внушителен.

· Джанката
· Джан
· ПатлаДжан
· Патладжанът
· Дон Патладжан
· Джанкарло Джанини
· Джани Моранди
· Микеле
· Пармиджани
· Джеронимо
· Хуан Пабло
· Примата

Бонус:
· дагестанеца
· гномчо
- тапишонка

Има и още.. Сигурна съм че съм мяркала поне Джани Родари и не знам какво още..

Покрай Шермин също има бая творчество но нямам лист хах.
😀 Аз ще му викам Лабубу. Много се е филмирал, явно сериала "Под прикритие" го вдъхновява.

Общи условия

Активация на акаунт