🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 54 776
  • 1 860
  •   80
Отговори
# 1 815
  • софия
Ама да бе! Които са намерили любовта, да излизат и да отиват в реалния живот да  продължат. Да става Наталито кметица, хубавата Дениз - рекламно лице (Е хубава е, наистина!) на шоколада Кристина- импресарио на актьора..Филипа не става за нищо, освен да иде на Охридското езето. Blush И така! Joy
Зарязвам тази скука и аз!

# 1 816
Според мен това беше "reboot" и следващата седмица ще влязат още 5-6 човека, които да се гаджосват помежду си. Така хем имат утвърдени двойки, хем има и нови, при които да гледаме свалки. Защо не махат утвърдените двойки е ясно, трябват им хора накрая, които да се сгодят. И в чуждите версии е така: има няколко които се събират в началото, после изчезват до самия край, когато ще решават дали да се сгодяват.

# 1 817
До момента участниците са 35, така че щом са общо 40, значи остават още петима да влязат. Още в следващия епизод сигурно ще вкарат двама мъже.

# 1 818
В братята имаше още хляб.
Следващия път направо на себе си да дават ако си се харесват и да го превръщат в ББ.
.
 Според мен братята са идеални за стандартното предаване Ергенът. Нищо, че са двама. Дори и само единия да се навие, ще е супер. Дано ги имат предвид за някой от следващите сезони.

Официално от мен, най-големите б.клуци в предаването са Ана-Шебека, Лили и Хелия. Накова дъно отдавна не бях виждала

# 1 819
Следващият мъж, който ще влезе ще бъде с 10 езика (да бие Джани с 9те езика, или Джани да го пребие него), ходил в 51 държави, около 60 кг, бизнесмен, високо ниво!, джентълмен, красавец, може и със силиконови плочки и есктеншъни и много апартаменти по всички континенти, много книги прочел, с любима тема "политика", зодия Лъв и във всичко пръв! Simple Smile

За Киара един с казарма ще вкарат.

# 1 820
25 са дотук, има да влизат още 15
До момента участниците са 35, така че щом са общо 40, значи остават още петима да влязат. Още в следващия епизод сигурно ще вкарат двама мъже.

# 1 821
Как изброи 35?! Към 20 и малко са. От сезона е минала само около една трета.

# 1 822
И само някак разбра ли се какво точно работи тази Шермин..щото нали , майка и и брат и на нея разчитат.
т.е. на тези пирги и импланти...

Май се е обявила, като модел. Не знам на какво.

Модел? Тя може да е модел само на клиника, която оправя несполучливи корекции и да я използват за снимка “преди”

# 1 823
Никой не ми харесва. Все тая кого изгониха, може би за Емилито се радвам, че я отърваха от мъките.
Бланко не знам подмолна ли е, добричка ли е. Един кадър надъхва кухото Анче да плямпа, в друг кадър доста жалостливо разпитва Киара къде ще спи. А нея никога не съм я чувала, Бога ми и добре че не съм.
Краси е комплексар. Не му знам дефицита, но няма как да имаш подобно мислене и държание. Много изкуствено се държи, не знам за кого и къде пази поведение. И как пишел на всички бръмчалки. Шарминчето е много клета, много злобна и изтерзана. Не знам кой ще я вземе да я гледа за постоянно. На отглеждане и с родата. Какъв пример дава на брат си - 17 г пубер. Няма да го гледам или ще хвърлям едно око тук.

# 1 824
В Киара и тези 15 ми е надеждата.

Интересно ми е снимката на Анна и Лили с другото момиче, която пуснахте от преди или след участието им в Ергенът е?

Питам се, заради това, което стана днес. Дали е възможно Лили и Анна да се познават от преди шоуто и това да е нагласено? Лили, че и Хели изведнъж много бюрзо започнаха да плюят неудобната (за Анна) Киара.

И все забравям колко млада е Шермин - някак си има вид на вряла и кипяла 40-годишна Маман.

# 1 825
25 са дотук, има да влизат още 15
Олее, вярно. В уикипедия уж ги броих, ама ме разсейваха тука Grinning

# 1 826
Спрете да правите простите хора известни! Ако прочета още веднъж това име и "ще си прережа вените"

# 1 827
Как можаха да изгонят Емили??? Беше ми любимката, култов образ, който няма да бъде забравен, тая вечер ще скърбя за нея! 😔

# 1 828
Спрете да правите простите хора известни! Ако прочета още веднъж това име и "ще си прережа вените"
Ако говорите за тази, за която си мисля, от продукцията сами я сложиха като едно от главните лица този сезон, сърдете се на тях. И на мен ми е неприятна. Те ни я навират постоянно.

Както между другото и противния Джани. Явно и на него му лъскат имиджа, сигурно пак иска да става политик. И Петър и Йовица като цяло ги представят предимно от добрата им страна.

# 1 829
Не беше ли по-логично след като и жените, които не дават рози, отпадат, твърдите двойки да се хванат за ръка и да отидат в реалността да изпитат пресните си връзки там ? Чий ще го дирят още там след като вече са направили избора си ? Вместо това можеха да дадат шанс на тези, които още не са открили своя човек. Ще влизат още хора, можеше практически всичко да започне отначало.

Общи условия

Активация на акаунт