Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 9

• 1 444
  • 79
  •   2
Отговори
# 75
Еййй, че хубаво посрещанееее!🤌🫶🥰
Истински фенки на Арас, какво да се каже повече...🔥 То атмосферата е чудесна!🫶
Благодаря много, ама много!🤗
 Еми, не визирам някоя определена тема, но знаеш тук е Бг мама все пак.🙃
Който се прави на компетентен по всичко,в реалния живот му казват: Ти да не си от бг мама.😄
В различните категории с теми от всякакъв характер винаги има кой да ти начука канчето как не ставаш и твоето мнение е някава тъпотия. Което не е така, защото както ти каза, важно е че зад аватарите стоят хора.Ние сме жени, майки, но преди всичко човеци и така трябва да се отнасяме помежду си- човешки.Аз нямам проблем с различните мнения, колкото повече толкова по-добре. Даже ми е интересно да разбера различните нагласи и възприятия.
Когато общуването е непринудено и не се поставя всичко в рамки е повече от удоволствие.🙃 Когато има възпитание и реално сме над нещата, комуникацията върви лесно и приятно.
Наистина си търсих мястото, понеже от години не бях влизала в сайта.
Последно преди години се задържах в темата за Чукур, но с друг мой профил на който - убийте ме , но не помня ни
пароли ни никнейм.🫣😄
Аз искам и имам много какво да споделя относно Арас и проектите му. Изгледала съм всичко, както разбрахте съм върл фен и на Арас и на Чукур.Да ви споделя, че имам намерение да си татуирам някои от вдъхновяващите послания във филма.В движение ще ви споделям по някое от тях и се надявам да ви харесат.
Ще ми е интересно на вас кое ще ви допадне и ако харесвате татуировки кое бихте си татуирали?Ще ви питам за мнението ви често, понеже ми е безкрайно интересно да чета други гледни точки.🙃
Като за начало , не знам дали забелязвате, но си смених псевдонима с този  с който Джумали(брата на Ямач) го наричаше, а именно Бебе🥰
Искам да съм в крак и с темата и с вътрешната ми нагласа, която крещи: Аххх Арас, каква ли роля ще избереш да ни представиш и да ни втрещиш за пореден път с уменията и таланта си?!🫣🥰🥰
Вие така хубаво ме заляхте с чукурчета, че ви връщам жеста с тези двама прекрасници.🫶

Послание от стените на квартал Кочова, по известен като Ямата.

"Всички, които пораснаха си тръгнаха,  а аз останах дете,за да не си тръгна."

# 76
Мен много ме е яд, че не довършиха Ямата у нас, така и не разбрах защо. Мисля, че таман Дамличката се появи и ги спряха. И така и много хора, които разчитат само на ТВ, не успяха да го догледат този шедьовър… Sad
Пък аз наскоро, по препоръка на Дидка, изгледах Tamam Miyiz и се замислих как Арас от пробиващ талант там след години е играл пак с актьори като Дениз Челилолу (в Чудото) и  Зухал Генджер (в Гения) например, вече като звезда. Много е впечатляващ творческият му път като цяло. Heart
Винаги съм харесвала идеята за татуировки с послание и вдъхновение, така че ще ми е интереснода споделяш какво си си харесала.  

Почнах аз някои от новите сериали, интересно ми е как ще ги развият, ама като тези двама си няма вече и туй то... Sad

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 19:34 от JessyG23

# 77
Jessy, уж нямали пари да го купят... Тези не им вярвам изобщо, купиха три сезона,баш пък последния не купиха.🙄
 Според мен е заради насилието във филма, има много много такива сцени.
Но аз го гледах на сайта нуши, пък и със субтитри е къде къде... Там ги има всички сезони и епизоди.🙃
Освен че е впечатляващ творческият му път, той е страшно скромен и има голямо уважение към по-възрастните му колеги.
Всички го уважават и биха работили във всеки проект с него, по колкото пъти и да им предложат.
Обожава да се учи от тях, беше много щастлив ,че ще работи с Ерджан Кесал и Перихан Саваш в Чукур и ги прие като втори майка и баща не само на снимачната площадка.
След това редовно излизаха тримата някъде да вечеря и сладки приказки, споделяха го в сторита в инстаграм.
Дилан Дениз (Сена)също, тя много се сближи с тях.
Много я харесвам не само като Сена, доста екзотична красота и излъчване има.
Уважението на по-младите към "майсторите" в професията както ги нарича Арас е много важно, споделял е как ги е гледал като малък по телевизора.
Как всеки път като имал да заснема сцени с тях му се изпотявали ръцете от притеснение.Но те също уважават старанието и таланта на "младоците" в бранша и ги предразполагат да се чувстват добре в съвместната им работа.
Помагат им, скъсяват дистанция и нещата се получават повече от добре.
Забелязали ли сте ,че повечето артисти имат някакво минало, докато Арас е наистина добро момче.
Чисто минало, завършено авиоинженерство (което е УАУ), като цяло чист и добър човек давайки всичко от себе си в работата.

Кои от новите сериали гледаш? Аз следя Сърцебиене, Престолонаследник и Мечтата на Ешреф.

Послание от стените на квартал Кочова, по известен като Ямата.

"Този, който е паднал , няма приятели .
Но това не е проблем,не падаме повече."

# 78
Не затова сигурно е нямал публика и нарочно са пресолили манджата впрочем е възможно защото ДФ има слаб зрителски интерес и вървят повече сапунки.

# 79
За рейтинга съм много съгласна с теб. Защото кой още гледа телевизия?
Та тя свекърва ми, която е на 70 си гледа в интернет.🤭
Имам спомен обаче,че една голяма фен група на Чукур от фейсбук, събираха подписи и писаха до нова.
От там отговора беше, че работят по въпроса с закупуването на сериала.
После не знам какво се случи.

Аз ви споделям една статия свързана с Чукурските фенове:

Фенове на „Чукур“ нашариха и Варна (СНИМКИ)
Новопоявили се странни знаци се оказаха от хитов турски сериал.

Странни знаци се появиха на различни места из Варна, забеляза фотографът на медийна група „Черно море“. Оказа се, че същите знаци присъстват и в други градове в страната, като Кърджали, Пловдив, Пазарджик, дори Несебър и други.
Самият знак произхожда от хитов турски сериал – „Чукур“, който се гледа от милиони зрители в Турция и по света.
Оказва се,че в главната роля участие взима един от най-разпознаваемите и скъпо платени актьори Арас Булут Ийнемли.

За историята на филма и знака пише rodopi24: В ръцете на семейство Кочовалъ е контролът върху „Чукур“ - един от най-проблемните квартали в Истанбул. Най-важното правило при управлението на сем. Кочовалъ е никога да не допускат наркотици в квартала си.
Но съществуващият ред е нарушен с появата на нова група, която е хвърлила око на квартала и се готви да наруши тази забрана. Точно когато си мислят, че сем. Кочовалъ са се предали, се завръща малкият син във фамилията - Ямач, който преди много години е оставил зад гърба си „Чукур“, за да създаде съвсем различен живот, и с това започва една нова ера…

Във втория сезон на сериала се появява и българската наркомафия…

Нарисуваният знак с черен спрей всъщност е знакът на „Чукур“ и фамилията Кочовалъ, като го има дори по колите на феновете на сериала. Не са малко и онези, които си го татуират по телата, а пръстени, магнити, възглавници, спално бельо, тениски и дори килими със знака на  „Чукур“  заливат и сайтове за онлайн пазаруване.
Очевидно сериала е докоснал много хората щом влиза в домовете им, а вече излиза и извън тях.

Значението на знака на Чукур:

Ямач: Батко, ти маниак ли си?
Джумали: Не съм ли? 😂

Прекрасен ден, момичета! 💐

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 14:57 от bebè ∞

Общи условия

Активация на акаунт