Истински фенки на Арас, какво да се каже повече...🔥 То атмосферата е чудесна!🫶
Благодаря много, ама много!🤗
Еми, не визирам някоя определена тема, но знаеш тук е Бг мама все пак.🙃
Който се прави на компетентен по всичко,в реалния живот му казват: Ти да не си от бг мама.😄
В различните категории с теми от всякакъв характер винаги има кой да ти начука канчето как не ставаш и твоето мнение е някава тъпотия. Което не е така, защото както ти каза, важно е че зад аватарите стоят хора.Ние сме жени, майки, но преди всичко човеци и така трябва да се отнасяме помежду си- човешки.Аз нямам проблем с различните мнения, колкото повече толкова по-добре. Даже ми е интересно да разбера различните нагласи и възприятия.
Когато общуването е непринудено и не се поставя всичко в рамки е повече от удоволствие.🙃 Когато има възпитание и реално сме над нещата, комуникацията върви лесно и приятно.
Наистина си търсих мястото, понеже от години не бях влизала в сайта.
Последно преди години се задържах в темата за Чукур, но с друг мой профил на който - убийте ме , но не помня ни
пароли ни никнейм.🫣😄
Аз искам и имам много какво да споделя относно Арас и проектите му. Изгледала съм всичко, както разбрахте съм върл фен и на Арас и на Чукур.Да ви споделя, че имам намерение да си татуирам някои от вдъхновяващите послания във филма.В движение ще ви споделям по някое от тях и се надявам да ви харесат.
Ще ми е интересно на вас кое ще ви допадне и ако харесвате татуировки кое бихте си татуирали?Ще ви питам за мнението ви често, понеже ми е безкрайно интересно да чета други гледни точки.🙃
Като за начало , не знам дали забелязвате, но си смених псевдонима с този с който Джумали(брата на Ямач) го наричаше, а именно Бебе🥰
Искам да съм в крак и с темата и с вътрешната ми нагласа, която крещи: Аххх Арас, каква ли роля ще избереш да ни представиш и да ни втрещиш за пореден път с уменията и таланта си?!🫣🥰🥰
Вие така хубаво ме заляхте с чукурчета, че ви връщам жеста с тези двама прекрасници.🫶

Послание от стените на квартал Кочова, по известен като Ямата.
"Всички, които пораснаха си тръгнаха, а аз останах дете,за да не си тръгна."