Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 9

• 7 706
  • 296
  •   1
Отговори
# 285
Тая сцена и тия серий съм била като болна от смъртта на Сена бяха ужасни дни.
А даже не харесвах Сена и Ямач после си го харесах с Ефсун.

# 286
Еми, пак интересно четиво си ни дала.🫶

Диди, бях като болна когато гледах тези епизоди. Не можех да спя.
Очите ми бяха подути от плач.
Постоянно си представях как бих извила вратлето на Гьокхан Аби/сценариста, че му идват такива брутални идеи да занулява герои по този начин.🫣

Диди, ти ме накара ме да се замисля за връзките на Ямач.
Ще си споделя личното мнение, би ми било интересно да прочета вашите.
Ако са различни, още по-добре, ще ми дадат и друга гледна точка.🙂

Ямач и Сена
Аз като цяло ги харесвах като двойка,не харесвах някои тяхни моменти и действия, но химията им я  усещах. Много я обичаше Ямач.
Дори в интервю когато питаха Арас, Коя е най-голямата любов на героят му Ямач, той каза Определено Сена.
Чувствах я като първата най-голяма любов на Ямач и трудно си представях че някоя ще я замени.

Ямач и Нехир

Дори  с Нехир усещах химия и ми беше някак красива краткотрайната им връзка. Харесваше ми как го обича тя и как, когато разбра за любовта му с Ефсун-просто се отдръпна.Хареса ми как реагира тя на снимките и вещите на Сена в стаята на Ямач - с уважение.
Допадаше ми как го караше да разпуска, въпреки разрухата в живота му.
Открих песента Son Arzum на Nilüfer, именно благодарение на тяхната връзка и начина по който беше представена песента ме влюби в нея.Та слушам я постоянно.❤︎  

Ямач и Ефсун
Любовта им с Ефсун... Тя е толкова изстрадана любов, зряла, всеки аспект от нея е сложен и изтъкан от трудности и нещастие.Ефсун му е като изцеление на Ямач... Любовта им беше рана, която никой от двамата не искаше да заздравее. В крайна сметка двамата взаимно се излекуваха и успяха да създадат и съхранят връзката си.

Момичета, сещам се че Арас в едно интервю беше разказал, че когато майка му е гледала Чукур, постоянно му е звъняла да го пита как е. Съветвала го е да посети психолог и е изрязвала притеснения за психичното му състояние.
Този сериал наистина беше предизвикателство за Арас, а той влезе в образа на Ямач и разтърси зрителите.
Той сам споделя,че до  ден днешен заради този му герой, все ще се намери някой да му извика: Ямач Аби и Ямата е наш дом, Ямач е наш баща.
Всеки актьор има персонаж от филмите, в които участва, който е незабравим и се класифицира от феновете като "Най-добрата му роля", " Най-запомнящ се образ" , "Най-добрата роля в кариерата му". За мен Арас във всяка роля е такъв, но аз съм прекалено пристрастна.
Защото е сред най-големите таланти не само в Турция, а в световен мащаб.
Потенциала и възможностите, които има са големи. Радвам се, че е толкова харесван и обожаван от публиката, заслужава го.❤️

Послание от стените на Чукур:

"Всичко, което виждаме на земята, е творение на жена."

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 16:40 от bebè ∞

# 287
# 288
Здравейте, момичета!

Съжалявам, че не съм гледала "Çukur" и не мога да отговоря на Лори, но с удоволствие чета всичко, което поствате за този сериал.
Изненадах се колко любови е имал Ямач - различни трепети, отношение и начини за изразяване на чувства.
И естествено различни, но еднакво скъпи спомени и преживявания с всяка поотделно.

Арас Булут Ийнемли и Онур Сайлак се срещат в „Пътят към дома“

Онур Сайлак ще режисира „Пътят към дома“, сериал, който в момента е във фаза на писане на сценарий. Според съобщенията, Арас Булут Ийнемли много харесва историята, която ще разкаже завладяващи човешки истории, чиито пътища се пресичат в едно село.

От Бирсен Алтунташ
12 януари 2026 г.
Арас Булут Ийнемли и Онур Сайлак , двама успешни актьори, които преди това са работили заедно по амбициозни проекти като "Чукур" и "Деха", се събират отново. Ийнемли и Сайлак ще си сътрудничат по новия дигитален сериал на Ай Япъм , "Eve Giden Yol" (Пътят към дома).

СЦЕНАРИЯТ СЕ ПИШЕ.
„Пътят към дома“ ще се състои от 8 епизода. Платформата за сериала, написан от Севги Йълмаз, все още не е финализирана. Писането на сценария е в ход, а режисьор ще бъде Онур Сайлак. Арас Булут Ийнемли, който много харесва историята, ще разкаже завладяващи човешки истории, чиито пътища се пресичат в едно село.

ФИЛМЪТ „ЧУКУР“ Е ОТЛОЖЕН ДО ЛЯТОТО.
От друга страна, се говореше, че Арас Булут Ийнемли ще участва във филмова адаптация на хитовия сериал „Чукур“ , след ролята си в „Деха“. Филмът, продуциран от „Ай Япъм“, обаче е отложен за тази година. Ако всичко върви по план, снимките се очаква да се проведат през летните месеци. Зад кулисите се обсъжда и че Арас Булут Ийнемли планира да реализира друг филмов проект, базиран на история, която сам е написал.

# 289
Привет✌︎㋡

Еми, много ти благодаря за този пост!❤︎
Точно тези неща исках да споделя, но понеже детето е вкъщи с варицела, не ми остана време да събера информацията.
Ти отново си поднесла инфото повече от изчерпателно и интересно!♥️

Спекулациите  и слуховете около завръщането на Чукур под формата на игрален филм, или 5-ти сезон на сериала не спират.
Което и от двете да се случи, ще бъда истински щастлива, а ако може и двете.🥰
Чукур ми е влязъл в сърцето и не мисля,че някога ще излезе.ᑅ ᐧ ᑀ ∞ ♡

Любима Еми , аз имам надежда,че един ден ще изгледаш Чукур.♥️
Нямам търпение да прочета твоите впечатления и мнение.Знаеш,че много обичам да те чета.🥰
За любовите на Ямач Аби,  Еми, за четири сезона, сценариста Гьокхан така му ги спретна.🤭
Благодаря ви на теб и Диди за инфото Арас и Онур - отново заедно.
Ето това вече си е новина.
Хайде, нямаме търпение за нови проекти.🫶

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 15:46 от bebè ∞

# 290
Здравейте, момичета!

Започвам да губя търпение в очакване да се появи инфо за новите проекти на Арас. Мелис също не пуска нищо тези дни.
Поствам това, на което попаднах в руските групи.

Според Marketing Türkiye, специалният филм на BBVA „Garanti“, излязъл на 10 ноември, се превърна в един от най-успешните филми на компанията за 2025 г. Чрез образа на учител, изигран от Арас Булут Ийнемли, филмът отдаде почит на наследството на Ататюрк и събра 137,9 милиона гледания.

Хубав ден, пълен със здраве и много щастие ви пожелавам!

# 291
Еми, нищо де... Ние си чакаме.
Ти пускай по нещо когато имаш време, за да можем да си поддържаме темичката.🙃

Мелисче е на заслужена почивка в Бали.

Арас обаче много се покри, грам активност няма... Като изчезне така значиии.🫣
 Заради това феновете го метнаха и него с AI. 😀

Любовчета🖤♥️

# 292
https://www.instagram.com/reel/DTdNvI6CE0b/?igsh=aDEyM2EzNmptNWo3

ИИ наистина ме плаши тези дни 🤣🤣🤣

# 293
Аууу, ами , Диди, с право те плаши.
Мен също. 🫣😀

# 294
Тези дни си гледам някои кадри след смъртта на Сена и се ядосвам че Хорзум я занули така без да му мигне окото но пак клоня към Ефсун просто това беше жената за Ямач.

# 295
Момичета, обещавам да не оставям темата на Арас и Мелис. Но тези дни ми е доста напрегнато - Сурва в града, гости пристигат и си заминават, аз посрещам и изпращам, а в свободните минути се опитвам да сглобя и нова тема за Толга.
Отмине ли тази шумотевица ще си вляза в ритъм.

Младостта зад кулисите на едно безценно време "Времето лети"

# 296
Еми, върши си нещата, когато имаш време, тогава.🥰
Благодаря за припомнянето на Времето лети... Много голяма слабост ми е този сериал.♥️

Диди, щом си припомняш тези сцени, аз ще ти припомня малко от едно интервю на Арас.🤗

Арас Булут Ийнемли взе участие в предаването „Az Önce Konuştum“ с водещ Джандаш Толга Ишък, което се излъчва в канала Kafa TV.

Въпрос на Джандаш Толга Ишък:
Когато хората те споменават и срещат,  първото, което казват, е ‘Ямач от Çukur’. Това тежи ли ти?

Арас:
- Да, случва ми се постоянно.
Почти всеки ден се случва някой да се провикне Батко Ямач, Ямата е наш дом, Ямач е наш баща.
Не,  не го възприемам като тежест, а като отговорност и чест.
 Ямач е персонаж, който е докоснал хората дълбоко и е нормално публиката да ме свързва с него.
Емоционалната връзка между героя ми Ямач и зрителите е доста силна.

❓ Въпрос на водещия:
Липсва ли ти ‘Çukur’? Липсва ли ти този свят?

Арас:
-Да, липсва ми разбира се.
Това беше много интензивен период, с огромна емоционална тежест, такива проекти се помнят цял живот.
Беше повече от работа, беше ежедневие, семейство, битка.

❓ Въпрос на водещия:
Осъзнаваше ли по време на снимките, че ‘Çukur’ се превръща във феномен?

Арас:
-Не веднага.
В началото бяхме просто екип, който си върши работата, но реакциите на хората - по улиците, в социалните мрежи, в съобщенията - постепенно ми показаха мащаба.Бях изненадан колко лично хората преживяват историята.
Осъзнах,че Çukur не е просто телевизионен проект, той е културно явление — сериал, който поставя силно начало и оставя следа.

Въпрос на водещия:
Когато говорим за Ямач, всички спорят – коя е истинската, най-голямата му любов?

Арас:
-Ако говорим в романтичен план - Сена.
Любовта на Ямач към нея е чиста, наивна и истинска.
Другата любов на Ямач е Çukur’ и семейството му.
Ямач е човек, който обича повече от едно нещо, но по различен начин.
Той винаги плаща цена, когато избира любовта си, и най-тежката му любов е тази, която не може да напусне   -кварталът и семейството.

❓ Въпрос на водещия:
Кой момент от ‘Çukur’ ти беше най-тежък – не само като история, а като преживяване?

Тук Арас става осезаемо по-сериозен.

Арас:
-Загубите на Ямач са тежки за мен.
Не е само един момент.Имаше дни, в които носех Ямач със себе си и след снимачния ден.
Но ще кажа - Смъртта на Сена.
Отчитам го като най-тежък, защото психологически ми беше трудно да се отделя от ролята на Ямач.Болката на героя ми беше прекалено реалистична, не театрална.

❓ Въпрос на Джандаш Толга Ишък:
Смъртта на Сена беше един от най-шокиращите моменти в ‘Çukur’ за всички.Как го преживя ти?
Преди да отговориш обаче, нека си припомним тази сцена.
Колеги, моля, пуснете видеото.

Арас се разплаква.
След това се усмихва през сълзи.

Арас:
-Това не беше сцена, която просто изиграваш и си тръгваш.
Беше една от най-болезнените сцени, които съм играл изобщо в кариерата си. Тогава се замислих- Що за маниак и психопат е сценариста?

Смее се.
Да напишеш такава сцена изисква смелост. Обичам те, Батко Гьокхан! Смъртта на Сена не беше просто сюжетен обрат, тя е точката, в която Ямач умира отвътре.Аз трябваше не просто да изиграя болката на Ямач, а да я преживея.
Което беше много изтощително.
Спомням си,че тогава Дилан се разболя.
Водата беше много студена, а трябваше няколко пъти да снимаме сцената, докато се получи както трябва.
Самата сцена беше наистина трудна дори физически за изпълнение.
След края й, аз получих емоционален срив - като човек и като актьор.
Беше изключително трудно да се събера след снимките и да стана  пак Арас.
Благодаря на колегите и екипа, помагаха ми в такива моменти!

❓ Въпрос от водещия:
Ямач беше герой, който страда много. Това ти влияе, както вече разказа, но само на снимки, или лично влияе?

Арас:
- Такива роли остават в човек, не можеш просто да си тръгнеш от снимачната площадка и да се изключиш.    
Имам нужда от време, за да изляза от образа на Ямач.Има елемент на психическа тежест, определено.

❓ Въпрос на водещия:
Какво мислиш днес, когато погледнеш назад към ‘Çukur’?

Арас:
- Че купих къща на майка ми и баща ми, благодарение на четирите години работа в Çukur.

(смее се)
Благодарност.
Изпитвам благодарност към екипа, към публиката, към историята.
Това е проект, който е обогатил пътя ми и като актьор, и като човек.Научих много, а и не мога да отрека, че това е роля, която ме  издигна доста и ми даде по-широк отклик.
Çukur не е просто сериал, а преживяване, което ме промени.Когато си част от нещо, което докосва толкова много хора, не можеш да не го носиш с теб.
Çukur има свое собствено място в сърцето ми, той е значима част не само от кариерата ми, това са четири години от живота ми.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 23:15 от bebè ∞

Общи условия

Активация на акаунт