🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 2 (23.09 - 30.09) 🎭

• 14 043
  • 341
  •   14
Отговори
# 165
Аз не разбирам защо ги обвинявате, че са прости, защото не се усетили че който влиза последен е Праведен. Те не знаят дали той не е Предател, може и да е за заблуда. Така че по тази линия не ги обвинявам.

# 166
Малко оХтопик🤣
Имах колежка почти на годините на мама, която животът покрай работата на мъжа ѝ имаше наблюдения за Владо Николов! Считайте, че даже кажа, че той не ме кефи кат мъж, ще бъда изядена с парцали, с модни и не дотам модни дрешки!
Та очаквах той да им е някакъв авт
оритет! Даже убеждавах щерката, че като хвърли име,все някаква маса участници ще се увлекат по "идеята"!
Та, как казваше друга колежка,: Тотално се РАЗОЧАРИХ!
Владо хвърли име, достойно за предател, и ....Гъмов, Мирела, Тома, Боби???/ЖДНБ, Кемалчо ...!/

# 167
Преди да почна по епизода, искам да похваля БТВ за две неща. Първото е, че изглежда решиха да правят предаването по формат, което е супер. След премиерната седмица с два епизода, явно ще е по веднъж на седмица. Да, от една страна е малко кофти единственото интересно за следене БГ риалити да е само 2 часа седмично, но хубавото е, че няма да се разводни, от което си притеснявах. Ако бяха избрали да пълнят много епизоди, както ИВ и ОСГ, щеше да е зле.

Другото е, че са взаимствали добра идея от британската версия и ще излъчват всяка седмица - Маските падат (Uncloaked). С изключение на финалите, не съм го следил в английската версия, но е забавно. Общо взето, ако някой не е гледал, там има кратки интервюта с отпадналите, които предполагат кои са предателите и накрая им дават лист, от който разбират. Единственият минус е, че забивайки го в неделя 22:00 не знам, дали би се гледал много.

Самият епизод беше ок. Изборът на Силвия беше логичен, особено за Георги. Той си има стратегия и засега си я следваше добре. На мисията държеше да върне адаша си от ОСГ, с който явно се надява да си партнира и евентуално да ползва и за щит. След това остави другите да избират кой да се върне. Ако трябва да съм честен, Оля изглежда по-надъхана да играе стратегически и съм ок, че се върна. Диляна не мисля, че щеше да донесе много на играта.

Бачорски пак игра слабо, според мен. Тръгна срещу Неве, при това половинчато. С това хем се показа ненадежден пред Георги, хем нямаше продължение. После цял ден говори за Гъмов и накрая извъртя същия номер като с Мира и се дръпна на масата. Много плоско и повтарящо се действие.

Георги играе добре, но имам критика към него. Трябваше да говори с Неве и да има по-добър контакт с нея. На практика той трябваше да е по-средата от предателите, за да има контрол и опции. Сега, Бачорски го нарочи, след като чу как иска да спечели, а Неве му няма доверие, защото мисли че мъжете искат да я прецакат, въпреки че той я запази. Лошо за него е, че Жорката от ОСГ го заподозря и може да пусне мухата на останалите.

Интересно е как ще се изиграят щитовете. Ако всички си мълчат, при този предателски разнобой, може да е много интересно. Аз лично ще следя отношенията между Мая и Жоро. Там може да се оформи много силно дуо, ако се прикриват пред останалите и не решат да се прецакват.

По трейлъра се намекна, че предателите ще се целят един в друг, но не изключвам да е фалшива тревога и пак да си изгонят праведен.

# 168
Като супер фен на Сървайвър и Мафия (играл съм доста), мога да кажа, че Бачорски играе зле игра, такива цветарки (хора, които си променят постоянно позицията публично) като него се гонят веднага. "Спасява" някакви хора уж, абсурдно е да му се хващат. Неве е много права, че за втори път прави един и същи ход, би трябвало на останалите да им светне.

Тома имаше ужасна защита. Когато някой вкара нещо като обратна психология или на инат казва: "Гласувайте ме", ами да, този човек се гласува. Защитата трябва да е супер смирена, да звучи искрено или да използваш някоя крайна клетва, това мисля, че би проработило в телевизонното шоу - ако някой примерно се закълне в семейството си. Но не биха посмяли да го направят, защото искат да излязат добре пред зрителите. Сериозно, какво прави човек като Владо Николов в шоуто, който си пази имиджа и го играе тотален добряк, който няма да влиза в алианси и няма да лъже. Това в игра, в която е задължително да имаш алианси и да лъжеш... Абсурдно е да вкарват подобни хора в шоуто.

# 169
  • софия
Офф, и мен точно за Жорето ме е страх Confused Сигулно ще изгърми  по някое време, ама дано не е пръв. И му стискам палци да е последен Grinning
За всички, които "веднага го заподозряха", не им давам кой знае какъв кредит за прозорливост - Жоркатя е единствения влязъл с етикета "стратег". Такива са и аргументите, когато го споменават. Също и Коджабашев. Но все пак последния го харесвам и се радвам че е в играта. И че Жорката игра за него с жълтиците.

Конклавът - спешно да гърмят Бачора. С тая агресивна игра ще ги потопи и тримата. Жоре, айде покажи че си умно момче и го хлъзнете със стринка ти Невена, плийз....
Бачора иначе го харесвам в играта, ама си викам за Жорето.... Joy
Бачора има силна коалиция засега. Нямат време, да го слагат на масата,  докато все още има свободни цивилки които да убедят.

Следващия вторник явно всички ще сме изненадани на закуска. Grinning

Спасиха Неве като не дадоха повече писма. Grinning

Може би искаха да "подскажат" на цивилките първия път. Последния влязъл  е обсъждан.  А  наш'те - разбрали наобратно. Joy Последния влязъл (Гъмов днес) е предател.
Доволна съм- всички са в междучасие. Joy
Рано ми е още за силни цивилки сякаш. Grinning

Гледам и повторенията уикенда. Егати... фен съм. Joy

# 170
Знаех Тино само като певец и много го харесвам. Обаче се оказа мега кухо парче... Grinning

# 171
Преди да почна по епизода, искам да похваля БТВ за две неща. Първото е, че изглежда решиха да правят предаването по формат, което е супер. След премиерната седмица с два епизода, явно ще е по веднъж на седмица. Да, от една страна е малко кофти единственото интересно за следене БГ риалити да е само 2 часа седмично, но хубавото е, че няма да се разводни, от което си притеснявах. Ако бяха избрали да пълнят много епизоди, както ИВ и ОСГ, щеше да е зле.

Другото е, че са взаимствали добра идея от британската версия и ще излъчват всяка седмица - Маските падат (Uncloaked). С изключение на финалите, не съм го следил в английската версия, но е забавно. Общо взето, ако някой не е гледал, там има кратки интервюта с отпадналите, които предполагат кои са предателите и накрая им дават лист, от който разбират. Единственият минус е, че забивайки го в неделя 22:00 не знам, дали би се гледал много.

Самият епизод беше ок. Изборът на Силвия беше логичен, особено за Георги. Той си има стратегия и засега си я следваше добре. На мисията държеше да върне адаша си от ОСГ, с който явно се надява да си партнира и евентуално да ползва и за щит. След това остави другите да избират кой да се върне. Ако трябва да съм честен, Оля изглежда по-надъхана да играе стратегически и съм ок, че се върна. Диляна не мисля, че щеше да донесе много на играта.

Бачорски пак игра слабо, според мен. Тръгна срещу Неве, при това половинчато. С това хем се показа ненадежден пред Георги, хем нямаше продължение. После цял ден говори за Гъмов и накрая извъртя същия номер като с Мира и се дръпна на масата. Много плоско и повтарящо се действие.

Георги играе добре, но имам критика към него. Трябваше да говори с Неве и да има по-добър контакт с нея. На практика той трябваше да е по-средата от предателите, за да има контрол и опции. Сега, Бачорски го нарочи, след като чу как иска да спечели, а Неве му няма доверие, защото мисли че мъжете искат да я прецакат, въпреки че той я запази. Лошо за него е, че Жорката от ОСГ го заподозря и може да пусне мухата на останалите.

Интересно е как ще се изиграят щитовете. Ако всички си мълчат, при този предателски разнобой, може да е много интересно. Аз лично ще следя отношенията между Мая и Жоро. Там може да се оформи много силно дуо, ако се прикриват пред останалите и не решат да се прецакват.

По трейлъра се намекна, че предателите ще се целят един в друг, но не изключвам да е фалшива тревога и пак да си изгонят праведен.
Напълно съгласна по линия на Жорето! И за Бачорски!

# 172
Дано не изгърми Жорко, на мен ми е симпатичен. Предпочитам го като предател, Бачорски грозно го захапа на синхрон, че бил неморален, защото искал да победи. Нормално е човек да играе с цел да победи. И това го изприказва само, защото Георги не се съгласи с него. Бачорски иска всичко да казва и да е main main character.

Да, и аз симпатизирам на Жоро, защото знам, че той има какво още да покаже, и дано Бачорски да изгърми.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 23:00 от tutituti10

# 173
  • София
Simple Smile Хаха, как да не е Лондон Бъчорката (в сравнението с Лом) - той е направо на Лъндън Тауерът! Някакъв селфмейд тарикат (селски бийтълс, по моему), постигнал каквото могъл до някъде - а от там нашите горди телевизии и жълти страници са го донаправили. Смело я играе играта, колкото си може, тласкан от егото си и от простотията на масовката на масата (ами, не са рицарите на Артур). Признавам, че е навътре в играта повече от 4/5-ти от масовката.
Но от неговата среща с Оля - когато я извадиха от клетката, се замислям върху генерален елемент за Продукцията:
- като ползвате известни люде за участници, няма как да предотвратите шуробаджанащината и предварителни нагласистики (ако ние/като се съберем/ония там). Нямаше да е точно проблем - ако не виждаме, че тия титани на медии и изкуства си ходят и по реалититата с комплексите и инфантилизма си.
- разбира се, подборът не бива да включва обикновени "атлети" - като волевите шуробаджанаци (дето са минали през 1 от 3-4-те фитнеса на Мишета, Фифета и др.под.), от една сфера. Ако ще са непознати, да са такива и тотално неизвестни. Ако са известни пък - защо всички трябва да са излезли от екрана или от др. ваши шоА;
- в момента каста е уж разнообразен, но мераците на аватарите от сцена и екран са недостатъчни за вникване и съучастие в играта.
- "нЕкви" вечно недоволни зрители (т.е. ние) вече се опасяват, че едни лица (но не "100-те лица", който едва влезе) и от хладилника им ще изскочат - обаче в Бонония едната половина шматки пасе (за да оправдае римата с патки), а другата половина (уж драматични актьори, познавачи на аудитории - виртуални и телевизионно-медийно-всякакви - и даващи акъл на "плебса") не може да се усъмни даже в оня, дето последната година са ни го "вкарали" и в хладилника...
- и пак с "чуденка" към Продукцията: Първо ви е и ни грабна, добре. Не пречи да подхвърля, че 2-та часа седмично са малко (като общо време седмично) и второ - вие знаете какво монтирате и ни давате, ама я карате не винаги подредено, логично, липсват сцени (или време от тях) - които сме сигурни да са продължили повечко и да са били с още посоки и жалони за хода. Т.е. имайте го предвид за нататък (понеже и на вас и на нас пожелавам да има нататък). Тъй или иначе, не очакваме да търкалят варели или да изравят корени, поникнали в Китай - значи рискувайте и оставете повече разсъждения, карамболи в срещите и разговорите, диалози и гримаси.
ПП. (както и в др.теми и съвсем добронамерено) Моля, не цитирайте постове от по 30 реда в следващ пост, крийте ги. По-прегледно е за вече прочелите.

До идния вторник (през неделята, ако успея), банда! Бяхме по-малко онлайн от 2-я епизод, не предавайте предаването! (и темата ни) Simple Smile

# 174
Бачорски си постели не просто да изгърми сам той, ами да прецака играта и на останалите предатели.

Постоянно се изпуска, ама уви, няма кой да сметне две и две. Разборът в колата беше разбор на предател. "Х и У не ги закачаш, тях на масата ще ги изгонят." После пред Оля: "ако съм праведен...". Бачоре, ако беше праведен, нямаше да викаш "ако съм праведен".
Грам мисъл няма, ни при Бачорски, ни при праведните. Жалко.

# 175
Според мен е рано да се гърмят Предателите един друг...
А не прави ли впечатление, че Бачорски и Жорката все двамата играят често билярд.
Няма наблюдателно и мислещи играчи.

# 176
Записвам се и аз при вас.
Не съм доволна от избора на предатели — и тримата допускат груби грешки. В един момент дори ги видях тримата около билярдната маса — това досега не съм го виждала. Обикновено или гледат да не общуват много извън конклава, или тайно се събират, за да се синхронизират набързо.
Георги се набива на очи — през деня е обичайно хиперактивен, но на кръглата маса млъква и се спотайва.
Бачорски директно тръгва да коли и беси и да манипулира, вместо да се притаи в началото. Бих си обяснила това, че още не са го заподозряли, единствено с факта, че го познават отвън и вероятно това е обичайното му поведение. Това е лошото на това да се познават: ако принципно го имат за шумен, с категорично мнение и лаладжия, изведнъж когато млъкне и се смири, това може да бъде още по-подозрително.
За Неве мисля, че не знае къде се намира, какво се случва и какво се очаква от нея. Играе си някаква своя игра, в която основната цел е да се наложи над Бачорски. Дори се чудя дали продукцията не е спряла сюжетната линия с писмата само за да не си загуби единия предател още на третия ден.
А фактът, че взеха да се прецакват още в началото и то толкова явно говори, че това няма да свърши добре за повече от един.

От гледна точка на праведните може да има подозрения към предателите, но на този етап най-печелившата стратегия е да знаеш кои са предателите и да си траеш. Ако някой тръгне срещу тях без съответната подкрепа, скоро ще бъде отстрелян. Но дори и да падне предател, този, който разпитва и разследва много хора, остава основна мишена.

# 177
Бачорски просто иска да е главния герой навсякъде. Не иска да дели екранно време с Неве и Жоро и в неговите очи те му пречат да е абсолютната звезда на предаването.
Затова ще бърза да ги разкара и дано по пътя се спъне и да го изгонят.

# 178
Според мен е рано да се гърмят Предателите един друг...
А не прави ли впечатление, че Бачорски и Жорката все двамата играят често билярд.
Няма наблюдателно и мислещи играчи.

не е рано, вече е 3ти епизод мина, още 9 остават, така че в 4ти или най-късно в 5ти епизод един от тях вече трява да е гръмнат.

# 179
  • Другата България
Трети епизод, и с първа критика към формата, по-скоро към екипа на формата.
“Болният“ ми въпрос - каста.
Добре де, не ги ли “преслушвате“ тези хора, преди да ги вземете/наемете, не ги ли карате/съветвате да се запознаят с “Библията“ на този страхотен формат, преди да участват в него?
Какво правят там хора като Владо Николов, Мирела, Тино, Венци Венц, Боби Лазаров /той беше ли в епизода изобщо?/? Страхотен добряк иначе, и симпатяга, но не е за такъв тип предаване.
Цивилки, статисти, палми, дръвчета....дотук нула мисъл и смисъл, още мога да изреждам, “кухи“ вотове, чакат някой да ги насочи нанякъде и като мухи без глави...защо никой не обърна внимание на Бачорски и копи-пейст на вота му на кръглата маса? Втори напълно идентичен с първия?
Защо никой не обърна внимание на това, че сега нямаше писмо, още едно писмо, да се беше сетил за онова писмо на Неве, да се беше запитал защо сега няма?
Защо на хората около Бачорски не им светна/дано на Оля все пак ѝ е направило впечатление, но те пък са близки по друго линия с него/ как разпитваше за този щит, със зяпнала уста, дори се опита името да изкопчи от Оля, на човека, на който ще го даде?
Толкова знаци има, по които може някой, който наистина иска и следи внимателно, да “хване“ предател, или поне да се усъмни, да сподели с останалите, друг ще е видял друго, трети трето....има време, знам, но до момента съм разочарована от каста. Интригата я правят тримата предатели, и колкото и да не ми се иска - Бачорски води в класацията, с най-много синхрони, овъртял ги е - и цивилки, и предатели, и за съжаление Жорката ще даде фира според мен, а добре играе играта. Груба грешка беше да си каже пред него какво цели и какво иска, добре го искаш, трай си, затвори тази голяма уста, от двамата по-добрия избор е Неве, ако ще играеш комбина играй с нея срещу него....много му се ядосах, просто го виждам как ще падне жертва, и то именно Бачора ще го “изгърми„ Невена е стара лисица, няма да се даде лесно.
Радвам се за моя човек Коджабашев, надуши веднага единия предател, но предвид заформящата се “коалиция“ с Мая, която пък се е подсигурила и с Бачорски от друга страна, ако не се усети навреме според мен ще бъде изработен от един от двамата, или и от двамата, видяхме, че Бачора не прощава, всеки, който е заплаха веднага му влиза в полезрението. Но, не мога да си изкривя душата - много добра игра на Мая, не, че съм очаквала друго, тя поне знае защо е там.
Другата логично разсъждаваща е Ергенката, в този епизод Ева също беше статист, но и при нея има мисъл, до момента обаче без смисъл.
Постоянно се изпуска, ама уви, няма кой да сметне две и две. Разборът в колата беше разбор на предател. "Х и У не ги закачаш, тях на масата ще ги изгонят." После пред Оля: "ако съм праведен...". Бачоре, ако беше праведен, нямаше да викаш "ако съм праведен".
Грам мисъл няма, ни при Бачорски, ни при праведните. Жалко.
И това, да, просто го забравих, то да е само то....елементарна математика няма, зорлем ще направят Бачора победител.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 23:21 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт