Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 49

• 15 108
  • 677
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Богдалина

# 76
  • Варна
Енита, Алисон (поне да бе Алисън), Никса, Несса - от списък за танци. Фамилиите им типично български.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 16:02 от Пеева

# 77
# 78
Еха, някой е фен на Толкин Simple Smile Аз имам много любими имена оттам, а и от други харесвани книги или филми. Слагам си ги в мейли, в потребителски имена, в прякори. За дете обаче ми е малко в повече.

Звуковата асоциация и римата са... един път Close

# 79
  • Варна
  А, то и моят ник( не тук) е на любима героиня, но май не бих го предложила за име.

# 80
  • София
Микая не е ли Макая (детето на двама инфлуенсъри)?

# 81
Микая не е ли Макая (детето на двама инфлуенсъри)?

Подозирам, че пиещите пред старата ми панелка в забутан квартал в края на Пловдив чичаци с децата си не са инфлуенсъри Grinning Но явно всякакви разновидности на Кая са модерни в момента.

# 82
  • София
Оххх, тези хора или не живеят в България, или не обичат ецата си, защото в такъв случай римата ще е убийствена.

# 83
Анинка

Хич не съм фен на галени цели именца.

# 84
  • Пловдив
Стиляна-Роса - студентка.
Жеко - 3 клас. Не че не съм чувала името, но ми е необичайно за дете.  Предполагам някой дядо е бил ощастливен.

Погледнах сега електронния дневник да видя дали не е кръстен на бащата. Оказа се, че баща му се казва Паун. Ми и това за мен е доста наобичайно име. Паунка познавам, но Паун май за първи път виждам. Детето, както казах е 3 клас, бащата трябва да е около 40-те.

# 85
Познавам 2ма Жеко, на 30-35 години, не ми е странно. Може да са кръстени на Жечка

# 86
Ударението би следвало да е на  я.
Значение имени Гулия: происхождение, характер, судьба и тайна https://share.google/zeARgSgipvquPXIO3
Познавам жена с името Гуля, от Средна Азия е. Идарението е на "у". Предполагам, че е същото име.

# 87
  • София
От дългия списък моите фаворити са Колетка и Тройчо Joy
Иначе всичките са страхотни попадения.

# 88
# 89
  • Sofia
Електрон Иванов,участник в тв предаване.
Жена му му казвала Рони 😀

Стивиан

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 05:37 от Doli

Общи условия

Активация на акаунт