ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИТЕ профилите борят, а майките им тихо си говорят

• 20 836
  • 474
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Благодаря ти,Тони! Дай Боже да е така! Само трябва да пооправи няколко двойки, че да не яхам метлата!😔

# 361
Ха ся де, туй да ти е дерта, следващия път ако пишеш за двойките, вместо двойки пиши девойките, че аз като почна да чета, някои думи доста си ги украсявам, и на моменти препрочитам написаното. И никакво яхкане на метли, съсредоточи се върху друго нещо което да яхнеш, сещаш се кое.

# 362
  • Бургас
Sweat SmileSweat SmileSweat Smile Оххх,беее, Тониии, разсмя ме! Туй яхане не е за мен! Simple Smile
А набора хич не го интересуват дЕвойките!Ама хич! Само спорт и тренировки са му в главата!
Другите набори как са с влечението на срещуположния пол?

# 363
Няма гадже на хоризонта. Според мен доста момичета въздишат по него, но той сякаш още не се интересува от тези неща. Пък и кога време за момичета, с толкова ангажименти по тренировки и учене 🤣

# 364
Остай ги девойките на два крака, нема да пишеш,че има двойка а девойка ( лебедче ), ко туй нящо гаджета.

Завчера минахме покрай дюнерите, решихме да си вземем по един. Пращам нея да ги плати и вземе. Там пък все попада на един и същи да и ги прави. Предния път се оплаква, че и намигнал и и се усмихнал, тогава я бъзнах, че явно я е харесал. А тя милата ми обяснява, че намигването не е било такова. Та завчера не само че и намигнал, ами взел и да я разпитва. Вървим и ми разказва, а аз само казах - ми бях права, свалка ти се, а тя - мен не ме интересуват момчетата, и аз - да не са момичетата, тя - не беее, кви момичета, да, предпочитам ги но не в тоя смисъл, а момчетата по никакъв начин не ги харесвам. След по - малко от година, ще стане пълнолетна, а тя все още си е като малко детенце. Около нея, че и доста по - малки от нея, вече с енти на брой момчета, а тя милата като къшно гърне. Ама чакам си аз, чакам онзи момент в който ще се чуди как да ми каже, а аз ще съм усетила и ще се правя на ударена с мокър парцал. Сигурно и чакалото ще ми се изчака. Та на нашия хоризонт нищо на този етап.

# 365
Споко и моето момче не го вълнуват още гаджетата ,нямал време.😂😀 Баща му все му обяснява на неговите години какви ги е вършел ,а аз само мрънкам да не му дава подобни идеи.🫣 Почти целия му клас вече си имат гаджета ,но той и още няколко деца все още не ги блазни.

# 366
За момчета  не ми се говори. Повече от година харесва едно момче, което е по-голямо от нея. Тя не му го е показвала, защото казва, че и да го покаже, няма да има време за него.
И тази година е номинирана за спортист на годината от списание Атлетика. Това е голяма чест за нея, тъй като е най-малката и наредена до най-добрите атлетки. Ако имате желание я подкрепете. https://www.facebook.com/share/p/1BJwobAxiC/

# 367
Еха, браво! С удоволствие гласувах!

# 368
  • Бургас
И аз гласувах с голямо удоволствие!
Натали заслужава да спечели!

# 369
Гласувах и аз.Желая и много успехи!

# 370
Успех на Натали! И аз гласувах.
Ние пак сме с суха , ужасна кашлица. Ако някой е доволен от инхалатор като модел, моля да ми препоръча, че ми писна всеки месец е с кашлица. Благодаря
Да си отива тази година, нямам търпение, че само болести.
Нинка, бързо възстановяване.
karzz, браво на набора, а ти само го хокаш.
Тони, нищо не се знае, може и по-рано да те изненадау когато не очакваш.
Само жви и здрави, ще им дойде времето.

# 371
  • Бургас
Ина, имам инхалатор, много съм доволна! Усетя ли, че започват да се разболяват и веднага се започва с инхалации. Обаче вече е трудно, че пораснаха и не ме слушат много ...
Моя, мисля че беше Onelife. Утре мога да ти го снимам.
Преди имах от Лидл, на батерии, също беше хубав. Като цяло, хубаво нещо са инхалаторите.

# 372
  • София
Гласувах и аз за Натали! Успех!

За кашлица препоръчвам чай Бронхо Пам.

# 373
  • в очите на дъщеря ми
И аз гласувах, успех на девойката! Амбицията,труда и таланта, трябва да се възнаграждават!

# 374
  • Някъде по Дунава
Гласувах. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт