Къде/Как се срещнахте с партньора ?

• 1 987
  • 45
  •   1
Отговори
# 15
Класика - на работа. Grinning

# 16
Не бях навършила 19 и бях първи курс, а той - втори. И да, бях донякъде отчаяна, защото приятелките ми вече имаха гаджета, а аз - не. Започна весело, с танци до зори, няколко срещи и просто секс, без планове.
И така, много години по-късно, минали през какво ли не, ние пак сме тук и пак сме си същите. Simple Smile

# 17
Според мен, авторката е на възраст вече или от доста време няма партньор. Това по повод "отчаяни ли бяхте".

# 18
  • Обран бостан ;)
На мигданя, ду чушмъта, пут гулемия орей.

Утчаян ни бяф, аз чай ни пия, ама бяф къркан на кирка. Trollface

# 19
Тая тема периодично се появява. Не знам до колко има смисъл и каква полза би имала авторката при положение повечето сме срещнали партньорите си преди едно две десетилетия, а в днешно време нещата са се променили много.
В моя случай беше онлайн, сега обаче ако трябваше да търся в приложения и страници за запознанства бих бил доста скептичен. По скоро бих препоръчал запознаване и завързване на разговори в групи по интереси или нещо подобно, от колкото по едновремешния начин специално за тази цел.

# 20
Охо момичета,много отговори , няма ли нещо романтично Grinning

# 21
  • Наблизо
Мен дойде да ме вземе на белия кон,принц под прикритие и сега Шарл Перо пише нашата история.

# 22
Бяхме от една много голяма компания, той ме знаеше по име както и аз него. И двамата бяхме свободни, той от около година, аз около половин. Почнахме да си пишем във фейсбук, живеехме в различни градове. Няколко пъти си ходехме на гости и след 2 месеца за живяхме заедно. Така сме вече заедно 11 години, имаме куче, дете и мечти за още едно.

# 23
  • Обран бостан ;)

"Ергенът" Trollface

# 24

Айде сега! Претенции😂

# 25
Оф пак ли?

Искам да видя някой да си признае,че е бил отчаян преди да намери половинкатА.
И каква половинка ще намери, ако е отчаян и колко ще издържи. Никой не е длъжен да спасява никого.

# 26
  • София

Романтичните неща са си за двойките, а не за форума.

Сподели и ти.

# 27
Не всеки е романтичен, аз съм оперирана. На всякакви такива жестове гледам като теле и се чудя как трябва да реагирам “правилно”, че мъжът да не се обиди.
Иначе по темата - на рожден ден се запознахме. Той много ме бил харесал, аз изобщо не разбрах. В тоя момент си имах ядове на работа и сингъл ми беше много добре.

# 28
На мигданя, ду чушмъта, пут гулемия орей.

Утчаян ни бяф, аз чай ни пия, ама бяф къркан на кирка. Trollface

Аз толкова не мога да изпия, затова не се връзвам. Лесно.

Тая тема периодично се появява. Не знам до колко има смисъл и каква полза би имала авторката при положение повечето сме срещнали партньорите си преди едно две десетилетия, а в днешно време нещата са се променили много.
В моя случай беше онлайн, сега обаче ако трябваше да търся в приложения и страници за запознанства бих бил доста скептичен. По скоро бих препоръчал запознаване и завързване на разговори в групи по интереси или нещо подобно, от колкото по едновремешния начин специално за тази цел.

Прав си, че периодично се появява. Има причина за това. Тя е, че форума е създаден за майки, тоест жени, тоест в отношенията мъж-жена се дава приоритет на женската гледна точка. Която е по-емоционалната. Генетиката обуславя у жената инстинктивно търсене на връзка, по възможност със стабилен мъж.
И отново на инстинктивно ниво, тъй като стабилните мъже са рядкост, то вече и нормалните, средно стабилни Wink мъже сме рядкост Simple Smile, та у жената има едно постоянно тревожно чувство, че няма да намери такъв.
И да, на много жени, които не намират това, което търсят, им се налага да се примирят с това, което има. Което е, от гледна точка на женската психика по-добре, отколкото нищо да не намерят. Особено ако наблюдават в близката си среда други жени, които са намерили. Това ги подтиска психически.
Ако решим да обобщаваме, отново ще стигнем до баналното клише, че хората са различни. И в частност биологичният им часовник отмерва времето по различен начин. Включително различен поради пола им Wink
==========================
Впрочем темата е много интересна и благодатна за размишления върху биологичното време.
Примерно времето на мухите тече по-бързо от времето на хората. Мухите ни виждат нас като актьори във филм, прожектиран на забавен кадър Simple Smile

# 29
Е, как къде? Където е най-нормално да се Запознае човек-в нощен бар.Ние бяхме четири приятелки и наистина бяхме много отчаяни. Не успявахме да обършем всички хубави заведения за една нощ. А това е адски тъжно. Започна да ни черпи и ние 20 годишни се хилихме като тикви. И след три месеца се оженихме. Обаче яко го одрусахме за вечерта.

Общи условия

Активация на акаунт