Пазарът на недвижими имоти в БЪЛГАРИЯ, какво се случва реално-тема 93

• 13 718
  • 335
  •   1
Отговори
# 345
Моят опит в с брокери в България е , че лъжат, лъжат много и те гледат в очите докато го правят дали ще мигнеш. Лъжат с причина и просто за спорта. После забравят какво са казали и правят 180 градуса.

# 346
Да продадеш,  хубаво. Добре е.... Е и? Какво ще ги правиш тези пари. .. Cold Sweat мен това ме спира .  Нали пак ще търсиш да ги вложиш...  в какво, къде ? Докато се чудиш, си загубил ... Да продам, че децата ми да теглят кредит след 10 год, примерно.... въздържам се, засега под наем са...да капе там... докато има наематели
Имот се продава само при спешни случаи. И след това сте длъжен да възстановите,тоест да купите имот равностоен на продадения. Длъжен към децата ви...

# 347
  • Бургас
Хич не съм длъжна на децата ми.
Както и моите родители не са били длъжни на мен. Никога не съм очаквала от тях да ми осигурят жилище, че да им се затръшкам.
Вчера точно си говорихме с една приятелка, има няколко имота, строителна фирма, вече иска да забави темпото, ама мъжът й не дава. Работохолик. И какво, вика - ще трупаме, ще си влагаме времето, нервите, вече сме с кръвно, с диабет, накрая ще умрем и децата ни ще продадат всичко.
Така че възнамерявам да си живея с парите от имотите и инвестициите в тях изобщо не са с цел "да има за децата".

# 348
  • Варна
Излезе ми нотификация за коментар в някаква тема за банките, в която съм писала преди 4 години.

Скрит текст:

Не мога да повярвам колко съм била скромна. Какви 20? 100% скочиха цените...
Чакайте, чакайте балони, шарани, еднорози... Аз от тогава насам съм с 3 имота напред и само като си помисля ако трябваше да ги купувам сега... лошо ми става.

# 349
  • Бургас
Точно защото не искам да ги товаря с грижи на стари години, събирам пари, за да получа професионална такава, по възможност не в България Simple Smile

На въпроса какво ще купиш с парите - или друг имот, за собствено ползване, или да ги вложиш в бизнес. Вече се оглеждам за нещо, което би ми добавило комфорт - например бутикова сграда с подбрани съседи и подземен гараж, но на локацията, на която живея, подобни имоти няма, нито има къде да се построят.

# 350
Мине не мине време и пак се стига до противопоставянето или-или - или имаш семейство, или пари; или си здрав, или имаш имоти, и пр. Ще рече човек, че на болните без пари и под наем в тази държава животът им е песен и всички трябва да се стремим към това.

Общи условия

Активация на акаунт