С какво ви дразнят свекървите? – 168

• 3 555
  • 155
  •   4
Отговори
# 150
Аз не разбирам защото говорите за съд, като никой не е споменал, че свекървата ги съди. То стигне ли се дотам, вече със сигурност няма да се разбират

# 151
Никой не ме пита, но да си кажа. 🤣 Абсурдно е да се оправдава майка, която обижда друга майка пред собственото ѝ дете. Няма значение детето на колко е. Не е нормално, не е хубаво и със сигурност не е за уважение. Ако снахата обижда свекърва си пред мъжа си - тогава снахата ще е невъзпитана и каква ли не, ама свека може да говори лошо за снаха си пред детето ѝ. Ааа, да сетих се - защото ѝ е внуче и има право. Абсурдно е това, наистина. Даже звучи несериозно, защото ако имате дъщеря и тя е “снахата” дали пак така ще се приеме и ще е ок? 🤣 Ама то и обратната ситуация е същата - ако тъщата говори срещу зетя пред детето. За мен не е нормално.

# 152
  • София
Е, как пред деца такива приказки да са иди дойди? Какво значение има дали са пред деца или пред мъж казани? За мен е все зле. Даже пред деца два пъти по-зле точно, защото са малки и не могат да отсеят правилното от грешното поне в началото. Аз с баща им може и по някаква причина да не остана докато смъртта ни раздели, но децата ще са ми такива, докато съм жива и да слушат такива неща за майка си..... Айде не! Та ако ще и Господ да ме убеждава, че те трябва да контактуват и с бабите и дядовците си.
Мда, още докато го пишех, си дадох сметка, че ще наскачате. Иди- дойди са в смисъла, че продължава да се случва, защото едно дете не може да отговори подобаващо. Т.е. това не отразява неговото отношение към майка му. Докато съзнателен възрастен човек да седи и слуша, говори много по- лошо за него и за това до къде и колко си позволява свекървата. Пред детето ще дрънка нещо, то ще разбере половината, както и в случая на Uncommon може и да не каже, но пред съпруга това няма как да стане, което означава, че тя знае, че той грам не уважава жена си.

Никой никого не оправдава, камо ли да твърди, че е уважително, гледай си бременността и хормоните.

# 153
Дете не може да реагира, на съпруг  е длъжен. Това  е.

# 154
Точно защото детето не може да отговори, задължение на майката е да го предпази от тези ситуации.
И не е лоша майка тази, която предпазва детето си.
И изобщо аз не смятам за вярна поговорката "кръвта вода не става".
Любов детето може да получи отвсякъде, сакън ако не е бабата критикарка, детето няма да бъде обичано ли?

# 155
Аз нещо не вярвам, че съпругът на Нина Николина е прекъснал всякакви отношения с майка си.
Всъщност, тя няма как да е абсолютно сигурна в това, освен ако не го следи с ДжиПиЕс.

Общи условия

Активация на акаунт