Чудесно си се оправя ММ с тях вече от години - затваря им телефони, не им вдига със седмици, вижда ги през големи интервали от време, аз нямам ангажимент да се занимавам с тях и тн, и тн. НО не ги е отрязал в смисъл блокирал телефони, забравил и разкарал напълно, защото все пак са му родители. И аз не очаквам такова нещо, а и не виждам смисъл. Защо трябва да се товари с подобен камък?
Явно всеки си има мнение по този въпрос. Назад някъде (не ми се рови) бях написала защо смятам, че може да бъдеш отгледан от противоречиви хора с много лоши черти и да не станеш същия. Аз виждам приликите му с тях - той, разбира се, има такива. Не са свързани с фатални неща и за щастие, цялостното им разбиране за света не е сред тях. И склонността към овикване, скандали и прочие, също.
Да не мислиш, че неговите родители на вашата възраст са били съвсем същите? Едва ли.
И аз на 43 съм се сдобила с дете, по моите представи това не е най-младата майка в околията, нали. Не е обида, някаква констатация на възраст.
Всъщност такива обобщения и етикети не са конструктивни, дано го разбираш.
) наравно с мен. Когато имам нужда от помощ, нещо да споделя, нещо да ми тежи, винаги мога да си кажа без притеснения. Споделяме общи хобита и заедно сме постигнали всичко, което сме могли досега - общ дом, ремонт, уют, дете. Нямам за какво да се самоуспокоявам.
А, ако в един момент врачките на форума се окажат прави и превърти, и се превърне в баща си, е аз не съм родена 14-ти век - имам професия и възможност да си тръгна. Но се съмнявам. Все пак ще дойда да ви зарадвам, aко стане, обещавам.
Препоръчани теми