С какво ви дразнят свекървите? – 168

• 30 387
  • 737
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Mandy Bo, нали това писах в първия си пост. Хубавите неща са си хубави и трудно се крият. Но не е необходимо и да се навират умишлено в очите на другите. Ситуацията със сестрата, прилепналата тениска и наличието на сутиен нямаше да я направи плоска като мен, нали? Та и 18-годишната, ако клекне, а не се дупи, пак не би било лошо. Според мен.

И не става въпрос да се притесняваме от телата си и тези на другите. Става въпрос за съобразяване. Но в крайна сметка всеки да си ходи, както му е кеф вкъщи и навън.

# 736
Имам чувството, че говорим за Третия свят. Жените роднини не са виновни за мръсните помисли на мъжете роднини. И не би трябвало да се съобразяват повече, защото има мъж в къщата, отколкото при други обстоятелства. Щом аз не се възбуждам от гледката на надупена роднина и не я щипя по гърдите и мъжът ми не трябва.
Как ли пък няма да си помисля “няма да се навеждам, а ще приклякам, че може брат ми да има някакви помисли”, “сутрин няма да ходя по пижама до банята, че може да се разминем и да ми види люлеещите се гърди”…
Допълвам: За разхождането гол съм съгласна. Аз не сядам гола на масата и само като съм с мъжа ми, и дори и сама. Приемам го за културно и имам скрупули. Това не означава, че ако някой няма този срам, го прави с цел съблазън.

# 737
  • София
Нова тема - https://bg-mam.ma/t/1826315

Общи условия

Активация на акаунт