С какво ви дразнят свекървите? – 168

• 30 445
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Не знам Вие как се обличате вкъщи, но аз  винаги нося сутиен, даже не мога да си представя да посрещам гости с прилепнала блуза без сутиен.
Ама хората сме различни и нравите също.
И на мен ще ми е неприятно, ако домакинята е облечена по подобен начин, едно е да си вкъщи само с мъжа си, друго е да посрещаш гости, пък било то и роднини.

# 706
Как ще посрещате гости без сутиен????? Разбирам без грим и да не сте се издокарали, ама без сутиен! Потрес!

# 707
  • Melmak
Мен ме изуми как брат се хипнотизира от гърдите на сестра си? Също и свекървата много странно се е съблякла пред вас…

Иначе вкъщи и аз ходя без сутиен. Ако имаме гости, слагам. Ако ме изненада някой на вратата, може и без сутиен да ме види.

# 708
Всеки говори за себе си, как той би направил в дадена ситуация. Вие ако искате си посрещайте гостите по монокини, мен това не ме засяга, не Ви познавам и се радвам за това.

# 709
  • Варна
Вкъщи мога и гола да ходя, но когато съм сама. Даже и с дъщеря ми гледаме да спазваме някакво приличие като сме си двете. Свекърва ми идва на гости лятото за около седмица, но въпреки че е жена, слагам сутиен, докато е у нас. Ако е мъж пък, абсурд, все тая дали брат, дали сват. Тая свекърва нещо й хлопа дъската. Сутиен може да се свали и без да съблича тениската, друг е въпросът, че после не слага друг, а се разкарва по тениска и цици, което е все едно гола, няма какво да се лъжем. Сестрата съвсем е изплискала легена, а аз на мястото на потребителката щях да вдигна луд скандал на мъжа си да спре да точи лиги и нямаше повече крака ми да стъпи в тая сестра. Щях да направя всичко възможно и брат й да не ходи.

# 710
Как ще посрещате гости без сутиен????? Разбирам без грим и да не сте се издокарали, ама без сутиен! Потрес!

Аз също съм без сутиен, но винаги със спортни потници и ако някой ще идва унас набързо си слагам пачове за зърна.
Не знам как на нея не й е неудобно и чака всеки път специална покана от мъжа си да иде да се облече като за пред хора. Всеки път!

HighSpeed, аз наистина мисля следващия път да си тръгна при тази гледка.
И той ме дразни, че не направи забележка нито на едната, нито на другата. Много е противно всичко това.

# 711
Моята майка ,която е и свекърва ,не знам дали се съблича пред брат ми и снахата ,защото живеят в чужбина.Но по принцип няма проблем да се съблече пред когото и да е. Пред мен съм свикнала, въпреки че аз не съм от този тип,но веднъж се съблече и пред сина ми,веднага направих забележка! Не се повтори .

# 712
Аз ходя вкъщи по тениски без сутиен. Ненавиждам сутиените, преди да забременея за първи път преди почти 20 г. въобще не носех. Сега трябва да нося навън, но вкъщи съм без. Имам син, вече на 15 г., свикнал е, не му прави впечатление. Дъщеря ми също вкъщи не носи сутиени, синът ми не го отразява. Затова предполагам, че и на брата не би трябвало да прави впечатление.  Нямам брат, имам сестра. Мъжът й ми е чужд мъж, затова нося пред него сутиен, но ако идва само сестра ми, не слагам. Удобството ми вкъщи ми е по-важно.
Не нося никакви спортни потници, пък пачове за зърна дори не искам и да си помисля. Гърдите са нормална част от човешкото тяло, мъж с изпъкнали зърна е ОК, но жена - оле-мале, как не я е срам.

# 713
Дени, а ти размер D ли носиш ?
Понеже все пак размера е от значение. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 714
У нас никой не носи сутиени в къщи, и никога не е носил, нито баща ми, нито мъжът ми обръща внимание на роднински гърди.

# 715
Ужас , явно не е само  у нас е така  . Зълвата -50 г по зърна , Свекървата -80г. се съблича където и падне . Мен лично ме отвръщава страшно много. Първо са на доста години , второ телата им са неподдържани , но най- важното за мен е приличие, възпитание и уважение към другия. Ненавиждам такова поведение.

# 716

С нося и съм дебела. Всичко стърчи отвсякъде. За първи път разбрах от БГмама преди няколко години, колко е срамно да не носиш сутиен. Как даже 11-годишните с начеващи гърди са длъжни да носят някакви бюстиета, че иначе не може.

# 717
Ужас , явно не е само  у нас е така  . Зълвата -50 г по зърна , Свекървата -80г. се съблича където и падне . Мен лично ме отвръщава страшно много. Първо са на доста години , второ телата им са неподдържани , но най- важното за мен е приличие, възпитание и уважение към другия. Ненавиждам такова поведение.
Същото и моята свекърва. Може да се съблече по гащи по всяко време и навсякъде. Такъв непукизъм не съм виждала.
Но на мен ми е адски неудобно и веднага тръгвам на някъде…

# 718
Никоя от двете ни роди не носи сутиен вкъщи и повечето сме с чашка Д, че и нагоре. Никой никъде не се зазяпва. Е, носим по-широки блузи или тениски вкъщи, но чашка Д трудно се крие. Нито ми е гнусно, нито ми пука.
В намирането на вина у сестрата на мъжа ти за неговото зазяпване се крие мизогиния.
Той не би трябвало да се зазяпва, ако ще гола да се разхожда. Както гинекологът не се зазяпва, когато се събличаш пред него (ако е професионалист, разбира се).
Свекърва ми също се е преобличала пред мен, когато живяхме в тях няколко месеца. Тя си оправя градинката и по четири пъти на ден сменя някакви работни дрехи, дрехи до магазина, дрехи до съседката на кафе. Не се взирам в нея като се облича, чета си книгата или си гледам филма и изобщо не ми прави впечатление.

# 719
  • София

С нося и съм дебела. Всичко стърчи отвсякъде. За първи път разбрах от БГмама преди няколко години, колко е срамно да не носиш сутиен. Как даже 11-годишните с начеващи гърди са длъжни да носят някакви бюстиета, че иначе не може.
То и от сутиен до сутиен има разлика. Я една Лорън Санчес как си носи сутиените Simple Smile

Иначе събличане и преобличане на маса и пред хора е върла простотия без значение чии дреболии са лъснали.
Виж, носенето на сутиен или не, просто ми е непонятно като тема. Има жени атрактивни, да се забулят ли, защото сутиен хубаво, ми ако вземат да опънат метър и нещо съвършени крака? Прекаляваме малко тук...

Общи условия

Активация на акаунт