С какво ви дразнят свекървите? – 168

• 30 388
  • 737
  •   11
Отговори
# 720

Свекърва ми също се е преобличала пред мен...

Тук не говорим, че се е съблякла пред мен, а пред него. Цицата и буквално беше на 30см от главата му, докато той ядеше.

Сравнението с гинеколога изобщо няма нищо общо.

# 721
Ако искаш да се разправяш с някого, се разправяй с мъжа си. Не е нормално да се зазяпва по гърдите на сестра си, с която е израснал. Същото важи и за гърдите/ телата на  другите ви близки. Не би трябвало изобщо да ги забелязвате.  В човешкото тяло няма нищо срамно. Повечето хора се стремим да не предлагаме на околните неестетични гледки, но все пак в дома си сред близки това не би трябвало да е първостепенна грижа.

Еротичният подтекст, обаче, който надделява в случая ми се струва, че трябва много добре да го обмикслиш, какво те кара да мислиш, че мъжът ти е такъв мръсник, че би посегнал на майка си и сестра си. Аз лично смятам, че не са основателни подозренията ти, но фактът, че си го мислиш има някакво обяснение и е по-вероятно да е у теб.
Нали се сещаш, че и да си бронира сестрата гърдите, те пак са там.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 12:37 от Iris04

# 722
  • Варна
В човешкото тяло няма нищо срамно.

Обаче ходим облечени, нали?

# 723
Е от срам ли ходим облечени?

Не искам да вличам в подобни спорове, написах си мнението на авторката, за мен е сериозен проблем начинът по който описва нещата, едва ли не сестрата иска да съблазнява брат си, а той е направо готов. За циците на майка му пък не ми се подхваща изобщо.
Ако авторката има такива подозрения, най малкият проблем е кой как е облечен/съблечен.

# 724
Аз ходя облечена главно, защото ми е студено Grinning И вкъщи нося сутиен, защото ми е неудобно без.

Аз съм напълно съгласна с горните мнения. Търси се вина у сестрата, защото не иска да повярва, че мъжът се зазяпва по роднина.
Ако сестрата кърмеше, пак ли тя щеше да е виновна?

# 725
Когато си роднина ти не приемаш тялото на другия като сексуален обект. Особено пък кръвен - брат/син.
Ако ставаше въпрос само за свекървата, която се преоблича на масата - бих казала, че е липса на обноски и срам. Но с включването на сестрата, която е облечена, вече се измества фокусът върху перверзия и съблазняване.

# 726
  • Варна
То е ясно, че красиво лице, тяло, гърди, крака, дупе по принцип няма как да се скрият. Не е там работата да ходим с чувалите от до. Става дума, че да се събличаш гола пред порасналия си син и жена му.... Айде, айде. Толкова не може да отиде в другата стая за няма и минута и да си смени неудобния сутиен ли? Сестрата и тя. При нея също е ясно, че чашка Д няма скриване в смисъла на това да изглежда плоска примерно, но пък и всичко да ти е впито и да ти щръкнат зърната.... Айде няма да отварям дума и за техния размер. Вкъщи стоя без сутиен, ама аз и бременна в 9 месец съм плоска дъска. Но ето днес идваха от Виваком, сложих си сутиен, нищо, че отгоре съм с горнище на анцуг и реално нищо не се вижда и не се показва. Но на мен ми е некомфортно пред други хора да ми щръкнат зърната. Иначе съм била и по клин вкъщи пред свекървата и свекъра. Но аз и навън съм била по клин, нося и прилепнали рокли. До колкото разбрах сестрата е била наясно предварително, че брат й и жена му ще ходят на гости. Не е като да я изненадат ей така. Пък и така да е, ще изчакат докато се преоблече и тогава ще им отвори, ако й е неудобно.

# 727
Мен пък би ми било неприятно да ми се размятат гърди и зърна пред лицето, пък било то и роднински. Ми то и мъжете да си извадят..туй, или да се пуснат по впити слипове, нали са роднини.

# 728
Или просто хората трябва да се научат да не зяпат, където не им е работа.
Ходя на СПА и хората се разхождат абсолютно голи. Никой никого не гледа, не ахка и не охка на кого кое колко е голямо или малко. И това също е въпрос на възпитание.

# 729
Аз съм далече от мисълта, че има някакви мераци към сестра си или майка си.
Зяпането го разбирам, защо аз самата я зяпам, както казах, то ти вади очите просто. Съжалявам, че не мога да си позволя да я снимам тайно, да видите за какво става въпрос.
Все едно мъж в клин с ерекция да се мотае и да кажете, че не ви прави впечатление, пък било то и брат ви.

Само, че брат й преди всичко е мъж и явно за някакви части от секундата мозъка изключва кой е насреща и веднъж докато я дразнеше, тръгна да я щипе по цицата. Тя го плясна през ръцете. 🤦🏽‍♀️
Сигурна съм, че го направи чисто машинално и от лиготия, но ми стана още по-странно.

Просто отврат.
А това, че на мъжа й не му е приятно и всеки път я подканва да се облече? Започвам да си мисля, че го прави нарочно.

Моя няма да го коментирам, въпреки че той пръв трябва да направи забележка, ако става за въпрос.

# 730
Да, съпругът ти наистина е отврат.

# 731
Имам по-малък брат в пубертета, който често ни идва на гости и остава да спи в нас.

Да ти кажа проблемът е в мъжа ти.

# 732
  • Варна
Е, това вече е next level. И на моя съпруг сестра му има, но никога не е била разголена и той да я гледа. Пък и като му е толкова важно колко и какво има в пазвата, да не беше взимал мен. Аз после луд скандал щях да вдигна за това пощипване, акъл има ли. Друг е въпросът дали пък и той не го е направил нарочно с цел тя да се усети....

# 733
Какво да се усеща? Че има огромни гърди, които роднините й сексуализират? Ако беше изваяна 18-годишна с онези къси панталонки тип гащи, пак ли ще е виновна, че се е навела и брат й се зазяпва и
я пощипва и пошляпва?

# 734
  • София
В моето семейство, никой не се притеснява от телата на другите.

Общи условия

Активация на акаунт