Не знам какви са ви доходите, но гарсониерите започват от 170-80к лв. Ще има да си я гледате во веки. Ако искате деца, всички тези пари могат да отидат за тях.
Повечето бременни жени изчитат тонове мнения, препоръки и инфо, и се срещат с по няколко лекари преди окончателно да вземат решение къде точно ще родят. И всяка си има определени представи как се надява да станат нещата при нея - понякога е абсурд да се осъществят в държавна болница. Аз имам много добри отзиви от познати за Тина Киркова, така де, Св. София. ОК, радвам се за тях, че са доволни и имат добри спомени от ражданията си - чудесно. Само че аз исках неща дето ги има буквално в 2 болници в София. И си избрах едната. Раждането, поне според мен, си е един особено специален и адски важен момент в живота на жената, защото след този момент тя вече никога не е същата. Затова тя сама трябва да си усети хората, мястото, своите лични приоритети и да прецени къде (и с кого) иска да бъде. От там насетне някой дружелюбен съвет (ако не е настойчив) е ОК, но натякване, намилане, камо ли държане на сметка или скандали и обидни вметки са крайно нежелателни.
Аз даже успях най-сетне да получа заветното "Ама сложи му една шапка на това бебе" (oт съсед), за което в Майко мила има статия. А, че бебето е изминало в ръцете ми 10 метра от колата до входа без шапка... е това е само оправдание.
Препоръчани теми