"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 12

• 40 730
  • 838
  •   1
Отговори
# 300
ЗАПАЗЕНИ ПЛЮШЕНИ ИЗГРАЧКИ ТРЯБВАТ НА ВИДИН ЗА 1 ЮНИ-ЗА ПОДАРЪЦИ-НАГРАДИ ЗА ДЕЦАТА ЗА ЛАТИНО ФИЕСТАТА
НЯКЪДЕ ИМАМЕ ЛИ??? newsm78

# 301
при мен има 10 броя, различни големини, да ги пращам ли

# 302
при мен има 10 броя, различни големини, да ги пращам ли

ако им стигат -пращай-ако им са малко и аз мога да изровя из нас 2-3 и утре да ти ги дам като ходя да водя НИКИ на зъболекар-най-добре се разбери със Скорпионката Peace

# 303
НА Криска дадох служебния си адрес ,за изпращане на плюшените играчки ,трябват ни и подпечатани ордери ,с куриер  няма начин да не дойдат до петък   bouquet

# 304
и ордери имама гадове такива, ама не били подпечатани, мамка му, Роси метнете един печат насам Praynig

# 305
Еве , много се радвам , че си успяла да отидеш на бала на Ели  Heart Eyes
Ей , Дунчев само аз ли го целИвам бре
Поздрави за спечеления проект   bouquet
Успех и на 1 юни , няма ли да има и протест във Варна или Добрич , защото аз ще съм на почивка в Балчик една седмица  Sad
Съжалявам , че няма да мога да ви подкрепя с присъствието си , но със сърцето си ще съм с вас  пред Парламента

# 306
  Мне може ли някое младо гадже да го замести?
  Спомняте ли си тениските, за които си говорихме, че са подходящ подарък за първи юни?

# 307
  • София
Жени, ще чакам после отзиви за града и плажа - моля разгледай, че там резервирахме за почивка  Praynig Praynig
Евке, да, помня ги - на вивател - трябва да са у Роси с багажа от библиотеката  Peace

# 308
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Алелуя, след 2 седмици мъки ве4е имам нет и нов компютьр -отново съм на линия newsm44 newsm44 newsm44

За плюшените играчки,ако не стигат,и аз мога да отделя от  моите синковци.
Относно тениските,и другите неща,са идеални за 1 юни,ама много ми се щеше да им ги дадем като награда от някаква игра newsm78

За това че спечелихме проекта съм много,ама много хепи Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ей,голяма мъка си е това да си без нет,да знаете Naughty Радвам се да ви видя он лайн отново Hug Hug Hug

# 309
  Мери, радвам се да те видя отново Sunglasses

# 310
Поздравления за проекта за дома в Трън!Дано така да върви,докато се изпълни проекта - като по вода - не случайно е валял и дъжд! Heart EyesЦелувки за всички вас и   bouquet  bouquet  bouquetМислено ще съм с вас и пред Парламента от далечен Русе на 1 юни.

# 311
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
  Мери, радвам се да те видя отново Sunglasses

И аз ,и аз  Party Party Party

# 312
  • край Дунав
Браво Магнолийке, време беше да се включиш.Да знаеш, че сме ти запазили оная стая в хотела във Видин за първи.Дигай тгрупата и идвайте!Абе Вие нема ли да пратите съгледвач на нашата работа?

# 313
  Скорпионче, на първи сме заети Sunglasses

# 314
  Скорпионче, на първи сме заети Sunglasses

Вие ,там ,ние -тук ,важното е ,че ДБМ ще работи на 01,06,2007 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт