"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 12

• 40 730
  • 838
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Момичета, хвърлихте ме в тъча - честно.
Аз от  вчера нямам нет и сега направо  Shocked  #Crazy
Още не асимилирам какво става.
От колко часа е тази латино вечер??
Какво трябва да правя?Имате ли си сценарий???
Не съм говорила с Владо и ще ви дам отговор до след обед, но вие все пак си търсете алтернатива  Praynig

# 331

От колко часа е тази латино вечер??
19,00 часа

да бъдеш себе си с целия си  харизматизъм и положителни емоций

# 332
Направо ме разбихте, видински момичета   bouquet

Иве, на такова нещо не се отказва  Naughty Ако трябва на лакти и колене до там ще се влачиш, ама водеща трябва да им станеш  Praynig И с някой Торес ако не метнеш едно латино и то с оня тоалет, дето за сватбата на брат ти го спомена, ама после се отметна  Wink  Mr. Green, направо другарски съд ще ти спретнем  Whistling

Аре, не се помотвай, ами ходи, да стягаш багажа  Praynig   hahaha Joy  Joy  Joy

# 333
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Миленка можеш ли да го организираш да ги пратиш по куриер днес, утре ще са там, дори с експерсна. аз съм приготвила няколко и сега ги пращам,но пътрво не са нови, второ са малко.
ХАЙДЕ който може днес по куриер да прати във Видин плюшени играки на адреса на lorys, ще го пращамна лични. Късено са се сетили видински девойки но не е невъзможно да им пратим.

Организирала съм изпращането на един кашон играчки за Видин,дано да пристигнат на време.Светле,до тебе са адресирани,по куриер.Прати едно смсче,когато пристигнат,моля Hug

# 334
Аз вчера не съм разбрала за играчките и много съжалявам,защото имам още от канадките.Но,ако Ивето реши да е водеща може да изпратя по нея играчки,ако още има нужда. Hug

# 335
  Хайде, Иве! Наистина ще бъдеш страхотна, сигурна съм!

# 336
(Извинявайте за спама, ама не мога да се стърпя  Mr. Green)

Нези, подписа ти казва, че Дж. М. също е българче  Joy hahaha Велико се е получило  Joy  Hug

# 337
Здравейте,

Днес се включих във форума и Ви поздравявам за всичко, което правите.

Може би не е по темата, но имам дрешки, запазени за деца от 4 години до 6 години, панталончета, блузки, якенце.

Ходихме със съпруга ми в един детски дом на ул. Сердика в София и дадохме част от дрешките, но там са деца до 3 или 4 годинки мисля.

Моля Ви ако имате информация за някой дом за деца в София, където биха приели дрешките, пишете.

# 338
Здравейте,

Днес се включих във форума и Ви поздравявам за всичко, което правите.

Може би не е по темата, но имам дрешки, запазени за деца от 4 години до 6 години, панталончета, блузки, якенце.

Ходихме със съпруга ми в един детски дом на ул. Сердика в София и дадохме част от дрешките, но там са деца до 3 или 4 годинки мисля.

Моля Ви ако имате информация за някой дом за деца в София, където биха приели дрешките, пишете.

Ето няколко предложения:
София 1618      ДОВДЛРГ (от 3 до 7г.) №7(Св.Иван Рилски)   ул."Цар Борис ІІІ" 128         тел. 02/855-39-16
София 1415      ДОВДЛРГ (от 3 до 7г.)            кв. Драгалевци, ул."305" 1      тел. 02/967-12-25
София 1784      ДОВДЛРГ (от 3 до 7г.) "Надежда"         ж.к Младост            тел. 02/749057

# 339
Поздрави от кюстендилските малчовци Hug
 Днес бяхме там с Ели, занесохме им хранителни продукти, лакомства, дрешки и други неща.
Децата са добре, имат си много хубава,нова детска площадка и ограда...

Иве, хайде към Видин мила Hug
Има ли вече отговор...или аз не съм разбрала? Thinking

# 340
Благодаря Kika,

В неделя ще ги обиколим със съпруга ми. Simple Smile

# 341
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честит 1 Юни н а всички деца по света  bouquet  bouquet  bouquet
Нека имат дълъг,щастлив живот,изпълнен с много радост,весели игри,усмивки, и нека всяко дете бъде обичано истински Hug Hug Hug

# 342
Честит празник,мили деца!Нека всички деца на света бъдат обичани и щастливи  bigdance2

# 343
  • Sofia
Честити празник на всички дечица!   bouquet
Ако имах вълшебна пръчица бих променила света. Да няма повече болни дечица, да няма тъжни очички, да няма деца, растящи без любов...
Пожелавам и на всички вас,мили момичета, оная частичка от детето у вас никога не си отива. Оная частичка, която ви кара да вярвате в чудеса и да ги правите... Щастлива съм че ви познавам и се гордея да съм част от вас!!!
П.П. Ужасно ми е тъжно за Дари....  Cry

# 344
Честит празник на слънчицата ви!!! Да са ви живи и здрави, да изживеят своето безгрижно детство с много усмивки и игри, да израснат обградени с много любов, да се гордеят, че са ваши деца! Честит празник и на вас мами! Защото без вас няма как да има толкова лъчезарни личица   bouquet  Heart Eyes  Hug

Общи условия

Активация на акаунт