"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 12

• 39 954
  • 838
  •   1
Отговори
# 765
  • София
      Ок  Simple Smile

# 766
  • sofia
малееееееее ква съм паткааа, заспала, тъпа ужасна
споменаха ми разбира се
сега - обувките към 150 лв, цената ще е точна, след изготвянето им
лещите - 900 лв двете, тръв2до, 450 лв всяка. това ми казаха, само не знам какво сте се разбирали как ще с едейства
леле Роска съжалявам, просто изключих ooooh!

простено ти е #2gunfire

утре ще звъня да ми кажат подробности-кога,къде .......Ще действаме като се свържем с опериращите екипи в болниците и знаем какво то4но ще трябва за децата .Дано само не се отметнат за лещите Praynig,4е са си доста пари като гледам Rolling EyesОбувките мисля да ги поемем ние Peace

# 767
  • sofia

много благодарим  bouquet

# 768
Момичета, и аз много ви благодаря за помощта за дома в Плевен. Hug Аз ще опитам в скоро време да отида да посетя децата,защото май нищо повече не мога да направя Sad Само ще изчакам да мине рожденния ден на малките,че сега малко съм се побъркала около организацията Simple Smile

# 769
Ели и Дани не са ли си в Шумен? Не, че ми е проблем да им пратя по куриер, де. Peace
Тия дни и аз планувам Доганово. Party

Утре следобяд съм на среща във фондацията за лечение на деца с Даун. Peace

# 770
Ивет при мен от Дуци има матрак, обиколник, корито, имам и козметика за бебе, биберони..космонавти, одеалца. трябват ли, казвай Praynig Praynig Praynig Praynig
И ОЩЕ НЕШО ИВЕТ, КАЖИ И ДА НЕ КУПУВА КОЛИЧКА, НЯКОЙ ТУК ПАЗЕШЕ ЕДНА, СЕГА ЩЕ ОТКРИЯ КОЙ Praynig Praynig

Ами засега не знам дали ще им трябват. Когато ходя ще поразпитам как са нещата, защото им занесохме доста работи. Ети ще даде нейния космонавт, така че това със сигурност отпада. Одеалца мисля им занесох, но тънки.  Ще си запиша и ще питам за останалото.

Нещо съществено обаче искам да вметна тук. При положение, че Илия и Деси имат второ - почти планирано дете - това за мен означава, че се справят вече далеч по-добре от преди. Смятам лека полека да намаля присъствието си и помощта си, освен в спешни случаи. При положение, че могат да си позволят второ дете, това означава, че си правят сметките да се справят. Мисля, че ме разбирате. Няма да наливам вече количествени помощи, а само в случаи на спешни нужди.

За количката - да ти кажа, ако може нека си я купи сама.... Толкова колички сме им давали досега, че мисля е време да спрем. Тази, която Алекс последно счупи, също беше от нас. Намерила някаква евтина - ми да я купува, ако може да отдели такива пари. Нека се учат да се издържат сами. Ако много на зор отидат нещата и не се справят поне още месец за купуването - тогава ще му мислим наново. Но вече мисля да се дистанцираме малко.... Надявам се, ме подкрепяте.  Peace

# 771
  • sofia
Ивет при мен от Дуци има матрак, обиколник, корито, имам и козметика за бебе, биберони..космонавти, одеалца. трябват ли, казвай Praynig Praynig Praynig Praynig
И ОЩЕ НЕШО ИВЕТ, КАЖИ И ДА НЕ КУПУВА КОЛИЧКА, НЯКОЙ ТУК ПАЗЕШЕ ЕДНА, СЕГА ЩЕ ОТКРИЯ КОЙ Praynig Praynig

Ами засега не знам дали ще им трябват. Когато ходя ще поразпитам как са нещата, защото им занесохме доста работи. Ети ще даде нейния космонавт, така че това със сигурност отпада. Одеалца мисля им занесох, но тънки.  Ще си запиша и ще питам за останалото.

Нещо съществено обаче искам да вметна тук. При положение, че Илия и Деси имат второ - почти планирано дете - това за мен означава, че се справят вече далеч по-добре от преди. Смятам лека полека да намаля присъствието си и помощта си, освен в спешни случаи. При положение, че могат да си позволят второ дете, това означава, че си правят сметките да се справят. Мисля, че ме разбирате. Няма да наливам вече количествени помощи, а само в случаи на спешни нужди.

За количката - да ти кажа, ако може нека си я купи сама.... Толкова колички сме им давали досега, че мисля е време да спрем. Тази, която Алекс последно счупи, също беше от нас. Намерила някаква евтина - ми да я купува, ако може да отдели такива пари. Нека се учат да се издържат сами. Ако много на зор отидат нещата и не се справят поне още месец за купуването - тогава ще му мислим наново. Но вече мисля да се дистанцираме малко.... Надявам се, ме подкрепяте.  Peace

Разбрах Peace
нещо ново покрай Брани newsm78

# 772
  • София
   Ох списъка с домове е огромен. Дрешките са предимно за малки бебчета засега. Кажете къде има малки деца и имат по-голяма нужда. По принцип съм от Пазарждик и си мислех за някои дом там. И просто да пратя колета на адреса ли?

# 773
Писна ми,ако 4етеш,моля те как беше фирмата за лещите?

Доколкото разбирам от едно изречение , защото не съм запозната със случая, мисля че става въпрос за вътреочна леща
Този тип лещи  освен CMI незнам друг да ги продава , но пък мога да разпитам , ако е нужно , затова Роси , звънни на служебния

# 774
При мен има много хубави дрехи за по-големи , ръст 165 , зимни са , така че трябва да ги метнем някъде

# 775
  • sofia
Писна ми,ако 4етеш,моля те как беше фирмата за лещите?

Доколкото разбирам от едно изречение , защото не съм запозната със случая, мисля че става въпрос за вътреочна леща
Този тип лещи  освен CMI незнам друг да ги продава , но пък мога да разпитам , ако е нужно , затова Роси , звънни на служебния

ок Жени,сега ще говоря и ще знам пове4е Peace

Айла,тук има тема на мамите от Пз PeaceСвържи се с мама Яна и моми4етата и ще се разберете  bouquet

# 776
нещо ново покрай Брани newsm78

Брани е все още в звеното. Ще ти пиша повече информация допълнително.

# 777
  • sofia
днеска беше весело в Доганово Crazy
Паркирам аз и някой ми отваря врата за сляза Twisted Evil-Пан4о LaughingНа улицата кле4ът Каранфил и приятели и щом надушиха списанията Каранфил си пита за голи мацки.Да,ама носех МОДА само и не го огря Mr. Green

Дун4ев събра децата в комп.зала да им раздадем раниците и подаръците.Бяхме се разбрали ,4е не на у4илите се добре през миналата година ще дадем на БТК рани4ките.И това бяха децата Рокси,Мариянка ,Ваня.............Много се зарадваха Hug
На вси4ки останали раздадохме от тези на фирма "4 ю".Вси4ки деца в Доганово (75) си имат раници за новата у4ебна година .От подаръците на БТК имаше тениски,шапки,тефтери......
Както обикновенно там се нака4иха върху мене и ме замъкнаха в стола да обядваме заедно Twisted EvilНагостиха ме свинско с картофи  Party

Здрави са,някои отиваха на зъболекар ,други на у4илище,трети се мотаеха.Но щом влязоха в столовата и възцари гробна тишина,не смеят да шукнат,има дисциплина и това е Hug
Буса им е с4упен и е много кофти,ама........А хубавата новина е ,4е скоро ще си имат нов-дарение Peace

все се 4удя как едни директори милеят за децата си,а други не CloseИмате поздрави вси4ки от децата и ни 4акат пак.

Имате  и специални поздрави от дир.на ДМСГД Плевен за помоща ,която до момента полу4ава от Ани и нас от Сф.Както за пампите така и за другите неща.Скоро ще ни каже какво е положението с децата за операции и от какво ще с енуждаят.Две неща са сигурни:1.Ортопеди4ни обувки(150 лв.) 2.Лещи -900 лв.
Ръ4кам едни хора за лещите пък ще видим newsm78

е,днес беше изпълнен с емоции ден   bouquet

# 778
Роси,
за ортопедичните обувки не плащат ли от социални грижи?
Синът ми имаше нужда от такива и ми казаха, че има право (независимо от дохода на родителие) на (мисля) 2 чифта годишно. Отиваш с бележката от ортопеда и ти ги плащат веднага...

# 779
  • sofia
Роси,
за ортопедичните обувки не плащат ли от социални грижи?
Синът ми имаше нужда от такива и ми казаха, че има право (независимо от дохода на родителие) на (мисля) 2 чифта годишно. Отиваш с бележката от ортопеда и ти ги плащат веднага...

ми,само знам,4е са някакви специални ,но ще питам Peace

Общи условия

Активация на акаунт