Действието на свекърва ми ме накара да се замисля

• 4 089
  • 136
  •   1
Отговори
# 105
Я да видим, я да видим - колко от вас насочиха мисълта си към кръвосмешение, от името на авторката? Това знаете ли какво означава? Не ви и трябва.
Аз насомих мисълта си, че би трябвало да изпитва неудобство да влиза в чужд дом, когато собствениците отсъстват.
Това за какво отклонение в мисленето ми говори?
Освен това понятието годеница, чисто юридически, нищо не ми говори.
Нещо като капариране по народно му.

# 106
Териториален е проблемът.
И годеницата прави заявка за превес, защото е посещавала детската стая на годеника, и там е светилище. Сега е осквернено.
Никакви сутиени, никакви прашинки по това брачно ложе.

# 107
Ако сутиенът и гащите бяха там докато годеникът още я обитава тази прословутата детска стая, тогава би било притеснително.
Иначе като почнете с претенции към тези детски стаи, да си бяхте стояли в тях като толкова ви трябват, или в случая авторката с годеника да се бяха наврели в неговата, тогава само сутиените на авторката щяха да се размятат там

# 108
Авторката звучи като една нахална, обсебваща и ревнива личност, която си мисли че има право да държи сметка на хората в собствената им къща, щото видиш ли тя била “годеницата”.
Като си такава тарикатка, защо не пита майка му какво й прави там сутиена? Пхахха

# 109
Леле, 8 страници за една годеница и един сутиен.
Направо му завидях на жениха.

# 110
Ама вие обърнахте внимание само на сутиена. А думите на мъжа към жена му (демек думите на свекървата, че снахата ще ревнува) някакси ги подминахте. На мен по скоро точно тези думи ми направиха най-голямо впечатление в поста, а не толкова сутиена.

# 111
  • София
Далновидна била жената, ревността е на лице.
С какви подбуди вече, не са наемам да кажа.

# 112
И аз това се чудя. Хората си правят секс навсякъде и си спят, в които стаи си искат. Което е нещо напълно нормално. Нищо срамно няма в един сутиен, нали са си свои хора. Нямаше да ми дойде на ума  да го прибирам специално.

# 113
И на мен няма да ми дойде на акъла да се притеснявам, ако въобще се сетя, за някакъв сутиен и то от жена, която вече ми е в семейството.

# 114
  • София
Ето затова зетьове и снахи да си стоят у тях. Може да влизат на гости само с покана и само в присъствие на собственика на жилището.

# 115
Ама вие обърнахте внимание само на сутиена. А думите на мъжа към жена му (демек думите на свекървата, че снахата ще ревнува) някакси ги подминахте. На мен по скоро точно тези думи ми направиха най-голямо впечатление в поста, а не толкова сутиена.
Че какво им има на думите? Ако в едно семейство има здрава връзка между родителите и децата партньорът (новият човек) често изпитва подобна ревност. Аз например от сега зная, че бъдещият/-ите партньори на дъщеря ми ще имат същия проблем, защото често ще чуват “Тати това”, “баща ми пък иначе” …, “а моят баща никога не би”. Не е ли задължение на родителя да покаже как трябва да са отношенията в едно семейство, че да се избягват някои партньори в бъдеще? Може и това да е дилемата на момичето, ако е била в среда където никой не си слага сутиена върху леглото на другия.
Иначе, че момичето щяло да ревнува от майката … ревността има много аспекти и според мен за чужд човек в семейството в началото е нормално да я изпитва. Сега, той защо ѝ го е казал за мен е мистерия. Надявам се, защото е неопитен младеж.

# 116
Сутиенът е според мен нещо като тамян, с който свеки пречиства бившата детска стая от миризмата на годеницата и е знак към нея точно когато се очаква да дойде - нещо като знамената, които алпинистите забиват по върховете. На това точно знаме пише "кучко, ти ми открадна сина, затова сега аз ще залича всички следи от теб в моя дом". Едно време хан Аспарух с конска опашка е действал, пък свекито със сутиени си възвръща владението.
Не схващам и аз много смисъла на темата, но пък влизам в сценария с ентусиазъм.

# 117
Казахте ли на годеника какво сте видяли в стаята. Интересно как той го разтълкува.

# 118
Ъъъъ,каква марка беше бельото?
Може да е намек и вие с такова да се издокарате?

# 119
  • Over the hills and far away
Ако мислите ти са такива, каквито предполагам от неуместните ти намеци, то по- добре спри да мислиш- не ти се удава. People No Good
Сутиена ако иска и на полилея в кухнята може да си го метне. Даваш си сметка, че влизаш в чужд дом, без покана на домакините, нали?
Ще се изненадаш, но мъжките майки също носим сутиени, а не бандажи, и щом разполагаме с дома само за себе си, то няма нужда да се съобразяваме никого.
По- скоро твоето поведение свети като червен светофар- развяваш бельото на свекърва си в най- големият форум в България. Sign Triangular Flag On Post
Силно се надявам да съм разбрала притесненията ти погрешно, защото са крайно противни.

Общи условия

Активация на акаунт