Действието на свекърва ми ме накара да се замисля

• 2 093
  • 96
  •   8
Отговори
# 90
Обругано е ложето, на което е спала с годеника си. Уважаеми.

# 91
Авторке, звучиш налудничаво. Изчетох шестте страници и още не разбирам какво те е притеснило. Майка му си оставила сутиена на легло, което се намира в къщата й. Нейна е къщата, нейно е леглото, ще прави каквото си иска, а ти там работа нямаш.

Намирам, че си доста нагла и ограничена. Тоя мъж наистина да бяга с 200 от тебе.

# 92
Преди години, когато започвах работа като консултант в една IT фирма (трябваше да съветваме разни банки, че имат проблеми), шефката ми ми каза следното:
"Основната Ви работа като консултант е да убедите клиента, че той има проблем за нашето решение".
И измисляхме проблеми, там където ги нямаше. Та и тук май консултант е в действие Simple Smile

# 93
Тя авторката параноичничи, но и годеникът ѝ пада интригантче – мама каза, че ще ревнуваш. На него му се иска да го ревнуват очевидно. А мама не я знаем какво казва в действителност, може и тя да от тези дето цял живот се състезават с жените до синовете си, а само мама една е достойна за свойто синче.
Неясна е историята.

# 94
  • София
Слиповете на свекъра - безопасна зона ли са или?

# 95
Ами свекървата е излезнала права, че авторката ще ревнува от нея.... И то от един сутиен, оставен на леглото в стаята на сина й....

# 96
Сутиенът не е юрган, все пак. Като знае свекървата, че ще идва момичето, че е била и предупредена, да го е прибрала. Сега, аз не разбирам също смисъла на темата и посланието на свекървата, каквото търси годеницата, защото е възможно този знаков реквизит да стои хвърлен и забравен в разрошеното легло с голяма давност, но пък явно тук още се позиционират териториално и емоционално две жени спрямо любим мъж, та и двете не са много адекватни. И го казва човек, дето е толкова разхвърлян, че ако снахата дойде внезапно у нас, кой знае какви тотеми и пророчества ще намери. Добре че не си ровим по къщите взаимно Blush

Общи условия

Активация на акаунт