Тестване за токсичност от имуран

• 232
  • 5
  •   1
Отговори
Някой тествал ли е дали има проблем с метаболизма на имуран

# 1
Не, какво е това? Често ли се случва да приемаме имуран?

П.П. А, видях, че е някакъв медикамент

# 2

Изследвате витамините в тялото - Б, Д и т.н. поред. Ако нивата са ниски, означава че Имуранът затруднява усвояването им от организма. Ако са нормални или близо до нормалните, значи няма проблем.
Като казвам близо до нормалните, имам предвид, че повечето хора имат занижени нива на Д например и просто не го знаят, защото не се изследват и това не е патология по принцип, ако няма други симптоми, а просто от начина на живот.

# 3

Изследвате витамините в тялото - Б, Д и т.н. поред. Ако нивата са ниски, означава че Имуранът затруднява усвояването им от организма. Ако са нормални или близо до нормалните, значи няма проблем.
Като казвам близо до нормалните, имам предвид, че повечето хора имат занижени нива на Д например и просто не го знаят, защото не се изследват и това не е патология по принцип, ако няма други симптоми, а просто от начина на живот.
Аз търся информация за генетично изследване - то показва дали имурана може да е токсичен за даден човек

# 4
В такъв случай - изследва се кръв за Тиопурин метилтрансферазна активност и NUDT15 - изследването за второто всъщност включва 18 полиморфни варианта в гена NUDT15.
Първото изследване се прави в много лаборатории, второто само в Генетична лаборатория.
Ориентирайте се по местоживеене.
Цената за първото е около 50 лева, а за второто 200 лева.

# 5
В такъв случай - изследва се кръв за Тиопурин метилтрансферазна активност и NUDT15 - изследването за второто всъщност включва 18 полиморфни варианта в гена NUDT15.
Първото изследване се прави в много лаборатории, второто само в Генетична лаборатория.
Ориентирайте се по местоживеене.
Цената за първото е около 50 лева, а за второто 200 лева.
много, много благодаря!  първото за какво е, а второто? Какви са очакваните резултати, за да няма проблем

Общи условия

Активация на акаунт