💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 52/

• 5 844
  • 133
  •   3
Отговори
# 120
Ново от Керем 😎

Лайк за Биге от Ханде и Керем

# 121
Зад кадър на ЛиС

https://x.com/i/status/1972692343892459868

Керем
https://www.instagram.com/p/DPHrX7SjBIO/

Вижте коментарите Simple Smile

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 20:07 от Бл@гуна

# 122
Ново:

Sparkling Heart

Simple Smile
"Сърцебиене"
Скрит текст:
Адба

Сомера

Скрит текст:

# 123
  • София
И аз изгледах епизода на "Любов и сълзи" с буквички. Благодаря на момичетата!Flowers Bouquet
Действието се разгръща, появиха се нови персонажи, които, /ако сценаристите се придържат към оригинала/, ще имат голяма роля в историята. Прояват и се личат вече основни черти и особености на характерите на героите, както и конфликтите между някои от тях.  Харесва ми обстановката, в която се развива действието, тоалетите на героите, но не ми допада музикалното оформление. От артистите харесвам изпълнението на Али Ипин като Четин Аксел, Сенан Кара като Зухал Аксел, артистите, играещи Азиз Аксел, Елиз, Сема, Менекше Кескин. Не ми харесва играта на Сенем Челик/ Дишлах. Досега нямаше много екранно време, но не ми харесва това, което показа. Smirk И все още не мога да харесам Баръш, почти няма емоция в играта му и в тона на репликите му. Наистина, в този епизод играта му беше малко по-освободена и "разчупена", но ми се иска да е по-изразителен и емоционален. Thinking Наистина ролята е на много добър, известен с резултатите си и безупречното си реноме адвокат, но и на чувствителен и емоционален човек и мъж, избрал и оженил се, въпреки всичко, за Мейра, любовта на живота си!Sunglasses   Ханде покрива представите ми за Мейра. Satisfied

# 124
Керем от събитието на Долче и Габана Simple Smile

# 125
Дилеми, 💐
Много хубави гифчета , дано нямаш нищо против, че си ги свалям и слагам в папка ( след време може да кача някое в темата 😉) наистина много ми харесват 😃

Страхотна Ханде в образа на Мейра

# 126
  • София
Дилеми, 💐
Много хубави гифчета , дано нямаш нищо против, че си ги свалям и слагам в папка ( след време може да кача някое в темата 😉) наистина много ми харесват 😃

Радвам се, че ти харесват! Повечето от гифчета, кото поствам, ги правя аз, ползвай, колкото и които искаш! Hug

# 127
Много ти благодаря! 💐Hug
Дилеми, 💐

Радвам се, че ти харесват! Повечето от гифчета, кото поствам, ги правя аз, ползвай, колкото и които искаш! Hug

# 128
Дилеми, страхотна си! Heart

Ох, тези две снимки не знам защо пробудиха в мен мисъл за това колко красиви щяха да бъдат децата им Grinning

# 129
Стори от Керем

Мнение за сериала Любов и сълзи от фен на конкурентен сериал ( от Туитър)

# 130
# 131
Мики, Пчелички, страхотни сте! Hug

Yellow Heart

# 132
Сърдечни благодарности! Качественият превод си заслужава чакането! 💐

# 133
След като изгледах новия епизод на "Сърцебиене" със субтитри, си връщам думите назад, че в Хюлия има нещо човечно. Animal See No Evil И като й видях мазната физиономия във фрагмана за следващата серия, не ни чака нищо добро от нея. Дъщеря й в болница, лъже я в очите, после от затвора не иска да ги измъкне, да останели 1 нощ, само и само да може да си вземе парите без никой да разбере! Опротивя ми тотално.

Все още смятам, че Фиген е разумна жена и може да си промени мнението за Аслъ след техния разговор във финала на епизода. Когато Аслъ връща сака с парите на Фиген й казва много силни думи: "В мен остана само сърцето на племенничката ви, но за него мисля, че майка ѝ ми е дала благословия."

Арас хем иска да отпрати Аслъ, хем се изненадва, че ще си отива. Човече, решавай какво искаш, времето напредва. Grinning

Честно казано цялата тая история покрай брата на Аслъ не ми беше особено интересна, но поне разбрахме, че имаме доста избухлив герой, който действа импулсивно и може наистина да забърка някоя сериозна каша в следващите серии, ако не почне малко да мисли преди да действа.

Стана ясно също така, че Арас и брат му са полубратя. От различни бащи били. Явно Фиген се е омъжвала 2 пъти. Thinking

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 00:13 от mikipoli

Общи условия

Активация на акаунт