💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 52/

• 11 047
  • 267
  •   24
Отговори
# 225
Добро утро Hug

# 226
Здравейте, 🌞

Ханде с Инан

Хубав ден на всички 😃

# 227
Добро утро!💕
Благодаря за превода на фрага!
Фрага ме напрегна със сестрата на Селим и темата за развода. Продължават да се месят, където не им е работа и да объркват живота на Селим!
Дано не му докарат неприятности на главата, че малко са му тези , които има сега…

Пожелавам Ви прекрасен , ползотворен и чуден ден! 🌺

# 228
# 229
Феновете на Любов и сълзи за ядосани, защото и фраговете на сериала в Ютуб са блокиране ( не само епизодите).

И после сериалът имал малко гледания...

Лизге и гаджето взаимно се подкрепят ☺️

# 230
Охаааа! Ново!

# 231
Ханде Ерчел, носеща бижута Romellato, на които е лице и визия от Gucci на корицата на известното италианско списание Grazia Italia!

# 232
Страхотна визия 🩷

Май за първи път я виждам така 🤔

# 233
Как се зароди страстта ви към актьорството?

„Когато бях малка, прекарвах часове, имитирайки се пред огледалото. С течение на годините тази детска страна в мен се превърна в страст към актьорството.“

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 11:27 от mi_si

# 234
# 235
Помелато правят винаги много красиви фотосесии

На тази ми харесва най-много

# 236
Тази година Ханде е била на четири корици на международни списания ( до момента )

# 237
Резюме на 3 еп. на "Любов и сълзи"

Селим изпитва голяма тревожност заради болестта на Мейра и не иска да я остави сама. Въпреки че е смятал, че чувствата му към Мейра са избледнели, новината за болестта ѝ изважда наяве някои от чувствата му и той решава да планира специална програма за годишнината от сватбата. Ерджан обаче, неспособен да понесе факта, че връзката между Мейра и Селим привидно се е възстановила, осуетява този план и манипулира Мейра. Междувременно Йелиз е решена да разследва миналото на Дилшах и да разкрие тъмната ѝ страна. Чрез детектива, когото наема, тя получава важна информация за миналото на Дилшах. Тя е решена да каже на баща си, Четин.
Семейството на Селим, вярвайки, че Селим е казал на Мейра, че иска развод, решава да направи нов ход. Еда и Огуз отиват в Истанбул, за да видят Мейра. Единствената им цел е да кажат на Мейра да не се развежда със Селим. Мейра обаче няма никаква представа за развода.

# 238
2. Станахте ли известни в страната си благодарение на телевизионни сериали?

„Да, те са много популярни в Турция. Всички ги гледат – хора от всички възрасти, точно както в Италия. Това е нещо, което обединява различните поколения и насърчава чувството за общност.“

3. Смятат те за икона на стил. На кой артикул или аксесоар не можа да устоиш?

„Обожавам обеци. Въпреки че са само малък аксесоар, те ме карат да се чувствам завършена. Добавят специална светлина към визията ми.“

# 239
Още снимки от предстоящия епизод на "Любов и сълзи" утре Simple Smile

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт