💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 52/

• 23 567
  • 566
  •   14
Отговори
# 555

Озет

Връзката на Мейра и Селим продължава да балансира на тънката граница между любовта и недоверието. Двойката, намерила временно убежище в Измит, в семейния дом на Селим, за кратко се връща към топлината на отминалите дни: те се разхождат по крайбрежието, наслаждавайки се на спокойствието на семейните закуски, сякаш се връщат назад във времето. Болестта на Мейра и зачестилите пристъпи на забрава обаче постепенно разрушават доверието между тях.

Мейра вече не може да крие мъчителния си страх от смъртта, докато Селим, въпреки всичко, се опитва да остане близо до тях. Междувременно семейството на Мейра най-накрая губи доверие в зет си, след като открива подслушвателно устройство в къщата и решение за развод в сейфа. Четин дава на Селим три дни, за да разкрие истината. Нарастващият натиск и слуховете петнят не само връзката на двойката, но и репутацията на цялото семейство.

Неспособен да го понесе повече, Селим признава: наистина веднъж е подготвил молба за развод, без да уведоми Мейра. Това признание събужда дълго потискани спомени у нея; разбитото доверие се превръща в безгранично разочарование. За влюбените, разкъсани между любовта и разкаянието, нищо никога няма да бъде същото.

# 556
Не ми хареса озета.
Определено новите сценаристи се справят зле. 🤯

# 557
Инфо:
Филмът  „Два свята, едно желание“, написан от #HandeErçel и с участието на #MetinAkdülger, ще бъде пуснат по Prime Video през декември.

Sparkling Heart

# 558
Благи, 💐

Те още снимат 4 еп. така че според и те до утре вечер няма да знаят какво са направили 🫣
Нов - стар сценарист... 
Още нови снимки от епизода утре вечер

# 559
"Очакват ни сериозни сблъсъци..."

# 560
Любов и сълзи
Разбрали се кой е новият сценарист?

Още нови снимки

# 561
# 562
Прекрасната Мейра Heart Eyes
По-скоро прекрасната Ханде.

# 563

📰Корицата на специалния брой на списание Episode, посветен на MIPCOM 2025, представя новия сериал на OGM, Reborn/#Heartbeat.

Керем Бюрсин даде интервю за своя герой:

АРАС: ВИНА ПОД ПОВЪРХНОСТТА

„Дори не съм сигурен дали някой някога е виждал истинския Арас. Може би има проблясъци, но за мен той е човек, скрит зад дебел воал, носещ тежка травма и болезнено опитващ се да докаже своята стойност.“

В: Скръбта на Арас не е просто загуба; тя е преплетена с гняв и вина. Като актьор, коя беше най-трудната част от предаването на тази болка? И как реакциите му – независимо дали изблици на ярост или пълно мълчание – отразяват тежестта на това, което носи?

К: В крайна сметка всичко се свежда до сценария. Прекарваме толкова много време с тези герои, че трябва да бъдем 100% ангажирани; това е единственият начин. Когато сценарият е структуриран логично, работата ни става по-лесна – всичко зависи от вярата. В момента, в който камерата започне да се върти, този свят става ваш и самите думи предизвикват емоции. Разбира се, истинското предизвикателство е да останем напълно „в момента“ и тук екипната работа е от решаващо значение.

В: На пръв поглед Арас изглежда лекомислен и флиртуващ. Но наистина ли това поведение е защитен механизъм, за да избегне загубата на Мелике? Или е съзнателен – или може би дори несъзнателен – начин да се накаже за случилото се?

Мисля, че е и двете. Това е неговият универсален защитен механизъм през целия му живот. Не съм сигурна, че някой някога е виждал истинския Арас. Може би има намеци тук-там, но за мен той е човек, скрит зад дебел воал, носещ тежки травми и изпитващ постоянна нужда да си доказва нещо.

В: „Сърцебиене“ не е просто историята на сърцето на Аслъ, а и за моментите, които разтърсват живота на всеки герой и променят съдбата му. За вашия герой, кой момент беше „прераждането“, което най-дълбоко го повлия и промени ритъма на живота му?

К: Не мисля, че все още сме виждали неговия „момент на прераждане“. Честно казано, аз самият все още не съм го чел.

В: Сериалът изобразява семейството като мрежа от кръвни връзки, тайни, съжаления и очаквания. В тази мрежа, кога вашият герой се чувства като жертва и кога като виновен?

К: Това чувство винаги е присъствало за него... То е с него от детството. Сега е почти рефлекс - той носи тази отговорност, това бреме, постоянно.

В: Историята ни казва, че „едно сърце е обединявало две семейства“. Но за вашия герой, благословия ли е или проклятие? Шанс за спасение ли е или началото на неизбежна трагедия?

К: За моя герой това е по-скоро тръпка - нещо, което занимава мислите му и го зарежда с енергия. Но в какво може в крайна сметка да се превърне това бреме, колко дълбоко ще го засегне, дали изобщо ще промени съдбата му... всичко това засега остава неизвестно.

# 564
Благи, 💐

Май и тук сценаристите си нямат и на идея какъв образ е/ ще е Арас...

# 565
Ами те Сърцебиене не сменят сценариста, но вече втори път поне сменят сценария.
Та предстои да се види накъде ще се развиат образите.

😀 Екин Коюнджу, директор „Глобално разпространение и партньорства“ в OGM UNIVERSE

На MIPCOM, OGM UNIVERSE ще бъде домакин на много специално събитие – пресконференция и коктейл за сериалите „6 от нас“, „Падението на краля“ и „Прероден“, с участието на някои от актьорите. Как се подготвихте за това събитие и какви са очакванията ви?

Тази година на MIPCOM искахме да покажем силата на настоящия ни състав и да създадем пространство, където международни купувачи, преса и партньори биха могли директно да се докоснат до нашите истории и талант. За да направим събитието наистина специално, поканихме Керем Бюрсин, Лизге Джомерт, Халит Ергенч, Мерве Диздар, Аслъхан Гюрбюз, Хазал Субашъ и Бурак Беркай Акгюл – изключителна група актьори, които въплъщават както разнообразието, така и звездната сила на нашите проекти.

Третата година на OGM UNIVERSE на MIPCOM отразява и колко много сме постигнали за кратко време: от стартирането ни като нова дистрибуторска компания до превръщането ни в глобално свързана марка със силен и разширяващ се каталог. Подготвихме се внимателно, за да гарантираме, че събитието ще отрази не само първокласното качество на нашите проекти, но и духа на OGM UNIVERSE.

И най-вече, нашата цел е да празнуваме заедно и да се забавляваме страхотно! MIPCOM винаги отбелязва началото на нов сезон и това е събитие, което очакваме с нетърпение. Удоволствие е да се свържем отново с партньори от цял ​​свят, много от които не сме виждали от няколко месеца, и да проучим нови възможности за сътрудничество.

Тази година сме особено развълнувани да представим новата си поредица и да укрепим взаимоотношенията, които са били толкова важни за нашето пътуване. Очакваме MIPCOM да бъде динамичен и продуктивен.

# 566
Явно е заради рейтинга и страхът проектът да не бъде спрян в нищото.

Даже не разбрах последната серия на летния сериал на Деврим дадоха ли я или свърши в нищото, рейтингът не беше чак толкова зле...

Общи условия

Активация на акаунт