💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 52/

• 26 594
  • 648
  •   15
Отговори
# 615
Не исках да идвам с такава информация, но засега коментарите в Туитър за новите конкуренти са изключително положителни.

# 616
3 години любов!❤️🌸

На 8 октомври 2022 г. започна една красива история.

Чагри и Башак, честита годишнина! Нека щастието ви трае вечно, а с него и взаимното разбирателство, подкрепата и нежността.

Мислех, че Башак е с Ферит от Почукай на вратата ми, но тука пича изглежда е съвсем друг човек, а не Ферит ?

# 617
Пеперудке, това е Ферит 😉
За три години е качил някой друг килограм , ама си е същият 😃
3 години любов!❤️🌸

На 8 октомври 2022 г. започна една красива история.

Чагри и Башак, честита годишнина! Нека щастието ви трае вечно, а с него и взаимното разбирателство, подкрепата и нежността.

Мислех, че Башак е с Ферит от Почукай на вратата ми, но тука пича изглежда е съвсем друг човек, а не Ферит ?

# 618
“Отсега нататък ще бъдем заедно завинаги” Heart

# 619
"Всяка раздяла е ново начало"

Целувката май ще си е истинска, а не кошмар на Селим 🤔

# 620
# 621

Аз, за съжаление, отново не мога да гледам. Петък ми е много неудобен ден. Persevere

# 622
Бащата на Мейра е наредил да си вземат имотите на село, в които работят брата и сестрата на Селим.

Много й отива на Ханде червено.

# 623
Напрегнах се. Отвратителен епизод. Няма накъде повече да се оправят. Няма да има хепи енд.

# 624
Напрегнах се. Отвратителен епизод. Няма накъде повече да се оправят. Няма да има хепи енд.
Ще се оправят разбира се. Серкан Болат със самолет катастрофира, паметта си загуби и после пак се намериха с Еда. Satisfied Къде-къде по-фрапантни случаи е имало. Satisfied

# 625
https://x.com/handeercelstyle/status/1976735160168014138?s=46
Бащата на Мейра е наредил да си вземат имотите на село, в които работят брата и сестрата на Селим.

Много й отива на Ханде червено.

Бамбашката беше с брутално ужасен край, тук ще сме с хубав, розов и сладникав! Joy

# 626
Flowers Herb Великолепно изигрна от Ханде гневна, разочарована, излъгана, опустошена, но горда жена...

Лелята, колкото и шашва толкова и сладка, тя ще е камъчето в обувката ...

# 627
Дядото се ожени за Дилшах тайно. Никой от семейството не присъства.

Нещо му сипа в питието змията, отрови го.

Мейра си мисли, че целува Селим. Това е финалът.
Не знам как беше епизодът, успях да гледам последния час само. Утре ще видим резултатите.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 23:17 от midnight__sun

# 628
  • София
Гледах само откъси, ще чакам буквичките! Sunglasses

# 629
Почнах оригиналния сериал “Кралицата на сълзите”.  Изгледах първия епизод.
Не мога да различавам кой - кого е, както и как се казват! Абсолютно еднакви на визия и с еднакви имена… тия хора там как се разпознават идея си нямам!
И не е реално как няма стари хора, та те изглеждат все едно са на 30 години! Както и да е, като изключим това…

Смях се от сърце на Селим (така ще ги наричам, че не мога се оправя с техните имена) . Такъв рев, такова чудо, все едно гледам дете плаче. 🤣🤣
Направи ми впечатление, че сцените не са плавни, както примерно при турците , а прескачат една - друга.

Актрисата , Мейра изглежда доста интересно играе, но не си променя физиономията, все едно е бетон! Докато при Ханде поне можеш да различиш емоциите, а тук няма такова нещо…

Шашава работа.. утре ще продължа с нататъшните епизоди.

Първи епизод наистина е 1 към 1 с оригинала.

Общи условия

Активация на акаунт