💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 52/

• 28 449
  • 682
  •   16
Отговори
# 660
3 години любов!❤️🌸

Скрит текст:
На 8 октомври 2022 г. започна една красива история.

Чагри и Башак, честита годишнина! Нека щастието ви трае вечно, а с него и взаимното разбирателство, подкрепата и нежността.

Heart

Колко хубаво, че поне една двойка след СЧК оцеля, любовта почука на вратата им и я опазиха. Иначе е вярно, че Ферит не прилича много на себе си Sweat Smile

За ситуацията има един лаф, който е много подходящ:
"Въпрос на вкус" казало кучето и си облизало дупето.Grinning
Мики, простичката истина. Въпрос на вкус...
А съдбата на сериалите е в ръцете на зрителите.Grinning
Поне си припомних какво е да очакваш епизод всяка седмица, да се чудиш ще го бъде ли, няма ли и колко ще продължи. Даже изпитах и различна емоция - хем познат сюжет от К-драма, хем непредсказуем сценарий на Т-драма Joy

И в този ред на мисли - Пеперудке, мисля, че няма да съжаляваш за решението да изгледаш Кралица на сълзите в оригинал. С интерес прочетох първите ти впечатления. Hug

Скрит текст:
"Мейра" e арогантна, студена, почти бездушна - покер фейс. Не можеш да разбереш нито какво мисли, нито какво чувства. Прилича на човек неспособен да обича.
"Селим" е мъж под чехъл. Ама и реве. Много даже. Тя затова му обещава да не го разплаква, но така и не спазва обещанието си Joy Толкова да зависи обаче как е поднесена дадена история... На пръв поглед жалък, изтерзан, смачкан съпруг... С това, че иска да се отърве от жена си по никакъв начин не става по-симпатичен. Но някъде там докато се преструва на загрижен и се събуждат позабравени чувства, спираш да търсиш достоверност. С щипка черен хумор и самоирония отправят едни чисто човешки послания и те карат да се замислиш.
Пеперудке, посмяла си се предполагам с корейския Селим при психолога - много готина сцена "ненавиждам тъстовете, но повече от това мразя жена си" Satisfied
Ако продължиш нататък ще видиш и изрязани сцени - т.е. има ги само в корейския, но не са излишни. По време на лова, след това и т.н. Wink

Да, аз съм си и пристрастна. Както бях скептично настроена към азиатците като цяло колко си приличат, трудните за запомняне и произношение имена, културата им така далечна от нашата, музиката - смесица от корейски и английски език, младите баби и дядовци Joy (в ЮК външния вид е от изключително важно значение и естетичната хирургия е на почит), така в един момент се потопих изцяло и вече няколко години съм фенка на корейците.😁

Опитвам се да не мърморя много за турската версия - различните очи различно виждат. Както я видят, така ще я разкажат. Проблем ще е обаче ако разказвачите/сценаристите започнат да се сменят всеки епизод Joy

# 661
Ново с Керем

# 662
Има нов фраг на “Сърцебиене”:
“По същото време в тази болница, заедно с Рейхан Алкан, раждат 17 жени...”
https://x.com/startv/status/1977058160037830820?s=46

# 663

Какво си търсила?  Какво си скривала, Мелике?
Този тест ще даде точен резултат, нали?
Не знам за  никаква връзка. Мелике има дълг към мен.
Кажи ми, ако имаш проблем.  Дай заедно да намерим решение.
Не прави от това трагедия,  това е семеен въпрос.
Даже и да не е така, ти най-вероятно си измислила някакъв начин да се оправдаеш.
В тези дни заедно с Рейхан Алкан в тази болница са родили още 17 жени.
Тоест една от тях е моята майка?

# 664
Ще изляза права, че накрая Аслъ ще е родно дете на Рейхан, а Мелике на Хюлия. Децата са разменени!

# 665
И тук май много се объркаха... С тези промени постоянно на сценария..

Накрая ще излезе, че Арас и Аслъ са кръвни роднини, които са влюбени един е друг.

Какъв беше смисълът на трансплантацията в 1 еп., след като в 5 еп. минаване на размяна на бебета... Много разочароващо... И тук отиваме към финализиране...А такъв потенциал имаше.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 21:35 от tina-latina

# 666
И тук май много се объркаха... С тези промени постоянно на сценария..

Накрая ще излезе, че Арас и Аслъ са кръвни роднини, които са влюбени един е друг.

JoyJoyJoy

Тина, изчакай. Има време да се окаже и че Арас не е от това семейство.

# 667
Нещата отиват към фантастиката, а така ми харесваше в началото.

Супер недомислици и ако са надолу утре, сценарият отново ще се пренапише и ще стане по-зле...

Аслъ трябваше да получава сърцебиене в присъствието на Хюлия, не на Рейхан ( след фрага тази вечер)....

# 668
Тина, защо? Фрагът нали подсказва, че биологичната майка на Аслъ е именно Рейхан и затова по фантастичен начин получава сърцебиене и изпитва привързаност към нея.
Богатото семейство плаща на лекаря, защото не иска болно дете. Болното дете отива при бедната майка. Може би затова и Хюлия се държи някак студено с Аслъ, а с другите си деца не.

# 669
Сърцето е на Мелике, тоест по- силната връзка е тази с Хюлия ( нали това е ,  което се опитват да ни убедят 4 епизода - че Аслъ действа със сърцето).

Много се оплете сценаристката ( лично мнение). Не биваше да променят първоначалната линия на сценария...

# 670
То и ние се оплетохме май Joy По-скоро аз
В своя защита, не чувстваме в този живот само със сърцето си! Grinning
Тина, не се отчайвай, според мен след този фраг утре ще са в зелено.

# 671
Леле, Тина, изобщо не се бях замисляла и аз като Коко се обърках.  Така наистина звучи мега тъпо и нелогично. Да видим на къде ще развият историята. Личи си, че е пренаписвана.

# 672
Дано си права 🙏

Но се отклониха от първоначалната идея и самия смисъл на сериала.

Защо каниха специалисти по трансплантация и пускаха статии по темата, като накрая го обърнаха на размяна на бебета, много съм разочарована..

# 673
Ами видяха няколко пъти червени стрелки, затова…

# 674
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт