💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 52/

• 30 145
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
# 706
Стори от Гюрберк Полат
" Ревност, предателство, любов, измяна..."

# 707
"Ако обичаш силно" еп.  32  (български дублаж)

Всички епизоди досега:
от 1 еп. до 32 еп.

# 708
Ново от Ханде:

# 709
Приятно гледане на новия епизод Simple Smile

# 710
Разсъждение от туитър. Joy

Между Рейхан и Метин е нямало нищо според мен. Тя си е негова платонична любов. Grinning

# 711
На мен си ми изглежда платонично това между Метин и Рейхан Simple Smile

В Х/Туитър тази вечер само недоволстват ...

# 712
# 713
# 714
# 715

2ра група, детската градина. Grinning Единият се държи като дете, а другият изглежда като дете. Как да ги приема сериозно, кажете ми? Grinning

Прегледах епизода малко по диагонал. Има много спомени за Мелике и за Рейхан като млада. Съпругът на Рейхан прилича на някакъв мафиот, няма да се изненадам, ако се окаже, че Метин го е убил. Или пък Рейхан, без да иска, разбира се. Grinning

# 716

2ра група, детската градина. Grinning Единият се държи като дете, а другият изглежда като дете. Как да ги приема сериозно, кажете ми? Grinning

Прегледах епизода малко по диагонал. Има много спомени за Мелике и за Рейхан като млада. Съпругът на Рейхан прилича на някакъв мафиот, няма да се изненадам, ако се окаже, че Метин го е убил. Или пък Рейхан, без да иска, разбира се. Grinning

Скараха се, сдобриха се.
Много повече двамата мога да ги възприема като двойка, отколкото с Арас. Satisfied

# 717
Арас и той в тази серия омайва някаква Мерве от фирмата им, за да му даде информация. Дон Жуан го раздава.
Ситаре още я няма, да видим ще се появи ли изобщо.

# 718
Нищо не разбрах, кое дете е на Хюлия и кое на Рейхан...

Имаме фрагман, Фифи се появи.

# 719
Слънце, май никой нищо не е разбрал. В тутиър и пълен хаос. Joy Ще помоля Алекс да види утре тази сцена в болницата, за да сме възможно най-точни. Половината хора са разбрали, че бебето на Рейхан е умряло, а другата половина, че е много болно и настанено в интензивно. В същото време дават спомен как Хюлия пита същата тая сестра колко пари биха дали за дете.

Общи условия

Активация на акаунт