💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 52/

• 5 694
  • 133
  •   15
Отговори
# 30
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 31
Здравейте, 🌞
От снощи

Добре, че Хадисе поне е с гащи.... , че можеше и по-зле да е...

Хубав ден на всички и да си пожелаем златни медали след няколко часа от нашите момчета 🍀👍🙏

# 32
Керем и Хадисе с Доменико Долче
https://x.com/thebursinguncel/status/1972038289986408657

Керем последва  Dolce&Gabbana Simple Smile

# 33
# 34
Здравейте! Flowers Hibiscus

Успех на нашите момчета днес. Стискам им палци.

Гамзе: Ханде беше първата, която облече новата ми рокля, съдбата на сестрите.

Успех на Керем и "Сърцебиене" довечера.

# 35
Гамзе дизайнер ли ще става?

# 36
Гамзе дизайнер ли ще става?

Според мен има предвид, че си е купила нова рокля преди време, която не е носила. В Милано са си ровили из куфарите и на Ханде й е харесала тази рокля и е поискала да я носи в този ден. Съдбата на сестрите е да си разменят дрехи, дори и неносени. Grinning Редовно виждаме, че си разменят дрехи, особено, когато ходят на почивки.

# 37
Добре се представя проектът "Любов и сълзи" в чужбина. Само на турците не им харесва

Лайк и коментар от Боса...

# 38
Биге май е спечелила някаква награда. Ханде я поздравява.

# 39
Биге май е спечелила някаква награда. Ханде я поздравява.

Поздрави Биге Онал за получаването на наградата за най-добра актриса на 32-рия филмов фестивал „Аltin Koza Film“ в Адана.

Платоничен е първи в Турция

# 40
  • София
Здравейте! Flowers Leaves

Милано, Септември, 2025 Nature DizzyNature DizzyNature Dizzy

Ханде и Boss Nature Sparkles

и Мейра, "Любов и сълзи"

Керем и D&GNature Sparkles

и Арас, "Сърцебиене"

Kaaн,  "Платоник"

Успех на нашите момчета днес! Nature ZapNature ZapNature Zap

# 41
  • София
Много ми харесва Керем късо подстриган. Изглежда чудесно.

Нека пожелаем днес успех на нашите невероятни български волейболисти. Както и да завърши мача ние се гордеем с тях. Победа български юнаци.

# 42
Здравейте прекрасни пчелички!
Искам да благодаря отново за превода на втори епизод на сериала на Ханде. Благодаря, че сте толкова бързи и превеждате професионално.
Този епизод много ми допадна и имаше голямо раздвижване, поне за мен. Навлизаме вече в дълбокото, като разбира се и много въпроси възникват.

Първо, много се радвам, че между Селим и Мейра започва да се стопяват ледовете, дори ми прави впечатление Селим колко примерен и достоен мъж в истинския смисъл на думата е. Ето така трябва да бъдат всички съпрузи - достойни, ,уважаващи и обичащи жените до тях и най-вече подкрепящи ги! Жалко, че такива вече няма, а ако има са рядкост и аз не познавам такъв, а още по-малко да имам късмета да си имам един такъв достоен. Relaxed
На Баръш определено много му пасна тази роля и тук вече успявам да го взема сериозно!

Зухал.. прави ми много лошо впечатление как се отнася с Мейра, към собствената си дъщеря. В началото на епозода си помислих, че е мащехата й, за да се държи така, но после разбрах, че е родната й майка. Що за майка трябва да си?! Да делиш така децата, да ощетяваш едното и да защитаваш бездарното си друго?! Не разбирам....Много противна, много!

Селма.. тази пък какво се опитва да постигне? Не разбирам.. Усещам, че ще я намразя. Язък за актрисата, която изглежда е симпатична.

Дилшах..в предния епизод казах, че ми е много противна. В този обаче забелязах, колко умело плете интриги и как е зад кулисите и дърпа конците. Тя управлява играта, затова неслучайно и я имаше сцената с шах и мат. Интересно ми е обаче какво точно се опитва да постигне и каква й е целта? Да отстрани Мейра ли? Съдя по това, че си партнира със Селма... И ако някой падне, то това ще е Селма, а не Дилшах.

Йелийз... много малко екранно време имаше този път, но да видим дали наистина ще се промени в кавички за общото благо, за да отстраним вредителите от семейството Simple Smile

А семейството на Селим.. признавам, че ме изкараха извън кожата, но пък ми дадоха добра тема на размисъл.
Именно, че понякога в стремежа си да помогнеш и защитиш любимите си хора и семейството си - става точно обратното. Вредиш им и е по-добре изобщо да не си се намесвал. Еда и брата на Селим са истинско олицетворение на това що е то егоизъм! Те не са притеснени за семейството и развода, а за това да не загубят техните си скъпоценни сгради. Много ми паднаха в очите. Ще прескочиш сина си и ще се обадиш на снахата... Чисто предателство...
Сега по-скоро ми стана жал за Селим, че от следващия епизод ще е много зле положението и връзката м/у Селим и Мейра. Мейра най-вероятно ще е загубила вече доверие в мъжа си и ще си промени завещанието и всичко.
Ядосаха ме!

Чакам с нетърпение трети епизод.
Наистина не разбирам защо сериалчето да не се харесва? Върви гладко, динамично и има интриги, има съспенс.

# 43
# 44

Общи условия

Активация на акаунт