💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 52/

• 5 806
  • 133
  •   2
Отговори
# 90
Започнах да свиквам да ги виждам заедно, отначало ме напрягаше голямата разлика... , Но сега вече ми допадат като екранна двойка 😃

# 91
  • София
Здравейте! Nature Sweat Drops

Преди буквичките: Историята се развива добре, отварят се нови сюжетни линии, става интересно. Приятно съм изненадана от добрата игра на почти всички, участващи в еп.3. Sunglasses  В миналите епизоди Емре/ Gürberk Polat ми беше безличен, но снощи ми хареса, хареса ми дори Мерием/Pinar Çaglar Gençtürk. Браво! Браво на екипа! Grinning

# 92
След Ханде и Керем поздравява Биге 😎

Лайк от Керем за Хадисе

И клюката от днес:
Новата двойка 😃

# 93
Рейтингът:

# 94
Рейтингът .. изобщо не е реален, според мен...
От Дизилах официално:
Скрит текст:

Ето и конкуренция

# 95
И на конкурентите, които все още са само едни:

# 96
Епизодът беше страхотен. Рейтингът изобщо не го отразява правилно.
Коко, сериалът на Бурак кога стартира? ( Май го гласят за неделя )

# 97
✍️Бирсен Алтунтас

Ревюто, на която присъстваха Керем Бурсин и Хадисе, ще бъде използвана във филма „Дяволът носи Прада 2“.

Сред неочакваните моменти на ревюто на Dolce & Gabbana в Милано бяха кадри на Мерил Стрийп, която играеше Миранда Прийстли, и Стенли Тучи, влизащи в шоурума с охрана.

Вчера на Седмицата на модата в Милано Керем Бурсин и Хадисе също бяха поканени на ревюто на Dolce & Gabbana. Сред изненадите на ревюто беше моментът, в който Мерил Стрийп и Стенли Тучи влязоха в шоурума с охрана. Известно е, че тези моменти от ревюто, които Керем Бурсин е гледал на същия ред, където е седяла Мерил Стрийп, акомпанирани от песен на италианската певица Пати Право, ще бъдат използвани във филма, който ще излезе през пролетта.

Италианските новинарски канали също използваха кадри от прожекцията, на която присъстваше Керем Бюрсин, в своите репортажи.

Тина, да, в неделя ще е сериалът на Бурак. Започва следващата седмица по последна информация. На 05.11.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 10:45 от Бл@гуна

# 98
Благодаря за новата тема, Мики! Sparkling Heart

От това което виждам по снимки партньорката на Керем е сладурана. Изглеждат добре един до друг въпреки разликата във възрастта.
Браво за рейтинга, Сърцебиене ще го бъде.

И нещо от Любов и сълзи -някой си е направил труда да събере отделните сцени с маргаритки (или хризантеми) Grinning

# 99
Официалната снимка на Керем от модното ревю на Dolce&Gabbana пролет/лято 2026

# 100
Новините, че ЛиС ще прави финал на 6 епизод не е вярна.

# 101
  • Плевен / София
Новините, че ЛиС ще прави финал на 6 епизод не е вярна.

Много добре, защото аз приключих с гроздобера и съм готова да наваксам с патроните. Ако ще финализират, щях да чакам да си направя маратон....
Здравейте момичета,
Есента идва....
В понеделник на мен кафето винаги ми е недостатъчно....

# 102
MEYRA AKSEL 🍃 🪵

Сериалът "Любов и сълзи" добре се представя на платформите, на челните места е, може и да ги оставят да си завършат епизодите.То където 10, там и 16 😉😎

# 103
Здравейте, момичета.
Въпреки резервите ми към тежките турски драми (в това число и Сърцебиене), епизод 3 ми хареса. И аз започнах да приемам Керем с тази му екранна партньорка. До края на сериала направо ще съм свикнала да ги виждам заедно😅.
Много се надявам и сериалът на Ханде и Баръш да се стабилизира в рейтингите. Харесват ми като двойка в този проект.

Аз лично с удоволствие ще гледам и сериала на Бурак, защото го харесвам много.

А пък колкото до Керем и Хадисе - това ще е най-изкуствената двойка, ако се случи. Само да отбележим, че Керем може да е лайкнал тази публикация (защото го има и него там), но въпреки това той НЕ СЛЕДВА Х. в Инстаграм. Железен е!🤣🤣🤣🤣
Хадисе е хищник, ще видим дали ще успее да пробие нашия човек.🤣🤣🤣🤣

# 104
  • София
След Ханде и Керем поздравява Биге 😎

Лайк от Керем за Хадисе

И клюката от днес:
Новата двойка 😃

Тина, тази Хадисе мине не мине периодично я спрягат за Керем. Той открито го заяви че нямат нищо общо. Само да се снима с нея и хоп - гаджета.  Вече за кой ли път.

Общи условия

Активация на акаунт