💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 52/

• 5 818
  • 133
  •   2
Отговори
# 105
Започнах да свиквам да ги виждам заедно, отначало ме напрягаше голямата разлика... , Но сега вече ми допадат като екранна двойка 😃

Май само аз не мога да свикна още.Grinning

Иначе Аслъ в сериала е на 25г. Хюлия каза, че от 25г се борела с живота, демек откакто има деца, а Аслъ е първородната й дъщеря.
А Арас е на 31-32 някъде, защото показаха спомен на брат му преди 25г и Арас тогава беше на 6-7 визуално.

# 106
Ханде е номер 1 в турския İMDB тази седмица и заема световна позиция 1470 👏🏼✨🤍

# 107
  • София
Nature Dizzy Мейра

Sunglasses
Зад камера, снимки за нов пострер
https://x.com/allaboutercel/status/1972318167117828411

Nature Dizzy
Арас

# 108
Имаше слух за 05.10, но снощи Бирсен писа, че няма да успеят дотогава.
Допълвам се, стартът му е на 12.10
Епизодът беше страхотен. Рейтингът изобщо не го отразява правилно.
Коко, сериалът на Бурак кога стартира? ( Май го гласят за неделя )

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 16:37 от Cocodoggo_mom

# 109
Тъкмо идвах и аз да пиша, че тотално съм объркала датата на Мошенници. 12.10 (неделя)

Керем

# 110
# 111
И тази седмица са на върха Керем и Ханде

# 112
Излезе нова класация, Любов и сълзи уж не се харесва на турците, а е в челните места,дори изпреварва Сърцебиене и сериала на Демет.

# 113
Много се радвам за тях. Ханде и Бурак заслужават да оберат всички международни награди, за да покажат, че не са достойно оценени в Турция. Някъде срещнах обективен коментар, че всъщност по политическа линия не е бил одобрен сериалът в Турция, защото показвал по-тъмната страна на държавата.

# 114

Стори от Керем

# 115
Керем Бюрсин приема предизвикателството „Какво има в кутията“ на @esquiremiddleeast.
https://www.youtube.com/shorts/gozZa68UUMM
„Той не само брои безупречно на арабски, но и разкрива най-използваните си емоджита, имената на любимите си колеги и обяснява защо никога не отговаря на телефона си.“

# 116
"Любов и сълзи"
Много ми хареса 2-ри епизод на „Любов и сълзи“. Сюжетът се разгръща, интригите се появиха.

Селим е много забавен, когато се суети около Мейра. А тя горкичката се чуди да го гушне ли или да му каже да се разкара. Сладури. На Баръш много му отива да играе „мъж от чехъл“. Ролята му пасва идеално. От трите проекта, които направиха/правят с Ханде, в „Любов и сълзи“ играе освободено и се чувства в свои води.

Ханде в образа на Мейра е великолепна.

Майка й ( забравих й името) е много противна жена. Разбирам, че не може да преодолее загубата на сина си, но така да се отнася към собствената си дъщеря е потресаващо. Мейра е била дете, надали на нея е било лесно. Сигурно е получила травма и семейството вместо да я подкрепя, те се отнасят с нея като с враг.

Баща й изобщо няма да го коментирам, мекотело, което няма думата за нищо. Синът му е тръгнал по неговия път.

Кандидат –кметът (бащата на Селим) е много мил и благ човек. Голям е симпатяга.

# 117
И аз преди малко завърших "Любов и сълзи" и мога да кажа, че никак не е лош. Изобщо не прилича на турски сериал. Модерен, съвременен, изпипан е до най-малкия детайл. Даже и Баръш ми е симпатичен в този проект Simple Smile.
Ханде се справя отлично в ролята на Мейра. Проектът е на много високо ниво, няма типичните за турските сериали "селски изпълнения" Stuck Out Tongue Winking Eye

Yellow Heart

# 118
Енгин с Ханде и Баръш

# 119
Simple Smile
Зад кулисите на "Любов и сълзи"
Премиерата на новия епизод на „Любов и сълзи“ е в петък от 20:00 ч. по ATV! ♥️
https://x.com/askvegozyasiatv/status/1972692343892459868

Скрит текст:

Инфо:
"Любов и сълзи" се класира на 4-то място сред най-гледаните продукции между 22 и 28 септември на IVI, една от най-големите дигитални платформи в Русия.

"'Сърцебиене" заема 5-то място.

Общи условия

Активация на акаунт