💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 52/

• 11 272
  • 268
  •   2
Отговори
# 255
Ново от Керем:
https://x.com/live__for_music/status/1973742628526240194

От сета на "Сърцебиене"
Лизге и Керем с фенка
https://x.com/live__for_music/status/1973748770648305969

# 256
Нови снимки на Ханде от снощи

# 257
От снимките на Nocturne на Hande Erçel в Париж🎬🌏

Purple Heart

Nature Star

# 258
# 259
От сета на "Сърцебиене"
Лизге и Керем с фенка
https://x.com/live__for_music/status/1973748770648305969

Тази е същата, която се снима с Ханде и Баръш онзи ден. По кучето я познах. Joy

# 260
Инан е още в Париж. Дали няма и Керем да ни изненада с присъствието си там 🤔

# 261
Ханде Ерчел на корицата на списание Grazia Italia.

Ханде Ерчел е звездата на корицата на новия брой на списание Grazia, което вече е достъпно по вестникарските будки и чрез мобилното приложение. Актрисата е участвала в много известни турски сериали, които са изключително популярни в Италия и по света. В Италия тя е известна с ролята си на Еда Йълдъз в популярния турски сериал „Любовта е във въздуха“ по Canale 5. Но тя е и инфлуенсър с милиони последователи и фенове онлайн, способна да превземе социалните медии само с една публикация. „Не чувствам натиска на славата, а по-голяма отговорност. Възможността по някакъв начин да влияя на живота на хората, да ги вдъхновявам, ми дава сила“, казва тя в интервю. Тя прекара само 24 часа в Милано за нашата фотосесия сред розови листенца и бални рокли. Тук тя позира за Grazia и разказва как едно дете, което е имитирало другите пред огледалото, се е превърнало в глобален феномен.

# 262
Зад кадър на "Сърцебиене"

# 263
Харесвам Хандето. Но не такава изпилена, а когато играеше в "Дъщерите на Гюнеш" и "Любовта не разбира от думи".

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 20:00 от Caroline_Bingley

# 264
След епитетите на турските журналисти към нея „поничка“ и „меденка“ и "дебелана" не ми се вярва да стане малко по-пълничка ( да качи килограми). То вече е комплекс и постоянно ще се съобразява с теглото си.

Някъде беше ми излязло като информация, че се е опитвала да отслабне след публикациите, че е пълничка, но неуспешно. След смъртта на майка й обаче, направо се стопява и е близо до болестно състояние.

По време на SCK и връзката и с Керем бяха писали, че постоянно я карал да хапва нещо и се е грижил да качи няколко килограма.
Харесвам Хандето. Но не такава изпилена, а когато играеше в "Дъщерите на Гюнеш" и "Любовта не разбира от думи".

# 265
Да, със сигурност има нещо по-сериозна причина да е толкова слаба, нездравословно слаба бих казала
И това е тъжно, защото много жени под натиска да имат перфектна фигура стигат до крайности. Отразява им се психически също така.
Именно това мен ме вбесява- съвременните стандарти за красота, според които трябва да си скелет. Ханде дори и пухкава не беше, ама хайде. За мен жена, която е 60 кг, дори до 65 не може да се нарича дебел.
И е съвсем нормална фигура.
Ханде беше съвсем нормална. Беше симпатична, красива и с характерни нейни си черти.
Сега е като всички останали.
Да, малко по-закръглено лице имаше,  и закръглена фигура, но никога, мама никога не е била пълна.
Аз говоря не само за кг, а за очевидната намеса на пластични хирурзи и многото тунинг при нея.
Имаше чар. Сега го няма.
Знам ,че темата е много спорна. И хората се разделят на два лагера, спори се жестоко, а не искам да навлизам в темата толкова, просто споделям виждането си.
Това е моето мнение.

# 266
"Ханде проектира собствена колекция, а след това ще заснеме собствен видеоклип"

# 267
От лични наблюдения:
Когато свалиш повече от 15 кг. лицето се променя драстично ( без намеса на пластичната хирургия). Става коренно друг човек .

Нямам идея какви корекции има Ханде, но свалянето на много килограми коренно променя човек...

То по принцип е важно човек да се харесва, сам себе си, какво мислят другите, не бива да е фактор 😃

# 268
Цялата статия за Ханде :

Светлината, която идва от Турция

Grazia Italia | От Марина Спейч

Ханде Ерчел е международната звезда от турските сериали, които са изключително популярни в Италия и по целия свят. Но тя е и актриса с десетки милиони фенове в интернет, способна да разпали социалните мрежи с всяка публикация. Тук тя позира за Grazia и разказва как малкото момиченце, което правеше имитации пред огледалото, се превърна в глобален феномен.

Ханде Ерчел не е просто една от най-известните турски актриси в света. И тя не е просто инфлуенсър: с 32,2 милиона последователи в Instagram, всяка нейна публикация става вирусна, благодарение на фенове, които я следват и разпространяват посланията ѝ по целия свят. Но Ханде е и художник: тя обича да рисува, подготвя изложба и учи тъкане на килими в Истанбулския университет.

Тя пристигна в Милано само за 24 часа, за да се снима за нашата корица. В Италия всички я познават с ролята ѝ на Еда Йълдъз в турския сериал „Любовта е във въздуха“, огромен хит по Canale 5. Заедно с актьора Джан Яман, тя е едно от най-разпознаваемите и обичани лица в страната си. И ако dizi, съкращение от турската дума за телевизионен сериал „televizyon dizileri“, са станали толкова популярни в международен план днес, това е и благодарение на нея. Това я е накарало да се бори за равенство във филмовата индустрия: „Жените в киното трябва да работят много по-усилено от колегите си мъже, за да бъдат признати, уважавани и да имат същите възможности“, вярва тя. Дълбоко в себе си женският свят винаги е бил сила за Ханде, започвайки със семейството ѝ: майка ѝ Айлин, сестра ѝ Гамзе и племенницата ѝ Мави са били нейният център на баланс. Преди шест години актрисата трябваше да се изправи пред загубата на майка си, която почина на 48-годишна възраст от тумор. Ханде се опитала да преодолее болката си, като станала доброволец в Асоциацията „Kansersiz Yaşam“, която се грижи за онкоболни и техните семейства. Малко след това обаче племенницата ѝ Мави, само на две години и половина, също била диагностицирана с тумор. За щастие, лечението проработило.
функция

Когато я срещнете, Ханде ви пленява с усмивката си. Приятелски настроена към всички, тя избягва само въпроси за любовния си живот. Преди няколко седмици, след престой в Капри, тя прекрати връзката си с бизнесмена Хакан Сабанджъ, с когото беше в продължение на три години. Сега е фокусирана единствено върху служебните си ангажименти.

Какво беше твоето детство?

Беше весело, щастливо, любящо, винаги бях пълна с енергия. Обичах да се катеря по дърветата, за да бера плодове. Имах отлични междуличностни умения и създавах приятелства, където и да отида. Мисля, че чувството на радост и топлина, което изпитвах в детството си, ми помогна да стана това, което съм днес.

Как се зароди страстта ти към актьорството?

Още като дете прекарвах часове пред огледалото, правейки имитации. С течение на годините тази игрива страна на детството ми се превърна в страст към актьорството.

В семейството ви кой ви е вдъхновявал най-много?

Майка ми: тя винаги беше най-голямата ми подкрепа. Никога не ме оставяше сама, дори за миг. Дори сега, когато я няма, знам, че ме наблюдава от небето и чувствам, че ме напътства и ми изпраща отговорите, от които се нуждая, когато имам съмнения.

Тя стана известна в страната си благодарение на телевизионни сериали.

Да, те са много популярни в Турция. Гледат ги всички, от всички възрасти, точно както в Италия. Това е нещо, което обединява всяко поколение, създава общност.

Смятат те за икона на стила. Коя е една дреха или аксесоар, без който не можеш да живееш?

Харесвам обеци. Малък аксесоар са, но ме карат да се чувствам завършена. Добавят нотка светлина към очите ми.

Станахте посланик на Pomellato. Какво означават бижутата за вас?

Когато нося бижута, сякаш нося светлина, спомен, емоция, частица от себе си и моята история. Понякога те говорят за любов, понякога за сила или за красотата, която ме заобикаля. Щастлива съм да бъда посланик на Pomellato, защото бижутата на марката отразяват вечен дух; те са пълни с характер и мощни, точно като жените, които ги носят. И особено харесвам обеците от колекцията Iconica: те озаряват погледа.

Кое беше първото бижу, което имаше специално значение за теб?

Колие от баба ми: семпло, но изпълнено със смисъл за мен. Спомням си и първото бижу, което създадох като дете: гривна с мъниста и миди. Когато си помисля за това, се усмихвам; правеше ме толкова щастлива.

Имате над 32 милиона последователи в социалните мрежи. Да бъдеш известен е свързано с голямо напрежение. Как балансирате между публичната и личната страна?

Не усещам толкова натиска на славата, а по-скоро отговорността. Възможността да влияя по някакъв начин на живота на хората, да ги вдъхновявам, ми дава сила. Въпреки това се старая да запазя някои моменти от живота си само за себе си. Ако защитя това пространство, постигам добър баланс между публичния и личния живот.

Общи условия

Активация на акаунт