💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 52/

• 11 027
  • 267
  •   20
Отговори
# 255
Ново от Керем:
https://x.com/live__for_music/status/1973742628526240194

От сета на "Сърцебиене"
Лизге и Керем с фенка
https://x.com/live__for_music/status/1973748770648305969

# 256
Нови снимки на Ханде от снощи

# 257
От снимките на Nocturne на Hande Erçel в Париж🎬🌏

Purple Heart

Nature Star

# 258
# 259
От сета на "Сърцебиене"
Лизге и Керем с фенка
https://x.com/live__for_music/status/1973748770648305969

Тази е същата, която се снима с Ханде и Баръш онзи ден. По кучето я познах. Joy

# 260
Инан е още в Париж. Дали няма и Керем да ни изненада с присъствието си там 🤔

# 261
Ханде Ерчел на корицата на списание Grazia Italia.

Ханде Ерчел е звездата на корицата на новия брой на списание Grazia, което вече е достъпно по вестникарските будки и чрез мобилното приложение. Актрисата е участвала в много известни турски сериали, които са изключително популярни в Италия и по света. В Италия тя е известна с ролята си на Еда Йълдъз в популярния турски сериал „Любовта е във въздуха“ по Canale 5. Но тя е и инфлуенсър с милиони последователи и фенове онлайн, способна да превземе социалните медии само с една публикация. „Не чувствам натиска на славата, а по-голяма отговорност. Възможността по някакъв начин да влияя на живота на хората, да ги вдъхновявам, ми дава сила“, казва тя в интервю. Тя прекара само 24 часа в Милано за нашата фотосесия сред розови листенца и бални рокли. Тук тя позира за Grazia и разказва как едно дете, което е имитирало другите пред огледалото, се е превърнало в глобален феномен.

# 262
Зад кадър на "Сърцебиене"

# 263
Харесвам Хандето. Но не такава изпилена, а когато играеше в "Дъщерите на Гюнеш" и "Любовта не разбира от думи".

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 20:00 от Caroline_Bingley

# 264
След епитетите на турските журналисти към нея „поничка“ и „меденка“ и "дебелана" не ми се вярва да стане малко по-пълничка ( да качи килограми). То вече е комплекс и постоянно ще се съобразява с теглото си.

Някъде беше ми излязло като информация, че се е опитвала да отслабне след публикациите, че е пълничка, но неуспешно. След смъртта на майка й обаче, направо се стопява и е близо до болестно състояние.

По време на SCK и връзката и с Керем бяха писали, че постоянно я карал да хапва нещо и се е грижил да качи няколко килограма.
Харесвам Хандето. Но не такава изпилена, а когато играеше в "Дъщерите на Гюнеш" и "Любовта не разбира от думи".

# 265
Да, със сигурност има нещо по-сериозна причина да е толкова слаба, нездравословно слаба бих казала
И това е тъжно, защото много жени под натиска да имат перфектна фигура стигат до крайности. Отразява им се психически също така.
Именно това мен ме вбесява- съвременните стандарти за красота, според които трябва да си скелет. Ханде дори и пухкава не беше, ама хайде. За мен жена, която е 60 кг, дори до 65 не може да се нарича дебел.
И е съвсем нормална фигура.
Ханде беше съвсем нормална. Беше симпатична, красива и с характерни нейни си черти.
Сега е като всички останали.
Да, малко по-закръглено лице имаше,  и закръглена фигура, но никога, мама никога не е била пълна.
Аз говоря не само за кг, а за очевидната намеса на пластични хирурзи и многото тунинг при нея.
Имаше чар. Сега го няма.
Знам ,че темата е много спорна. И хората се разделят на два лагера, спори се жестоко, а не искам да навлизам в темата толкова, просто споделям виждането си.
Това е моето мнение.

# 266
"Ханде проектира собствена колекция, а след това ще заснеме собствен видеоклип"

# 267
От лични наблюдения:
Когато свалиш повече от 15 кг. лицето се променя драстично ( без намеса на пластичната хирургия). Става коренно друг човек .

Нямам идея какви корекции има Ханде, но свалянето на много килограми коренно променя човек...

То по принцип е важно човек да се харесва, сам себе си, какво мислят другите, не бива да е фактор 😃

Общи условия

Активация на акаунт