💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 52/

• 30 468
  • 726
  •   6
Отговори
# 690
В интервю за "L'officiel Homme Türkiye", където #BarışArduç беше гост, той отговори на въпроса „Какво е любов?“: „Любовта понякога може да накара човек да се изправи срещу себе си, а понякога може да го накара да се изправи срещу целия свят.“

"Мело" ще участва в сериала на Бурак

# 691
Тези да ги наемаме за сценаристите на ЛиС, че да хвръкне рейтинга Grinning
Идеи за сценаристката на Сърцебиене..

Да ви кажа ще има повече логика да стане по този начин. Joy Ако се окажат сестри, ще има и логика в успешната трансплантация и съвместимостта между тях. Grinning

Новата тема е готова, пишете спокойно.

Дори и да е така, защо тогава получава Сърцебиене в присъствието на Рейхан? Grinning

# 692
И аз това питам ....

Явно от тази вечер Аслъ ще е с нови "настройки", за да се впише в новия сценарий...

# 693
Пуснаха още нови снимки от епизода довечера:

# 694
# 695
И още нови снимки от предстоящия епизод на "Сърцебиене"

Скрит текст:

# 696
Мисля, че бъркате нещата. Сърцебиенето е свързано с Мелике и нейните чувства. То няма как да бие при Хюлия, дори тя да е биологичната й майка, защото момичето не я е познавало. Нали идеята е, че сърцето пази емоции. Не става въпрос за кръвна връзка.

# 697
Точно затова, защото сърцето пази емоции,а връзката майка – дете е най- силна, дори само биологичните фактори да вземем в предвид, то Аслъ трябваше да усеща нещо към Хюля още в първи епизод след трансплантацията, а не както ни го представят сега.

# 698
  • Кърджали
Е, Мелике не е знаела за съществуването на Хюлия, че да изпитва нещо към нея, че сега Аслъ да получава сърцебиене. Нали, връзка се изгражда като най-малкото познаваш другия човек. Иначе на улицата може да се разминавате всеки ден, ала кел файда.
Не знам как ще завъртят сценария, не знам и дали ще ми хареса, но този сезон съм дала на "грам няма да му се втелясвам", па ако ще и брат ми да играе...

# 699
# 700
Ново от Керем:

# 701
  • София
Здравейте! Flowers Maple Leaf

Преди епизода: "Сърцебиене", еп.5

https://x.com/i/status/1975621039989330283

Скрит текст:
- Тъй като явно имаше нещо между вас… ако ми се налага да избирам между вас двамата, бих предпочела вариантът Емре да отпадне.
- Добра идея.
- Искам махр!*
- В онзи ден вие дойдохте в кафенето и ме попитахте дали изобщо мога да имам нормален живот. Въпреки вас, аз останах жива, г-жо Севим!
- Без моето одобрение няма нито пари, нито карти.
-Спомних си за моя имот в Адана.
-Домът в Адана е продаден.
- Снахата не е продавала нищо.
- Спри!
- Е, какво става? Сега си хвърлил око и на моето имущество ли?
- Мери си думите, Арас!
- Рейхан няма да разбере нищо!
- Вие имате някакъв общ заговор или даже убийство в миналото.
- Бях лишена от собственото ми щастие. Няма да позволя да се случи втори път. Чу ли ме?
- Иди и поговори с Емре.
- Млъкни! Не ми разказвай нищо повече. Ще го приключа!
- Емре.
- Арас, как посмя да се докоснеш до Аслъ?
- Какво направи?

* махр е задължителен дар или имущество, което съпругът дава на съпругата си при сключване на брак в ислямското семейно право, представляващо нейна собственост.

https://x.com/i/status/1977058160037830820

Скрит текст:
- Какво си търсила?  Какво си скривала, Мелике?
- Този тест ще даде точен резултат, нали?
- Не знам за  никаква връзка. Мелике има дълг към мен.
- Кажи ми, ако имаш проблем.  Дай заедно да намерим решение.
- Не прави от това трагедия,  това е семеен въпрос.
- Даже и да не е така, ти най-вероятно си измислила някакъв начин да се оправдаеш.
- В тези дни заедно с Рейхан Алкан в тази болница са родили още 17 жени.
- Тоест една от тях е моята майка?

# 702
Красавец 😍

# 703
# 704
И Керем честити на Инан РД 🎂

И ново стори

Общи условия

Активация на акаунт